Makeup artist Gitte Lindgren har kreeret nye produkter og farver der gør dine pensler til tryllestave. Magien og eventyret fra 1000 og en nat kan nu drysses ud over dine sikre sorte skygge, og skabe netop dit eventyr og fortolkning af historien. Magien kan ligge om dine øjne, på dine kinder eller forføre på dine læber. Tryllestøvet har måske lagt sig i dit hår eller på dine negle, du kan omgive dig totalt med stjernestøvet og lade dig opsluge og blive en del af eventyret – lad dig forføre og rive med. Og husk begrænsningerne ligger kun inde i mennesket, ikke i universet og ikke i fantasien. Bliv som signify me – ubegrænset og åben.

Gothic – Signify me fall look 2009

Basen er sort, til at understrege magien og effekterne. Mulighederne er signify me spectral løst pigment nr. 303 og 304 som har ubegrænset brug eller signify me expressive kompakt brow pudder skygge med jojoba olie i farven sort. Signify me expressive kan også bruges som øjenskygge og som eyeliner, både i tør og fugtet form.

The Gothic eye er en kombination af to traditionelle og meget brugte teknikker, tilsløret med magi og reflekser som i et eventyr i form af signify me magic nr. 1 eller 2.

Signify me magic er Interfering white, som er en hvid farve der forvandles når den rammes af lyset. Magic nr. 1 med rosa reflekser, som vil få den sorte farve til at reflekterer i tusinde pink og lilla nuancer og magic nr 2 interfering white, en hvid farve med blå
reflekser der vil få den sorte farve til at reflektere i blå nuancer, fra mørk midnat til næsten azur.

Signify me magic kan bruges sammen med alle farver og også alene som highlighter med reflekser. De kan smukt øge volumen på dine læber eller give neglene et eventyrligt touch. Signify me magic kan ændre en af dine ”gamle farver” og tilføre nyt liv og glød, en farve der ikke er helt perfekt til at passe kan trylles til den du ønsker dig. Mulighederne er uendelige som universet, ønsk dig og du skal få.

To nye highlighter ser magiens lys i dette efterår.
Signify me highly pink glow og apricot glow, bedre blikfang får du ikke. Læg dem hvor du vil have opmærksomhed, hvor du er smukkest og der hvor du vil øge fylden. Du opnår et meget sexet look.
Gløden på kinderne skal være dybere, mystisk med et løfte om friskhed i varmen. Signify me spectral B216 er glødende rosa med massere af eventyrligt lys. På læberne er den helt uimodståelig og på øjnene vil den give den blideste romantik.
Men intet eventyr uden stjerner, tusindevis af stjerner i alle regnbuens farver, brug dem rundhåndet indhyl dig i dem, lad dem omfavne dig og give dig sikkerhed for forførelse i eventyrets magi.
Signify me sparkles nr. 13 er en multifarvet glimmer med ubegrænsede muligheder.

Signify me basic cream eye shadow:
Moonlight eller flamenco.
Lægges på hele øjenlåget I et meget tyndt lag. Derefter blandes signfy me sparkles nr. 13 multi colored glimmer i lidt basic og lægges på det mobile øjenlåg.

Signify me Spectral nr 303:
lægges på øjenlåget i smoky eyes teknikken og er du modig trækkes den ud af mod tendingen. 303 trylles også om til flydende eyeliner med spring showers. Lineren følger vippekanten og runder yderste øjenlåg eller trækkes til katte øjne.

Signify me expressive:
kan erstatte spectral 303 som sort base skygge og den kan også trylles om til eyeliner.

Nyt produkt – Interfering white unlimited use:
No. 1 & 2
Signify me Magic nr 1
Med rosa skær lægges fra inderste øjenkrog og til yderste øjenkrog på det mobile øjenlåg. Det er i denne magiske farve trylleriet ligger. Og der opstår de mest utrolige nuancer i rosa og lilla. Som et silke slør over den sorte base.

Signify me exceptional mineral mascara:
Mascara med hele 7 naturlige plejestoffer. I 2 udgaver: N for et naturligt resultat og v for exceptional volumen.

Nye farver:
Apricot glow, en varm nuance med masere af reflekser
Pink glow, en kølig nuance med metallisk effekt.
Begge kan bruges som øjenskygger og har ubegrænset brug.

Ny farve:
No. B 216, er glødende rosa med massere af eventyrligt lys, til læber og kinder i dette look.

Se billeder af produkterne og farverne nedenfor

For yderligere information kontakt Gitte Lindgren på tlf: 26 33 63 73 eller se