Glem din makeup… og glæd dig i stedet over din aktive livsstil!

SUPERFIT make up er en superavanceret foundation, der lader huden “ånde” frit, føles og aldrig tung eller ubehagelig, heller ikke under træning eller i et varmt, fugtigt klima.

SUPERFIT bliver, hvor den skal, også når du sveder. Den løber ikke og laver ikke streger.

SUPERFIT er med til at bevare hudens fugtbalance og holde huden frisk hele dagen lang. SUPERFIT passer til alle med normal til ekstremt fedtet hud, fordi den holder en moderat til fuld dækning (i op til 8 timer) og efterlader en naturlig mat finish uden den mindste tendens til at virke kalket.

Perfekt til den aktive, travle kvinde
Slut med at bekymre sig om, hvorvidt makeuppen bliver siddende og holder hele dagen igennem. Uanset om din aktive livsstil handler om den daglige tur på løbebåndet eller om at løbe fra møder til cocktails til middagsselskaber, kan du (og din hud) med SUPERFIT give slip på alle bekymringer om overskydende talg og en makeup, der løber sin vej! SUPERFIT er ikke-aknegen, og de nye teknologier arbejder sammen om at holde huden super-sund. De effektive ingredienser giver en naturligt mat finish og en holdbar, moderat til fuld dækning kombineret med en friskhed, der holder
hele dagen. Luftcirkulationen forbedres og mærkes på huden som en kølende effekt. 

SUPERFIT makeup er i butikkerne fra den  15. september 2008.

Fås i 5 farver: Neutral, Honey, Beige, Healthy, Almond
 

Tips til påføring af foundation efter hudens kendetegn

Linier
Undgå at bruge makeupsvampe – de absorberer fugten i din foundation og gør huden mere tør. De bedste værktøjer til påføring er dine fingre eller en foundationpensel. Sørg for, at huden er godt fugtet før påføring.

Akne
Dup foundation direkte på den urene hud. Anvend en akneconcealer efter din foundation. Undgå en for lys farve på din concealer, da det vil tiltrække øjet.

Porer
Anvend en semi-mat eller mat foundation. Et fugtigt eller blankt look vil nemlig få porerne til at syne større.

Mørke rande under øjnene
Forbered øjenområdet med All About Eyes. Anvend en concealer, der er lysere end din hudtone. Undgå at anvende pudder, da det kan medføre dehydrering.

Tør hud
Mix din foundation med en lille smule fugtighedscreme for at give din hud ekstra fugt og mindske tørhedslinier. Det lysner også din +foundation og giver den et ekstra let og frisk look.

 

For nærmeste forhandler kontakt Clinique på tlf. 36 39 44 00 eller se
WonderBox - skønhedsabonnement