Alterna Bamboo udvider sin serie med økologiske hårpleje- og stylingprodukter kaldet Bamboo Men. Serien indeholder en række tidsbesparende og smarte 2- in-1 produkter til den moderne mand der stiller høje krav til præstation og kvalitet.

Invigorating Shampoo & Body Wash
Shampoo & Body Wash er et forfriskende 2-in-1 produkt, som kan anvendes fra top til tå. Hud og hår vaskes skånsomt, og det holdes sundt og velplejet.
Hvem er det til? Den passer til alle hårtyper, og især dem der gerne vil have et fyldigt og sundt hår.
Fordele: Økologiske ingredienser som bambusekstrakt og hampfrø olie forstærker og beskytter hår og hud med sine plejende egenskaber. Produktseriens ingredienser er øko-certificerede og
dyrket efter fairtrade principper.
Resultat: Virker opkvikkende, giver tykkere hår og blød, velplejet hud.

Nourishing Conditioner & Shaving Cream
Nourishing Conditioner & Shaving Cream er både en hårbalsam og barbercreme i et. Den gør håret blødt og fleksibelt og sikrer en ren og tæt barbering uden irritation.
Hvem er det til? Den passer til alle hår- og hudtyper og kan anvendes til selv meget sensitive hud.
Fordele: Økologiske ingredienser som bambusekstrakt og hampfrø olie forstærker og beskytter hår og hud med sine plejende egenskaber. Produktseriens ingredienser er øko-certificerede og dyrket efter fairtrade principper.
Resultat: Huden bliver smidig og blød, håret blankt og sundt.

Thickening Gel-Lotion with SPF 15
Den hurtigttørrende gele beskytter hårbunden mod UVA/UVB stråler og har samtidig en volumengivende effekt på tyndt og fint hår. Produktet gør håret let at style og sætte i den ønskede frisure.
Hvem er det til? Den passer til alle, men er særdeles velegnet til et fint, tyndt hår.
Fordele: Økologiske ingredienser som bambusekstrakt og hampfrø olie forstærker og beskytter håret med sine plejende egenskaber. Hurtigtørrende, vandfast og ikke-tyngende formula med SPF 15 beskytter hovedbunden mod solens stråler. Produktseriens ingredienser er øko-certificerede og dyrket efter fairtrade principper.
Resultat: Fyldigt hår og en hovedbund der er beskyttet mod
solen.

 
For yderligere information kontakt Colomer Denmark på tlf. 70 22 22 98 eller se www.thecolomergroup.dk
WonderBox - skønhedsabonnement