Becksöndergaard – Farverige og unikke accessories til enhver lejlighed

Becksöndergaard har i mange år været anerkendt for sine farver, kontraster og unikke prints. Brandet har en legesyg og uhøjtidelig tilgang til farver og materialer, men er samtidig tro mod sine skandinaviske rødder.

Sætter altid prikken over i’et uanset begivenheden

Med sin store erfaring inden for accessories skaber Becksöndergaard designs, som man holder af, som overrasker og som altid sætter prikken over i’et uanset begivenheden. Det, der begyndte med en lille og unik åleskinds-pung, har udviklet sig til et fuldt sortiment af accessories til både hverdag og fest. Så hvad end du mangler et par glitrende strømper, farverige silketørklæder, statement tasker eller unik hårpynt finder du det hos Becksöndergaard.

Fuldend din hårstyling med smukke hår accessories eller silketørklæder

Becksöndergaard har et bredt sortiment af hår accessories. Her finder du altid de nyeste trends inden for både hårbånd, scrunchies, hårclips og hårbøjler i skønne prints og farver. Brug dem til at twiste din frisure på en nem og overskuelig måde, eller til at redde en dårlig hårdag. Becksöndergaard elsker at udfordre moden. Deres store udvalg af silketørklæder, er absolut ikke begrænset til at blive båret om halsen. De farverige silketørklæder kan både styles som hårbånd eller som en fin og elegant detalje i hestehalen eller fletningen.

Becksöndergaards flotte hårbøjle er med i WonderBox nr. 1 – Læs mere her!

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!