Forfriskende fugt til ansigtet
Gode vaner kan man aldrig få for mange af. Det gælder også i forbindelse med de daglige skønhedsritualer. En god ansigtspleje får den smukkeste glød frem i huden, så du altid ser sund og frisk ud. Decubal føjer nu endnu et produkt til deres serie af milde og fugtende hudplejeprodukter, nemlig Decubal Moisture Mask, en super fugtende ansigtsmaske, som opstrammer og nærer tør og træt hud.

Din levevis afspejles i dit ansigt. Ydre påvirkninger som vind og vejr, forurening og tørt indeklima sætter sig sine spor, ligesom dine kostvaner også indvirker på huden. Tilsammen fremmer alle disse faktorer hudens ældningsproces, hvilket giver sig til kende i form af grå, ’træt’ og tør hud. For at bevare dit ansigt sundt og friskt har du brug for effektiv fugtpleje, der gør huden modstandsdygtig over for skadelige påvirkninger.

 

Et boost af fugt og næring
Den nye Decubal Moisture Mask er fyldt med fugt og aktive nærende ingredienser, der plejer huden, så det både kan ses og mærkes. Masken er specielt udviklet til tør og sart hud, der kræver ekstra pleje, men kan bruges af alle, der periodevist oplever at ansigtet føles tørt, stramt og uden glød – fx i forbindelse med årstidernes skiften, indeklima eller ubalance i levevis.

Decubal Moisture Mask indeholder blandt andet sheanøddesmør og mandelolie, der nærer og blødgør huden i dybden, så den får en ensartet og lækker finish. Masken indeholder desuden kollagen, der virker opstrammende og reducerer fine rynker og linjer. Indholdet af allantoin og glycerin giver huden et effektivt fugt-boost og sætter gang i cellefornyelsen.

 

Sådan gør du
Decubal Moisture Mask er en ’rigtig’ maske, der tørrer ind, så de aktive ingredienser får ro og varme til at trænge ind i huden. Brug masken 1-2 gange om ugen på ren og gerne exfolieret hud. Påfør masken i et tyndt, jævnt lag på hals og ansigt – undgå øjen-omgivelserne. Lad virke 10-15 minutter og skyl af med lunkent vand, brug evt. en svamp. Masken efterlader din hud mærkbart blødere og klar til fugtighedscreme.

 

Komplet og ren ansigtspleje fra Decubal
Udover den nye Moisture Mask lancerer Decubal netop nu en række andre nye produkter til din daglige ansigtspleje. Blandt nyhederne finder du også Decubal Lips & Dry Spots Balm, en næringsrig salve, der plejer og forebygger sprukne læber og andre udsatte områder som neglebånd og albuer.

Produkterne er alle specielt udviklet til tør og sart nordisk hud og er selvfølgelig parfumefri. Sammen med milde hudplejeklassikere, som Decubal Face og Face Vital Cream, udgør de nye produkter en komplet serie ansigtspleje, der gør det let at holde din hud blød, sund og smidig.

 

Test din egen hud
Decubal har blødgjort og repareret tør hud i Norden gennem 30 år. Alle produkter bliver til efter de højeste farmaceutiske standarder i et tæt samarbejde mellem uafhængige dermatologer og medicinalvirksomheden Actavis A/S, der står bag Decubal. Du kan læse mere om Decubals intelligente hudplejeprogram på www.decubal.dk, hvor du også kan teste din egen hud og få eksperternes gode råd til din daglige hudpleje.

 

Decubal forhandles på apoteker over hele landet. Ellers kan du kontakte Decubal på tlf. 72 22 31 31

E-mail: kundeservice.dk@actavis.dk eller se