Lange lyse sommeraftener med grillen tændt, bare tæer i sandet og i strandkanten, lun sommerbrise i det løsthængende hår… Tiden er inde til at slippe krøllerne og det ultimative sexede sommerhår løs 

Sol, saltvand og sommervind udtørrer håret og giver det dermed en helt særlig struktur, der gør håret nemmere at style. Med ghd sea spray er det muligt at genskabe det eftertragtede sexede strandlook efter strandturen, så det det ser ud som om man lige er kommet tilbage efter en skøn dag på stranden.

Start med at style det fugtige hår med ghd obedience cream eller ghd smoothing balm, der begge sikrer et krusfrit hår. Spray herefter ghd sea spray i inden føntørring for at skabe det hotte ’crunchy’ strandlook. ghd sea spray indeholder saltkrystaller og mineraler fra Det Døde Hav og giver en skøn mat struktur og hold til krøller og surf-style hår. Indeholder UVA-beskyttelse. ghd sea spray kan også bruges til at kramme i tørt hår som en opfrisker.

Kreer eftertragtede sommerbølger
Skab de eftertragtede naturlige sommerbølger med den unikke ghd IV styler kollektion.

Sørg for at arbejde i helt tørt hår; spray ghd creation spray på den enkelte lok for at sikre ultimativ varmebeskyttelse og hold, og arbejd produktet godt ind i håret. Sæt herefter styleren vandret på den enkelte hårlok og drej den herefter straks 180 grader for at opnå bølgeeffekten; før herefter styleren ned gennem lokken, mens man skiftevis drejer den 180 grader undervejs for at opnå de sexede bølger (tjek trin-for-trin i klippet ’summer wave’ på http://www.ghdhair.com/dk/goddess-gospels/creation/).

Før fingrene eller en børste gennem den færdige frisure for at opnå det naturlige skødesløse look og afslut gerne med ghd sea spray.

For nærmeste forhandler kontakt ghd Scandinavia på tlf. 86 11 99 02
WonderBox - skønhedsabonnement