Lav dine egne skønhedsprodukter

Udvikling & produktion i Danmark

Hos DM Private Labels udvikles og produceres dine hår- eller hudplejeprodukter her i Danmark. Det giver både dig som kunde, og os som producent, en tættere kontakt og større tryghed under processen.

“Udover at mindske vores samlede CO2-aftryk, har lokal produktion også en positiv effekt i forhold til social bæredygtighed – vi sikrer lokale arbejdspladser og økonomisk udvikling. V kan samtidig garantere, at vores produkter lever op til de højest mulige standarder i forhold til kvalitet og etik såvel som miljøhensyn.”
– Direktør, Karina Hjorth.

Dm Private Labels
Karina Hjorth, Direktør hos DM Private Labels.

Private Label & White Label

Hos DM Private Labels udvikler vi både private label og white label produkter. White label er til dig, der ønsker at have salgsklare produkter på kort tid. Du kan sammensætte din egen serie blandt et bredt udvalg af pre-formulerede produkter, klar til at sætte direkte i produktion. Dine produkter leveres emballeret, hvor du har mulighed for at sætte dit eget unikke, grafiske præg på produktets label.

Vi tilbyder white label produkter helt ned til 10 stk. pr. produkt.

Private label produkter er til dig, der ønsker helt unikke hårplejeprodukter, hvor du selv bestemmer hvilke ingredienser, der skal anvendes. Vi kan bidrage med alt fra udvælgelse af ingredienser, formulering af produkter, produktion, certificeringer og lovgivning.

Vi producerer private label fra 500 stk. pr. produkt.

Hvad enten du vælger private label eller white label, vil dine produkter blive fremstillet her i Danmark.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre, er du altid velkommen til at kontakte os på privatelabels.dk.