System Professional (SP) lancerer Just Men Maxximum, en serie som effektivt bekæmper hårtab og forstærker hårets modstandskraft. SP Maxximum tilbyder en klinisk bevist løsning til de millioner af mænd som lider af arveligt hårtab. Produkterne kan reducere hårtab med op til 50% og gør et tyndt hår stærkere. Takket være SP Just Men Maxximum kan mænd endelig tage kontrollen over og bekæmpe deres svækkede hårvækst.

Den unikke formular indeholder blandt andet koffein som hjælper med at stimulere blodcirkulationen i hårbunden, biotin som forstærker og forbedrer hårstråets forankring i hårsækken, laurinsyre som beskytter hårrødderne mod påvirkninger, samt arnica som aktivt bekæmper arveligt betinget hårtab.

Den effektive 2-trins kur består af det energigivende SP Just Men Maxximum Shampoo og den stimulerende SP Just Men Maxximum Tonic Intensive  – et serum som giver hårbunden styrke og næring. Flasken er udstyret med en laboratoriepipette for at lette brugen. Produktet applikeres direkte i hovedbunden på fugtigt eller tørt hår og masseres forsigtigt ind.

 Klik her og køb produktet online

For yderligere oplysninger kontakt Wella på tlf. 33 26 91 11 eller se
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter