Priserne på hair extentions er utrolig varierende, og der er mange forskellige faktorer, der spiller ind som for eksempel påsætningsmetode, frisørens erfaring eller professionalisme og kvaliteten af håret. I forhold til sidstnævnte kan man inddele håret efter kvalitet og ud fra dette sætte en cirkapris på, som kan hjælpe til at give dig en idé om, hvor vi ligger prismæssigt, når vi snakker kvalitet af håret.

200-300 kr.
Den form for hår, der ligger i den billige ende på grund af kvaliteten, er det syntetiske hår. Dette kan hverken tåle at blive føntørret, glattet eller krøllet, da det simpelthen smelter ved høj varme. Denne form for hår kan erhverves for omkring 200-300 kr. og er mest egnet til, hvis man blot ønsker at forlænge eller fyldiggøre håret en gang i mellem, måske ved særlige lejligheder.

300-900 kr.
Hvis man ønsker hår af lidt bedre kvalitet, kan man vælge – ja hold fast – hestehår. Dette er bedre kvalitet end det syntetiske hår og kan købes for omkring 300-500 kr. Dog skal man være opmærksom på, at teksturen på hestehår er en del grovere end på menneskehår, og dette har nogle konsekvenser. For det første er der risiko for, at forskellen på det påsatte hår og ens eget hår kan blive for fremtrædende, og derudover kræver det, på grund af den grove tekstur, ekstra pleje i form af redning af håret flere gange om dagen, hvis man ønsker at forlænge holdbarheden på håret.  Alternativt kan man også får hestehår mixet med menneskehår, som vil være lidt nemmere at holde pænt. Dog er priserne også tilsvarende dyrere og ligger typisk på omkring 500-900 kr.

900 kr. og op efter
Hvis man vil være sikker på at få påsat hår, der er nemt at holde og have med at gøre, kan man købe indisk menneskehår. Det er også det hår, der giver den bedste og mest ægte effekt, hvor man sagtens kan regne med, at de nye extentions ligner, at de er en naturlig del af ens eget hår. Dette hår fås i forskellige prisklasser, som cirka lyder fra 900-1500 kr. for ovenstående. Hvis man vil være sikker på at få topkvalitet kan man let komme op i priser fra 1500-4000. Her kan man være sikker på at få hår, som kræver minimum pleje og hår, som stammer fra én person, hvilket betyder, at kvaliteten er jævn og strukturen ensartet. Dette hår er dog svært at skaffe.

… og nej, håret stammer ikke fra døde mennesker, som mange tror, men derimod fra mennesker, der vælger at lade sig klippe eller kronrage af forskellige årsager.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!