GA.MA tilbyder forskellige former for fladjern til forskellige behov og situationer.

Keramiske plader er ikke kun forbeholdt køkkenet. De nyeste fladjern på markedet trækker på køkkenteknologien og udnytter de keramiske pladers enestående evne til hurtig opvarmning. Resultatet er et fladjern, der bliver varmt lynhurtigt. Traditionelle fladjern har en tendens til at tabe varmen så spidserne ikke påvirkes af en tilstrækkelig høj temperatur. Keramiske fladjern holder derimod en konstant høj temperatur og lukker samtidig hårstrået og forsegler hårfarven. Resultatet er et smukt og glansfyldt hår.

Generelt gælder det om at bruge så lav en arbejdstemperatur på fladjernet som muligt, for ikke at ødelægge håret.

Beskyttelse af håret med en "heat sonsealer" bør altid foretages inden fladjernet tages i brug. Hvis denne beskyttelse ikke foretages er der mulighed for at håret kan tage skade, såsom knækkede hår og spaltede spidser!

GA.MA CP3 Tourmaline, er et keramisk fladjern med nano Tourmaline teknologi, der er skånsom mod håret. På få sekunder når fladjernet en temperatur på 200 grader. De keramiske plader med den avancerede nano Tourmaline teknologi samt  infrarød varme, sikrer en konstant arbejdstemperatur. De keramiske Tourmaline plader måler 25*90 mm hvilket gør det nemt selv at nå de korte hår.

Designet er kompakt og ergonomisk hvilket gør det lettere at arbejde med, her kan nævnes den store tænd/sluk knap samt den roterende ledning med ophængnings "krog" samt fladjernets lette vægt på 210 gram.

For nærmeste forhandler kontakt Bratt Trading på telefon +46 87 12 95 10 eller se hjemmesiden
WonderBox - skønhedsabonnement