Decubal er blevet solgt på apotekerne i mere end 30 år. Her mener vi, at vores kunder er sikret en god, faglig og individuel rådgivning om hudpleje.

Oprindeligt blev Decubal udviklet i samarbejde med dermatologer i Skandinavien. Det hele startede med at dermatologerne ikke følte, at deres patienter med tør og syg hud havde optimale valgmuligheder med hensyn til cremer. Den udfordring tog Actavis (tidl. Alpharma og Dumex) op, og hvem var bedre til at være med i udviklingsarbejdet end dermatologerne selv.

Det var da også i denne forbindelse at Decubals årelange samarbejde med dermatologerne blev grundlagt. Et samarbejde vi hos Decubal og vores brugere nyder godt af, da vi i samarbejde med dermatologer hele tiden sikrer os, at vi har det rigtige sortiment til pleje af tør hud, samt at vores produkter er af optimal kvalitet.

I dag er Decubal blandt et af de største hudplejeprodukter i Skandinavien, indenfor hudpleje til tør og sensibel hud. Vores produkter anvendes bla. på hospitaler og hudklinikker.

Gennem årene er Decubal blevet udviklet til et bredt sortiment af specialprodukter til tør og sensibel hud. Som det sidste nye tiltag har vi lanceret et nyt og moderne design og emballagekoncept og der er også kommet nye ”familiemedlemmer” til. Alle Decubal produkter er specielt udviklet til tør hud, hvilket også har betydet at vi har sagt farvel de den blå Decubal Care serie som var til normal og blandet hud.

Decubal anbefales til daglig pleje af hele kroppen og kan bruges af mænd, kvinder og børn i alle aldre. Da Decubal er irritationstestet, uparfumeret og har en dokumenteret effekt, anvendes cremerne også mod problemhud af professionelle indenfor hudpleje.

Decubal forhandles på apoteker over hele landet.

Ellers kan du kontakte Decubal på tlf. 72 22 31 31

E-mail: kundeservice.dk@actavis.dk

eller se