Er din hud lige så hvid og bleg som toppen af et isbjerg, og nænner du ikke at byde din krop en tur under solariets kunstige stråler, så kunne det være du skulle overveje at anskaffe dig en selvbruner. Selvbruneren er en fantastisk genvej til glød i ansigt eller på krop, og især hvis pengepungen ikke lige er til en tur under varmere himmelstrøg.

Der findes rigtig mange forskellige selvbrunere på markedet, og du må prøve dig frem inden du finder ud af hvad der fungerer bedst for dig – creme, spray eller vådservietter. Uanset hvilken løsning du vælger, anbefales det at eksfoliere huden grundigt først. Vil du bevare gløden hver dag skal du bare vedligeholde farven ved påføring af selvbruner 1-2 gange om ugen.

Det er vigtigt at være omhyggelig når du benytter selvbruner og er opmærksom på at nå ind i alle ”krogene” så du ikke ender op med at ligne et skakbræt – og husk at vaske hænderne efter brug.
Det KAN ende galt, men når du først har fundet teknikken, går du som regel hen og bliver helt afhængig af at være solbrun året rundt.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!