Den klassiske Hairspray er en backstage favorit på London Fashion Week. Derfor har label.m valgt at lancere en helt ny forbedret variant med forbedret beskyttelse og ekstremt hold, for at opnå et langvarigt hold.
label.m Extreme Hold Hairspray tilfører håret glans og fungerer samtidig som en meget stærk hårspray. Beriget med styrkende Vitamin B, og det unikke label.m Enviroshield kompleks, der virker som en barriere mod skadelige UV-stråler og ligeledes beskytter mod krus og frizz.

Den ultra-fine forstøvning af produktet skaber en jævn og tør overflade, der gør lakken nem at arbejde med og let at børste ud igen. Perfekt til alle hårtyper og strukturer.
label.m benytter et unikt kompleks af polymer i Extreme Hold Hairspray. Dette er medvirkende til, at skabe det stærke hold og minimere krus. Extreme Hold Hairspray er ligeledes perfekt til fixering og giver et langvarigt hold af krøl og bevægelse.

Holdbart look – selv ved høj luftfugtighed!

Eamonn Boreham, label.m International Uddannelse manager siger: "Afprøvet og godkendt af det berømte Toni&Guy International kunstneriske team”.

label.m Extreme Hold Hairspray er en videreudvikling af den klassiske label.m Hairspray, men med et endnu stærkere og mere kraftfuld hold.

Denne hårspray giver ekstra styrke og hold, der holder hele dagen eller aftenen!

Vejl. udsalgspris kr. 188,-

For mere information kontakt ICON Hairspa på tlf.: 57 66 03 00 eller se www.iconhairspa.dk

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!