FEM NYE EKSKLUSIVE KERASILK INNOVATIONER DESIGNET TIL AT FORKÆLE DET HÅR DU ELSKER – DAG EFTER DAG.

Lanceringen af Kerasilk i 2015 gav kvinder endnu en grund til at elske deres hår. De eksklusive salonbehandlinger, i kombination med de yderst effektive hjemmeplejeprodukter, fik selv de mest genstridige lokker til at forvandle sig til smukt blankt hår. En sand kærlighedshistorie, som nu fortsætter med lanceringen af fem nye innovationer fra Goldwell.


SPLIT ENDS RECOVERY CONCENTRATE
er den ideelle løsning til ødelagte spidser. Produktet indeholder en koncentreret formel af keratin, colour caring silk og hyaloveilTM som forsegler spaltede spidser efter at have været i kontakt med vand.

 KERASILK RECONSTRUCT RESTORATIVE BALM giver stresset og ødelagt hår ny elasticitet og langvaring næring. Produktet har en beskyttende effekt som gør, at håret ikke bliver tørt og slidt.

KERASILK COLOR CLEANSING CONDITIONER sikrer at farvebehandlet hår forbliver glansfuldt alt imens produktet renser og blødgør håret. Produktet indeholder keratin, silkeproteiner og tamanu-olie som beskytter hårets overflade.

KERASILK COLOR GENTLE DRY SHAMPOO er en innovativ tørshampoo som tilligemed har en farvebevarende effekt. I modsætning til den klassiske pudderbaserede tørshampoo efterlader denne aerosole spray ingen spor i håret.

KERASILK REPOWER VOLUME DRY SHAMPOO renser og opfrisker fint og tyndt hår ved at absorbere olier og produktrester i hovedbunden samtidig med at håret får et voluminøst look.

 

For yderligere information se www.goldwell.com

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!