Der er vækst i grønne hår- og hudplejeprodukter som aldrig før.

Plan Organic er et af landets førende grossister indenfor salg af rene organiske hår- og hudplejeprodukter og tilbyder det bredeste sortiment i denne hurtigtvoksende niche.

Økologi og organiske produkter har i lang tid været forbeholdt landbruget, mejerierne og ganske få hylder i supermarkedet, men nu er frisørbranchen for alvor blevet økologisk. Flere og flere frisører får øjnene op for de fordele, som rene organiske hårprodukter tilbyder og det betyder vækst i branchen.

”Det sidste år har vi set en positiv udvikling og en vækst på ikke mindre end 166 %, ikke mindst for vores førende mærke John Masters Organics”, udtaler Carsten Tolstrup, salgsdirektør og medejer i Plan Organic og fortsætter ” og i lyset af den stærkt stigende interesse for organiske produkter blandt forbrugere og saloner, har vi endnu større forventninger til næste år”

Og det er ikke uden grund, at interessen for John Masters Organics er stigende. Den omfattende serie byder på både eksklusive hår og hudplejeprodukter og dækker derfor et bredt behov hos forbrugeren. Ligeledes er John Masters Organics med 15 års erfaring et af verdens absolut førende indenfor udviklingen af organiske produkter. Manden bag serien, John Masters fra New York, går aldrig på kompromis med kvalitet og videreudviklingen af produkterne. Kun de bedste ingredienser benyttes for at skabe denne eksklusive serie, der samtidigt er en ren aromaterapi nydelse.

Den positive udvikling i firmaet har også betydet, at Plan Organic det sidste år har indgået aftaler med andre førende producenter af organiske produkter.

”Det er vigtigt for os at være på forkant med både udviklingen, produktkvaliteten og ikke mindst vores kunders behov for at kunne tilbyde et alsidigt produktsortiment i salonen”, udtaler Claus Jønsson, direktør og medejer i Plan Organic, og tilføjer ”Vi har nu valgt at forhandle en række nye spændende produkter, som er førende i branchen – og for frisørsalonerne vil det betyde, at de kan tilbyde deres kunder endnu flere organiske produkter”.

Det efterhånden brede udvalg taler for sig selv. I maj introducerede firmaet det anerkendte Kusco Murphy, som er en organisk hårplejeserie i unikt sensuelt design og i oktober indgik Plan Organic kontrakt med australske NVEY ECO – verdens eneste 100 % certificerede organiske makeup serie.

”Med NVEY ECO differentierer vi os klart fra andre udbydere. Nu kan vi tilbyde markedets eneste økologiske makeup serie. Andre mærker kan kalde sig naturlige, men ingen anden professionel serie er certificeret økologisk og udviklet efter samme høje standarder og krav som NVEY ECO” pointerer Carsten Tolstrup.

”Men det slutter ikke her”, kommenterer Claus Jønsson, ”Allerede til næste år vil vi tilbyde produkter som organisk hårspray og neglelak, ligesom vi også er i forhandling om en organisk hårplejeserie til børn”.

Der er ingen tvivl om, at det grønne er kommet for at blive – og med Plan Organic i førersædet i Danmark, er der sat fokus på en branche i rivende udvikling og med masser af muligheder for at handle med omtanke for både krop og miljø

 

Plan Organic: 55 72 11 00

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!