Utålmodig? Hvis du går og venter på at få lange og lækre lokker, er der et par ting du kan overveje for at speede processen lidt op.

Den hurtige løsning er hairextensions. Du kan vælge at få permanente extensions af ægte eller kunstigt hår påsat, eller du kan købe clip-ons, som du kan sætte i håret, når du har lyst. Vælger du permanente extensions, skal du være opmærksom på, at de kræver en del pleje, kan slide på dit rigtige hår, og desuden koster en del at få påsat og vedligeholde. Clip-ons derimod er billigere, og kan være en god løsning, hvis du en gang imellem gerne vil være festlig og lækker med langt hår..

Du vil sikkert opleve irritation, når dit hår er begyndt at vokse sig for langt til din tidligere frisure, og du ikke længere kan sætte det, som du plejer. Mange giver efter for irritationen og lader sig klippe, men prøv i stedet at spørge din frisør til råds. Fortæl, at du prøver at få langt hår – så kan frisøren give dig en skånsom klipning og hjælpe dig med at style dit hår. En ny hårfarve kan også dulme irritation og din venten på noget nyt.

Det, du putter i munden, har også indflydelse på dit hårs sundhed, styrke og evne til at vokse så husk at få masser af vitaminer og supplér evt. med et kosttilskud specielt beregnet til håret. Stress kan også være årsag til tyndt og langsomt voksende hår, så husk generelt at passe på dig selv og din krop. Det gælder også udenpå, hvor gode hårkure og klipning af dine spidser vil sætte turbo på hårvæksten.

Hår vokser hurtigere om sommeren end om vinteren, så er du den utålmodige type, er senvinteren et godt tidspunkt at søsætte projekt "langt hår". Her skal du vente knap så længe på at få din drømmelængde, fordi foråret og sommeren er på vej.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!