Til julen 2011 introducerer ghd den ultimative gaveidé – ghd Scarlet Collection.

Denne nye limited edition udgave indeholder en ghd Gold Classic styler i elegant matsort farve med forførende varmeplader i dyb rød, der hylder 1920’ernes glamour og pragt – en af efteråret og vinterens stærkeste trends. Den nye styler fås i to luksuriøse art deco stylede gavesæt, ghd Scarlet Collection og ghd Scarlet Collection Deluxe.

ghd Scarlet Collection
Scarlet Collection indeholder en ghd Gold Classic styler med røde varmeplader, en varmepladebeskytter, to ghd hårklemmer, der præsenteres i en smuk rød art deco-­‐ inspireret, varmeresistent satintaske.
Vejledende pris: kr. 1.599,-­

ghd Scarlet Collection Deluxe
Scarlet Collection Deluxe er ideel til piger på farten og indeholder som en ekstra feature en kompakt rejsehårtørrer og en luksuriøs varmebeskyttende satin clutch. Dertil hører en limited edition ghd Gold Classic styler med røde varmeplader, en varmepladebeskytter og to hårklemmer -­‐ alt sammen flot præsenteret i en dyb rød æske, der gør den til den mest iøjnefaldende gave denne jul.
Vejledende pris: kr. 1.699,-­

 

Årets nye styler er den ultimative julegaveidé og det perfekte værktøj til at skabe kreative og trendy looks – lige fra et sofistikeret aftenlook med forførende bølger til et smukt glat hverdagslook. Stylerens mellemstore plader sikrer problemfri og professionel styling til alle hårtyper.


Du kan købe de flotte ghd gaveæsker og læse mere her!

 

For yderligere information kontakt ghd på tlf.: 86 11 99 02 eller besøg hjemmesiden www.ghdhair.dk

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!