HH Simonsen Extreme Mud er en ny stylingvoks, som giver et ultra kraftigt stylings-hold til håret.

Extreme Mud giver dit hår et super cool look, uden at det virker overstylet. Holdfaktor 4.5 giver dig et kraftigt/ solidt hold, som kan holde styr på frisuren hele dagen. Extreme Mud er tilført brasilianske olier, der tilfører håret pleje og næring, hvilket gør, at voksen ikke udtørrer håret. HH Simonsen Extreme Mud kan bruges uanset hårets længde.

HH Simonsen Extreme er designet til at være samarbejdsvillig med alle dine vildeste stylings idéer uanset om du ønsker ”surfer”, ”rock and roll”, ”dagen-derpå” eller en anden trendy frisure. Extreme Mud passer til alle hårtyper og kan efterlade håret blankt eller mat – alt efter anvendelsesmetode.

Extreme Mud kan mikses med enten Mud eller Clay for at tilføre håret mere eller mindre
holdfaktor.

Extrem Mud er uden parbener
Voksen er 100 % vandopløselig.
Vejl. pris kr. 99,00 for 100 ml.

For yderligere information kontakt HH SIMONSEN® på tlf.: 73 75 10 13 eller via HHSIMONSEN.DK

Historien bag…
HH SIMONSEN® havde et ønske om at skabe en voks serie, som på én gang var let at anvende i Skandinavisk hår og havde et emballagedesign, der var "urban" og med attitude. De fire vokse fra HH SIMONSEN® er alle blevet udviklet i tæt samarbejde med 10 førende frisørsaloner i hele Skandinavien. 12 måneders udviklingsarbejde resulterede i fire unikke voksprodukter, som netop havde de kvaliteter som frisørerne efterspurgte.

Mud, Clay samt Extreme Mud er udviklet, så de passer til Skandinavisk hår samt den stylingsteknik som typiske Skandinaver benytter sig af. HH SIMONSEN®’ fire vokse har taget Skandinavien med storm og har på blot 24 måneder manifesteret sig blandt de allerbedste vokse på markedet. Produkterne er ligeledes produceret i Danmark for at sikre en høj produktkvalitet.

HH Simonsens nyeste produkt Extreme Mud som er udviklet ud fra en stigende efterspørgsel på en voks, som tager hensyn til vores fine nordiske hår, men hvor der ikke er gået på kompromis med holdfaktoren. Extreme Mud er blød i dets konsistens, mens det er i krukken, men så snart den tages i brug hærder den op,og giver dermed et kraftigt hold.