Gennem flere år har Dermalogicas formler banet vejen for nye standarder for produkters virkninger. Ved anvendelse af kun de bedste, tilgængelige ingredienser er alle produkterne non-comedogene og indeholder ingen tilstoppende mineralsk olie eller lanolin, ingen irriterende kunstige farvestoffer og ingen udtørrende S.D. alkohol.

Det er en serie der på alle måder er meget bevidst: produkterne er udviklet med miljøet i tankerne, alle vegatabilske ingredienser er fra økologiske kilder, og produkterne er pakket i genbrugsmaterialer. Der testes ikke på dyr – men derimod på frivillige personer.

Dermalogica er hudpleje der først og fremmest handler om hudens sundhed.

Sortimentet omfatter i dag renseprodukter, conditioners, fugtcremer, masker, koncentrerede boostere og specialprodukter til specifik problemløsning, solbeskyttelse, spa-kropsterapi, hårpleje og sidst men ikke mindst korrigerende foundations. Det er umuligt at fremhæve nogle dermalogica produkter frem for andre, men nævnes skal alligevel at der i sortimentet er meget effektivt behandlende produkter til uren hud. 

For nærmeste forhandler kontakt Færch Hudpleje og kliniksupport på tlf. 86 72 58 00 eller se