Booka.dk er et helt nyt og unikt koncept; et website der fungerer som et mødested mellem hårmodeller og frisører. Ved at oprette en profil og derved blive hårmodel på Hårmodeller.dk kan man blive kontaktet i forbindelse med diverse shows, stylings, frisørelev-klipninger, saloner etc.

Frisørsaloner såvel som leverandører af hårprodukter kan via Booka.dk få adgang til en database af veldefinerede hårmodeller, som ønsker at deltage i f.eks. et klippeshow i København. Hårmodellernes profiler er avancerede, hvilket indebærer, at de på forhånd har givet en beskrivelse af deres udseende, hvilke områder de kan tage imod jobs, samt eventuelle restriktioner på, hvad de ikke vil gå med til. Derudover uploader de billeder af sig selv. Derved kan en frisør altid finde frem til den rette hårmodel, og hårmodellen går altid tilfreds fra jobbet.

Hjemmesiden kommer rigtigt op at køre til foråret 2011, hvis du allerede nu vil registrere dig som hårmodel, kan du gøre det på www.booka.dk

11. december 2008

hey jeg er en dreng på 15 med meget langt hår og er vil meget gerne være hårmodel.

oskar-1000@hotmail.com

15. juni 2009

Hej . Jeg er en pige på 19 der øsker at være hårmodel , jeg kommer fra nordjylland , (Ålborg).
jeg har lysbrunt hår´. det går ca. lidt over skuldren . Håber at hører fra jer .
Det er en stor drøm jeg har.
Mvh Michelle.
Jeg er med på alt . 🙂

7. september 2009

Hey(:
jeg er en pige på 17 år, jeg er korthåret. Naturligt er Jeg lys-brun, men lige pt er det farvet Mørkerødt.
Jeg kommer fra Nordjylland, tæt ved Aalborg.
-Jeg er frisk på stort set alt!

13. september 2009

hej jeg hedder Pernille er 17 år – bor i kolding og har mellem lang blond hår, som aldrig er blevet farvet. er virkelig frisk på at være hårmodel!

5. november 2009

Hej. jeg er en pige på 22 år, som godt kunne tænke mig at være hårmodel. evt. også til extensions. Jeg har halv kort brunt hår. Jeg er med på hva som helst:)

22. december 2009

hej jeg er en pige på 16 år og kommer fra rønde (østjylland). Jeg har langt sortbrunt hår. Har fået det farvet i mange forskellige farver fra blondine til sort til brunt til blåt og mange andre farver, men min naturlige hårfarve er mørkblond. Har meget fyldigt hår så det kan arbejdes med.

23. januar 2010

Hej mit navn er stine elisabeth, jeg er 18 år og bor i assenskomune på fyn.
jeg har længe godt kunne tænke mig og blive hårmodel. mit hår er skulderlang,
mit hår er normalt en blanding af lyst og leverpostes sm det meste af befolkningen, men fortiden er det farvet rødbrunt.
jeg kan kontaktes på min mail.
jeg er frisk på det meste =)

2. februar 2010

Hejsa 🙂
Jeg er en pige på 18 år. Er fra en mindre by på fyn 15 minutter fra Odense. Jeg kunne enormt godt tiænke mig at blive hårmodel. Har siddetmodel mangegange for frisørelever osv, så har prøvet meget forskelligt. Men er helt sikkert klar på mere.
Er af natur almindelig kommunefarvet med krøller. Lige pt. har jeg sort pagehår.

3. februar 2010

Hej jeg er en pige på 16 med lys kommunefarvet hår, ned til under skulderne. Jeg er frisk på noget nyt, Kærlig hilsen Nicoline

27. februar 2010

Hej 🙂

Da jeg ikke kan komme igennem, på jeres link til hårmodeller, skriver jeg her.

jeg er 20, vejer ca. 56kg og en 34-36 i tøj. jeg bor i Aalborg centrum

jeg har været hårmodel i et par år, og har derfor prøvet stort set alt med mit hår. på godt og ondt.

jeg har holdt en pause, for at lade mit hår få lidt fred. nu har jeg mørkeblonde hår til under skuldrene, som ikke er farvebehandlet.

hvis i skulle få brug for en med ubehandlet hår, er i velkomne til at kontakte mig.

14. maj 2010

Hej
jeg er en dreng på 19, jeg har semi langt blond hår. normal af bygning, hvis i skal vide det. i er meget velkomne til at kontakte mig på den mail der er opgivet til min profil 😀

22. maj 2010

jeg er en pige på 15 som meget gerne vil være hårmodel. Jeg er altid glad og frisk 🙂 Jeg bor på amager og har jeg har blond / lyst skulder langt hår. Jeg skal holde musik koncert den 10. juni så det kunne jo være fedt med noget anderledes 😀