Naturligt look er ikke nødvendigvis lig med nul makeup. Det forholder sig faktisk sådan, at du netop kan bruge makeuppen til at skabe det naturlige, smukke look.

Det er få mennesker, der har fuldstændig perfekt hud, og da der er meget fokus på hud, når man går efter et naturligt look, er det en god idé at udjævne huden ved at bruge foundation. Her er det vigtigt, at du anskaffer dig en foundation, der passer til din hudfarve, så effekten ikke bliver unaturlig. Den må gerne være en smule transparent. Suppler med en concealer, hvis du har mørke områder omkring øjnene og husk, at der findes concealers, som dækker de blå ”ting” og concealers, som dækker de røde.

Vi er ved at gå sommeren i møde, og hvis du vil tilføre looket et frisk pust, kan du bruge en rouge, som indeholder lidt shimmer. Når du skal lægge din rouge kan du gøre det på flere forskellige måder. Hvis du blot ønsker at give ansigtet lidt ekstra glød, kan du smile og lægge rougen på æblekinden. Hvis du derimod ønsker et mere markant look, kan du starte fra kindbenet og bevæge dig skråt nedad mod munden.

Da du hverken skal bruge kraftige farver på læber eller øjenlåg, giver det en skøn effekt at fremhæve øjenbrynene. Her er der flere muligheder. Man kan både få blyanter, pensler og børster. Find ud af, hvad du bedst kan lide og eksperimenter med tyngden, indtil du finder en fin balance.

Slut af med en lille smule mascara, gerne brun, og tilfør læberne en lys læbestift, så du bibeholder det nøgne, naturlige look.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter