ghd er nok mest kendt for deres fantastiske stylingjern. Men udover stylingjern i flere forskellige størrelser, som man kan læse om her har ghd også en række hårpleje og stylingprodukter.

ghd er verdens førende inden for varmebehandling af håret takket være deres uovertrufne udvalg af stylingjern fremstillet af keramik samt ghd thermodynamics™, en kollektion af produkter, der lader dig sætte dit hår med varmeprodukter i den ønskede frisure uden bekymringer. ghd thermodynamics™ er verdens første skønhedsprogram for håret designet til situationer med varmebehandling – lige fra hårtørrere til stylingjern og andet – og vil rense, nære, beskytte og sætte dit hår, smukt og dejligt.

ghd´s produkter er delt op i trin for hvornår de skal bruges:

Trin 1 – Rengør og nærer
Med varmebehandling er det meget vigtigt at forberede dit hår ordentligt. ghd thermodynamics™ Trin 1 omfatter en række produkter, fra shampoo til balsam og hårkur, som giver det perfekte grundlag til din kreativitet. Disse produkter vil forstærke, forny og forbedre hårets tilstand med maksimal langvarig beskyttelse og vitalitet – og de er også med UV-beskyttelse, så du trygt kan være i solen.

Trin 2 – Beskyt
ghd thermodynamics™ Trin 2 omfatter termisk beskyttende sprays til forskellige hårtyper. De indeholder alle UV-beskyttelse og en ingrediens, som afbøjer solens varme væk fra hårets overflade, hvorved der skabes et usynligt kraftfelt omkring hårskaftet. Dette skal forhindre varmebeskadigelse og tab af fugtighed. Så nu kan du sætte dit hår med varme, så ofte du vil det – med din hårtørrer, stylingjern eller andre varmekilder.

Trin 3 – Styling
Trin 3 i ghd thermodynamics™ udvalget omfatter produkter, som giver fylde, struktur og kontrol, og som kan bruges med stylingjern. De indeholder alle sammen UV-beskyttelse og ligeledes et enestående varmeaktiveret beskyttelsesskjold, som dannes omkring håret og aktiveres hver gang, du børster det eller bruger varme på håret. Nu kan du sætte dit hår med selvtillid – der er ingen grænser for din kreativitet!

Trin 4 – Finish
Produkter i ghd thermodynamics™ Trin 4 giver det perfekte finish til varmebehandlet hår, uanset din hårtype, din frisure eller det ønskede resultat. Du kan få kontrol, tilføre en strålende glans eller vælge et moderne mat finish – der findes også lækker voks til håret. Og du behøver ikke være bange for, at solen ødelægger dit hår, fordi disse produkter indeholder også UV-beskyttelse.

Du kan købe produkter fra ghd online – klik her!

For nærmeste forhandler kontakt ghd Scandinavia på tlf. 86 11 99 02 eller se
Læs mere om WonderBox her!