Ny mild håndsæbe og håndcreme til tør hud
Tørre, ru og revnede hænder er både ubehageligt og ser uplejet ud. 30 % af alle danskere er generet af tør hud, og hænderne er naturligt nok ekstra udsatte, når det gælder udtørring. Skrappe rengøringsmidler og hyppig håndvask er hård kost for den udsatte hud, men nu lancerer hudeksperten Decubal en ny, mild håndsæbe og håndcreme til tør hud og til dig, der vasker hænder ofte.

Velplejede hænder er smukke hænder
Hænderne er vores vigtigste redskab, men også vores visitkort til omverdenen. Velplejede hænder og negle er smukke og bliver straks bemærket. Bløde hænder er ikke en selvfølge, men med daglig pleje og en god, nærende håndcreme kan du beskytte den udsatte hud og få hænder, der føles godt og er en fryd for øjet.
 
Beskytter og fugter udsatte hænder
Vores hud har en naturlig barriere mod skadelige stoffer og påvirkninger, men huden på hænderne er ekstra udsat og kan derfor have svært ved selv at danne og opretholde den naturlige fedt- og fugtbalance. Resultatet er tørre og i værste fald sprukne hænder og fingre, der hænger i og føles ru og usmidige. Den nye Decubal Hand Wash er en ekstra mild håndsæbe, specielt udviklet til tør, sart hud og til dig, der ofte vasker hænder – fx i forbindelse med dit arbejde.
 
Ren og mild pleje – også til eksemhud
Decubal Hand Wash renser både effektivt og skånsomt og er derfor også særdeles velegnet til sensibel og ømfindtlig eksemhud. Indholdet af naturlige olier og fugtgivere, heriblandt jojobaolie, holder huden glat og gennemfugtet. Samtidig beskyttes hænderne af den naturlige antioxydant E-vitamin, mens indholdet af kamille virker beroligende og helende på den irriterede hud. Decubal Hand Wash har et fedtindhold på 18 % og er naturligvis parfumefri og uden konserveringsmidler. Sæben kommer i en praktisk pumpe.

 

Ekstra beskyttelse med håndcreme
Efter håndvask er det en rigtig god idé at smøre hænderne i en god og nærende håndcreme, der beskytter huden yderligere mod udtørring. Decubal Hand Cream er det perfekte supplement til den nye Hand Wash.

Bløde hænder hele dagen
Decubal lancerer nu en ny, lækker håndcreme med blødgørende og udglattende effekt, der giver dig smukke og smidige hænder.

  

Den nye Decubal Hand Cream indeholder en lang række aktive og plejende ingredienser, der beskytter og nærer dine hænder. Den har en lækker blød konsistens, og trænger ind i huden med det samme uden at fedte. Med milde ingredienser som lanolin, glycerin, silikone og avokadoolie blødgør og beskytter cremen dine hænder effektivt. Decubal Hand Cream er ren og parfumefri og indeholder desuden UV-B filter, så dine hænder altid er beskyttet mod solens skadelige stråler.

 

 
Tips til bløde og sunde hænder:
 
Vask ikke hænder i for varmt vand

Undgå skrap håndsæbe. Vælg en mild, flydende sæbe med en pH-værdi så tæt på hudens som muligt

Smør dig med håndcreme efter hver håndvask

Massér hænderne med en mild skrubbecreme en gang om ugen. Det fjerner de døde hudceller og giverhuden glød og liv

Brug handsker til længerevarende vådt arbejde og ved arbejde, der giver snavs eller slid på dine hænder

Har dine hænder brug for ekstra fugt, så køb et par bomuldshandsker. Smør hænderne ind i en god, fugtgivende håndcreme hver aften og tag så bomuldshandskerne på. Det giver bløde, velfugtede hænder 

Lav din egen hjemmemanicure:

Fjern eventuel gammel neglelak

Fil neglene fra kanten og ind mod midten

Påfør neglebåndsfjerner langs neglekanten

Skub neglebåndene tilbage med en træpind omrullet med vat

Vask herefter hænderne med en mild sæbe og børst dem evt. med en neglebørste. Tør hænderne godt

Nu skal neglene lakeres. Brug først en klar underlak, så du undgår misfarvede negle. Underlakken skal ikke tørre helt, så binder næste lag lak bedre

Læg neglelak på. Begynd med et strøg midt på neglen. Stryg derefter på tværs af neglebåndets base og ned langs siderne. Pas på ikke at ramme neglebåndet. Lad lakken tørre helt og påfør endnu et lag

Slut af med en overlak, så du får et ekstra glansfuldt og holdbart resultat. Påfør overlakken på hele neglen samt under neglespidsen

Massér til sidst hænderne med en god, plejende og fugtgivende håndcreme  

Decubal forhandles på apoteker over hele landet. Ellers kan du kontakte Decubal på tlf. 72 22 31 31

E-mail: kundeservice.dk@actavis.dk eller se
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!