08.08.08 er en sjælden dato, som de færreste oplever mere end én gang i livet. Den dukker kun op hvert 100. år, og det gør den til en eftertragtet dag for fejringer, fester og bryllupper. Hvem vil nogensinde glemme den dato!

Elizabeth Arden giver dig endnu en grund til at gøre 08.08.08 til en lykkelig og festlig dag. Lad dagen stå i Eight Hour-cremens tegn og mærk magien på din egen hud!

08.08.08 er på mange måder en særlig dato. Så gør ligesom mange andre verden over. Gør dagen til en dag, som du – og din hud – aldrig vil glemme. Forkæl dig selv med Eight Hour Cream Skin Protectant – the world’s best kept beauty secret.
                                                                                                                
Cremen med den unikke blanding af beskyttende og fugtgivende petrolatum, blødgørende og betændelseshæmmende beta-hydroxy-syre og E-vitamin hittede med det samme, da den blev skabt i 1930. Og trods sine mange år på bagen, er den fortsat en global bestseller, som har vundet over 22 internationale skønhedspriser.

Legenden siger, at det var en hengiven Arden-kunde, der i sin tid gav Eight Hour sit navn. Hun smurte cremen på sit barns forslåede knæ, og otte timer senere var hudafskrabningen på magisk vis så godt som væk!

Eight Hour Cream er fantastisk, fordi den…
1) …redder din hud fra hårdt vind og vejr
 2) …giver både beskyttelse og glans til læberne
 3) …kan bruges som highlight på øjenlåg og kinder 
 4) …efterlader huden ultrablød og spændstig
 5) …er perfekt til at forme uregerlige øjenbryn
 6) …plejer og heler ru og tørre hænder
 7) …er en perfekt kur mod trætte fødder  
 8) …opfrisker hud efter jetlag med et fugtboost

 

WonderBox - skønhedsabonnement