GB er en professionel hårpleje- og styling serie fra Gun-Britt til dig. GB er en ren, enkel og kvalitetsmættet serie, der er udviklet af Gun-Britt selv, for at tilbyde dig de bedste vilkår for dit hår. GB er udviklet med hjertet. 
  
Med sine mange års erfaring i frisørbranchen har Gun-Britt ofte manglet lige de produkter, der gjorde den sidste forskel for at resultatet blev perfekt og det er netop ud fra dette behov, at GB er udsprunget. Resultatet er en omfangsrig serie fra den rette pleje af din hårtype til stylingen, der fuldender din frisure. Hver kvinde og mand fortjener sin helt egen skræddersyede hårserie på badeværelset.
GB er desuden udviklet med største omtanke. Det er indholdet der tæller og samtlige råvarer i produkterne er udvalgt efter princippet ‘verdens bedste’. Der er ikke sparet på noget og samtidig er produkterne særligt allergivenlige, alle indeholder de allergen fri parfume og beskyttende UV-filter. 
  
Hårpleje kan sammenlignes med hudpleje – for at opnå det sundeste, smukkeste look skal der oftest mere end blot et enkelt hjælpemiddel til. Sundt, stærkt og blødt hår kræver med andre ord en række produkter, der sammen yder deres bedste. Fra den gode shampoo og den helt rigtige conditioner til volumeskum, shinespray, cremekure og andre skønne tryllemidler, der tilfører den sidste detalje.

Gå på opdagelse i GB serien og find lige de ‘must haves’ du altid har manglet.

For nærmeste forhandler kontakt Gun-Britt Coiffure på tlf. 33 11 58 34 eller mail products@gun-britt.dk eller se