Twilight / TusmørkeLancering 1. September 2008

Signify me Spectral Twilight interfering brown nr. 36

Signify me Spectral Twilight interfering blue nr. 37

Signify me Spectral Twilight interfering orange nr. 38

Signify me Girly Twilight interfering pink nr. 15
 

Signify me Spectral Twilight interfering brown nr. 36
En dyb brun korruptet af flimrende lyspink, hvilket skaber et defust  indtryk af aubergine. Dyb og uendelig som tyk velour, der smyger sig om en kvindekrop. Signify me Spectral Twilight interfering brown skaber en illusion om varme og dybde og nærhed. En tryk omfavnelse, fast og blød på samme tid. Lokkende og sexet i stearinlysets varme skær.

Signify me Spectral Twilight interfering blue nr. 37
En mørk koboltblå, farvemættet og med metallic effekt der skaber et flimrer af blå nuancer. Dyb som havet i tusmørket, forunderlig og tiltrækkende. En kølig friskhed tilføres øjnenes mystik, måske sammen med twilight interfering brown og interfering orange.
Twilight interfering blue er også smuk som eyeliner eller som effekt på vippespidserne.

Signify me Spectral Twilight interfering orange nr. 38
Fall orange er mørk orange, næsten som blodappelsin. Et multi produkt til øjne, læber og kinder, fyldt med flimrende sølv effekt. Den ultimative komplementær farve til blå og smuk harmoni med brune nuancer. Et frækt samspil med Twilight interfering brown.

Signify me Girly Twilight interfering pink nr. 15
Den blideste pink rouge/ læbestift og også til øjnene. Blid og feminin gløder den på kinderne, ultra smuk og naturlig med flimrende sølv effekt.

Alle "Twilight Fall look 2008 by Gitte"-produkter er I cups med flot sølv låg, som ikke bare er til pynt, men en brugbar skål til brug ved special effects som eyeliner og mascara.

Pris 170.- limited edition.

TWILIGHT TEKNIKKER:

Huden.
Start ethvert look med en perfekt grundmakeup. Grundmakeup består af foundation, concealers og pudder. Til sammen sørger disse produkter for en perfekt og fejlfri hud samt et perfekt farveunderlag. Mange springer dette step over af angst for at blive for makeuppet og fordi de har mødt nogle med forkert farvevalg i netop dette step, med det resultat at der er kommet kant og for stor farveforskel på foundation og hudfarve. En 80’er misforståelse der trives alt for godt.
Foundation skal have 100% samme farve som huden, og den bedste måde at opnå det er at have to foundations og blande dem hverdag. Den lyseste vinterfarve blandes med den mørkeste sommerfarve huden har og du opnår perfekt resultat hver dag.
Når grundmakeuppen er perfekt behøves der ikke så meget farve for et effektfuldt resultat. En foundation brugt på den rigtige måde og rigtige farve ses ikke! Lad derfor ikke de få der bruger det forkert inspirere dig til at springe grundmakeuppen over – du kan ikke se alle dem der gør det perfekt!
1) signify me flawless foundation, blandet til din perfekte farve.
2) signify me correct dækstift hvis der er nogle fejl der lige skal elimineres.
3) signify me faultless lys reflekterende concealer til at fjerne mørkerande.
4) signify me invisible loose powder til at fikserer og øge holdbarheden.
Du kan se på www.profmakeup.com hvordan du lægger grundmakeuppen.

Øjnene. Twilight – tusmørke

1) Læg en base med signify me basic natural eller flamenco du kan komme signify me sparkels i hvis du vil have aften effekt. Signify me basic gør det meget nemmere at komme farve på efterfølgende og den øger holdbarheden.
2) Brug signify me spectral twilight interfering brown nr. 36. Læg den som smoky eyes efter fulgt af signify me spectral interfering orange nr.38 på første ½ del af det mobile øjenlåg og signify me spectral interfering blue nr 37 på yderste ½ af det mobile øjenlåg.
3) Indram øjnene med flydende eyeliner kreeret af signify me interfering brown nr. 36

Twilight soft.

1. Bland signify me basic flamenco eller natural med signify me spectral interfering orange nr. 38, læg den transparente creme skygge på hele øjenlåget.
2. Indram øjnene med signify me spectral interfering brown anvendt med eyeliner blyanteffekt.
3. Tone eyeliner blyant effekten ud af mod tindingen med fingrene evt. med lidt ekstra farve på fingeren. Dette giver en uendelig soft effekt.

Twilight blue.

1. Kan lægges som soft eller den blå signify me spectral interfering blue nr.37 kan forvandles til den skønneste blå mascara ved at blande den med signify me exceptional mascara gel.

Twilight lightning.

2. Signify me basic natural på hele øjenlåget.
3. Signify me spectral interfeting orange på det mobile øjenlåg, tonet smukt opad og udad.
4. Midt på øjenlåget lægges signify me highly moonlight eller flamenco, derved fremkommer der lynende glimt når øjet bevæges.
5. Interfering brown eller blue lægges som liner og eller mascara.

Twilight in a instant.

1. Signify me basic er det hurtigste og nemmeste produkt til, på et spildt sekund, at skabe en smuk øjenmakeup om det er til fest eller hverdag. Eneste forskel på hverdagen og festen er tilstedeværelsen af glimmer.
2. Bland signify me basic med en af de tre interfering fall look farver. Kom glimmer i når det ønskes og kom blandingen på med fingeren! På hele øjenlåget dog tonet soft oppe ved brynet.
3. Nemmere kan det ikke være. Kom så mascara på, tegn brynene op og dine øjne er klar.

Twilight girly.

En blush, der er lige skøn på kinder, læber, øjne og negle! Soft feminin pink med massere af interfering effekt.

1. Signify me girly anvendt som blush på kinderne giver den skønne ung pigekulør tilbage. Læg den tæt på øjnene så andres øjne løftes op til dine.
2. Anvendt på læberne, giver den meget holdbar og afsmitnings fri farve. Kønne feminine læber der skinner.
Hvordan?
• Drys girly op i låget, kom en finger i pulveret og fordel det på læberne, hurtigt og nemt.
• Lav lipliner effekt, ved at blande dækstift og girly med en læbepensel og tegn så læberne smukt op, efterfulgt af farve på hele læben. Derved opnås mere dybde i farven.
• Aften effekten – bland girly med skintonic tegn løbernes facon og fyld op med farve. En meget mere intens effekt opnås og den smitter ikke af!
• Ønskes en blank effekt a’la gloss kan signify me highly lægges midt på læben for den holdbare effekt eller der kan applikeres gloss. Vælg selv!

 

 

For yderligere information kontakt Signify Me på tlf: 26 33 63 73 eller se
WonderBox - skønhedsabonnement