Et sundt og glansfuldt hår uden brug af kemiske stoffer .

Økologisk hårpleje fra DRUIDE anvendes af professionelle frisører verden rundt og er udviklet gennem 30 år for at tilfredsstille den mest krævende og følsomme kunde. Serien omfatter otte shampoos, fire conditioners, to stylingprodukter og en skællotion.

DRUIDEs hårpleje respekterer den naturlige balance i hovedbund og hårrødder. Serien er baseret på planteekstrakter, der gør håret lækkert blødt og velplejet at se på – og at røre ved. Produkternes duft er en oplevelse i særklasse, for de er en gennemført alliance af aromaterapi og økologi.  Serien indeholder vegetabilske proteiner, der nærer og giver håret struktur, og udsøgte blandinger af de bedste økologiske eller organiske essentielle olier i verden. Råvarerne hentes direkte hos producenten og vælges på baggrund af høje kvalitetskrav og økologisk bæredygtighed.

DRUIDEs shampoo indeholder bløde vegetabilske skumbaser, der er særligt forenelige med hovedbunden og lette at skylle ud, og seriens conditioners tager også hensyn til kunder med følsom hud. Alle produkter er økologiske og næsten alle er økologisk certificeret af ECOCERT.

DRUIDE økologisk hårpleje indeholder IKKE:
:: Udtørrende alkohol
:: Ikke-nedbrydelige cocamider
:: Aggressive og destruktive sulfater af nogen art
:: Kemiske indholdsstoffer
:: Petroleum-derivater

For nærmeste forhandler kontakt Dig & Dine på tlf. 31 43 03 23

E-mail: info@digogdine.dk eller se