Det første vi gør, når vi møder et nyt menneske, er ofte at give hånd. Dine hænder fungerer derfor på mange måder som et visitkort, og vil du give et godt førstehåndsindtryk, er det vigtigt at pleje dem godt.

For det første er det vigtigt at have gode plejeprodukter til dine hænder og negle, bl.a. fordi de holder din hud elastisk og reducerer rynker.

Om vinteren skal du bruge en god, nærende håndcreme og eventuelt en håndscrub, hvis din hud er meget tør og/eller bliver ru. En håndmaske, som giver næring i dybden, kan også være et godt supplement til særligt trængende hænder.
Om sommeren har hænderne brug for mindre fugt, men samme mængde næring som om vinteren, så her kan du med fordel vælge en lettere lotion.

Nogle anvender deres håndcreme som neglecreme også, men har du eksempelvis bløde, skøre eller flossede negle, som har brug for ekstra pleje, kan det være en god ide at investere i en neglecreme eller -olie. Hvis en sådan ikke løser dit negleproblem, kan du overveje at tage et kosttilskud, som er sammensat specielt med henblik på pleje af hud, hår og negle. Eller du kan smutte forbi en neglesalon og få en professionel manicure samt gode råd til pleje af netop dine negle.

Generelt betyder dine negle meget for helhedsindtrykket af dine hænder, så rester af gammel neglelak, dårligt påsatte kunstige negle samt de nedbidte af slagsen er noget, du helst skal undgå. Er dine negle nedbidte, er det bedst at undgå neglelak eller anvende neutrale toner for at tiltrække mindst mulig opmærksomhed.

Hvis du går med fingerringe, kan det være en god ide at fjerne dem om natten og måske skifte fingre en gang i mellem. At bære ringe kan være hårdt for huden, som har glæde af at holde ‘ring-fri’ og komme til at ånde en gang i mellem.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!