Luksuriøse hårplejeprodukter – alle med det patenterede Thermacore Complex®

Graham Webb er en komplet serie af eksklusive hårpleje- og stylingprodukter til optimal pleje af smukt hår med avancerede plejeegenskaber og et enestående design.

Serien blev grundlagt i 1990 af Graham Webb, en fremgangsrig Londonfrisør, og Robert Taylor, et kendt navn i skønhedsverdenen. Målet var at skabe en ny frisør-eksklusiv serie, der ville sætte nye standarder for professionalisme og eksklusivitet i salonerne.

Alle produkter fra Graham Webb indeholder den USA-patenterede formel Thermacore Complex®, der er en unik blanding af tre plejende og fugtgivende ingredienser: Pantenol, allantoin og myristyl.

Det unikke ved Thermacore Complex® er, at det ved opvarmning til 37°C aktiveres og nedbrydes til små molekyler, der trænger dybt ind i håret og reparerer der indefra.

• PANTHENOL er et vitamin B5-derivat med fantastiske fugtgivende egenskaber, der reparerer og styrker skadet hår og gør det fyldigere.
• ALLANTOIN er kendt for sit fugtindhold, sine vandbindende egenskaber og sin evne til at bevare hårets blødhed.
• MYRISTYL ALKOHOL er en plejende og blødgørende ingrediens, der stammer fra kokosnødder, og som binder de øvrige ingredienser sammen

For yderligere oplysninger kontakt Wella på tlf. 33 26 91 11 eller se
Læs mere om WonderBox her!