Velplejede fødder i stiletterne

Dine fødder må stå model til meget i det daglige. Manolo Blahnik, Christian Loboutin og Jimmy Choo – skønne sko kræver skønne fødder og takket være hudeksperten Decubal, er der nu hjælp at hente til trætte, tørre og medtagne fødder. Decubal Foot Cream er en ny specialudviklet fodcreme, som nærer og regenererer huden, så dine fødder bliver bløde, friske og velplejede.

 

  

 

 

Vores fødder må stå model til meget! Ofte glemmer vi dem helt, eller vi lukker dem inde i varme og ubekvemme sko. Og måske har sommerens sol, sand og saltvand gjort dine fødder ekstra tørre og sprækkede. Tørre fødder og hård eller 

revnet hud er både generende og ser uplejet ud. Decubal, der er ledende inden for forebyggelse og behandling af tør hud, har derfor udviklet den nye Decubal Foot Cream, der hurtigt og effektivt gør tørre fødder bløde og lækre igen.

 

Plej dine fødder

Hvis du vil afhjælpe og forebygge tørre og trætte fødder, er det vigtigt at inddrage dem i dine daglige hudplejerutiner. Rigtig mange af os har desværre tendens til at ’glemme’ fødderne under vores skønhedsritualer. Men gør du det til en god vane at bruge fodcreme, når du har badet, kan du helt undgå den ubehagelige og strammende følelse, som tørre og ru fødder giver. Den nye Decubal Foot Cream plejer og styrker den udsatte hud på fødderne, ligesom den forebygger hård hud og revner i hælene. Cremen fedter ikke og har en behagelig konsistens, der gør den super let at fordele og massére ind i huden.

 

Mild og blødgørende

Decubal Foot Cream indeholder en lang række aktive og plejende ingredienser, der beskytter og blødgør dine fødder. Med milde ingredienser som lanolin, glycerin, silikone og avokadoolie blødgør og beskytter cremen dine fødder effektivt. Cremen er ren og indeholder ikke parfume. Desuden har den ’Odeur Control’, som giver dig friske fødder hele dagen.

 

 

Guide til smukke og bløde fødder:

 

·          Fjern eventuel neglelak med en mild neglelaksfjerner på bomuldsvat

·          Nyd et lækkert fodbad – ikke for varmt og maks. ti minutter. Slut gerne af med koldt vand for at aktivere blodcirkulationen

·          Stræk fødderne – vrik og spred tæerne og rul med vristen

·          Fil hæle og trædepuder forsigtigt

·          Klip neglene lige over for at undgå problemer med nedgroede negle

·          Massér neglebånd og fødder med en god fodcreme, så fødderne får tilført fugt og fedt

 

Har du særligt tørre fødder, kan du efterfølgende give fødderne en plejende kur. Smør ved sengetid fødderne ind i et tykt lag fodcreme og lad cremen virke natten over. Du kan evt. tage et par bomuldsstrømper på for at undgå at fedte sengetøjet til.

 

 

Test din egen hud

Decubal har blødgjort og repareret tør hud i Norden gennem 30 år. Alle produkter bliver til efter de højeste farmaceutiske standarder i et tæt samarbejde mellem uafhængige dermatologer og medicinalvirksomheden Actavis A/S, der står bag Decubal. Du kan læse mere om Decubals intelligente hudplejeprogram på www.decubal.dk, hvor du også kan teste din egen hud og få eksperternes gode råd til din daglige hudpleje. 

Decubal Foot Cream forhandles på apoteker over hele landet.

Vejledende udsalgspris kr. 87,95 for en tube med 100 ml.
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!