Aiia hudprodukter - Danish Beauty Awards

Med AiiA Care er der blevet udviklet et simpelt hudplejekoncept, der stiler efter at gøre huden så sund som muligt. Kort sagt, har man kigget på hvad huden selv gør for at pleje og beskytte sig selv. Hudforskning viser at huden har brug for fugt til det yderste hudlag. Produkterne er derfor sammensat, så de hjælper med at genoprette fugtbalancen i det yderste hudlag – uanset hudtype. Huden kan blive langt mere robust, når den bare får lov til at arbejde på sine egne præmisser og i sin naturlige cyklus.

Day Care og Night Care Serum

AiiA har udviklet to serummer som komplimenterer og understøtter hinanden: Day Care og Night Care Serum. Serummerne er creme og serum i ét, og tilsammen hjælper de to huden med at danne en optimal fugtbalance og opnå et stærkt immunforsvar. Deres lækre Body Care Serum, som er med i denne månedens Wonderbox, er udviklet til at fugtmætte alle hudtyper – selv den mest allergiske og sensitive hud.

Certificerede, allergivenlige & produceret på Fyn

Huden er en del af deres samlede organisme. Derfor har AiiA fokus på at alle ingredienser ikke kun gør huden smuk og sund, men også sikrer at vores krop og omverdenen omkring ikke udsættes for unødvendig kemi. De har certificeret produkterne med Svanemærket, Allergy Certified og Ecocert. Produkterne er produceret med naturligt, certificerede ingredienser, er allergivenlige og indeholder ikke hormonforstyrrende stoffer. Der er også taget miljøhensyn ved brug af emballage. De er danskudviklet og produceres bæredygtigt på en familiegård på Fyn.

Nomineret i Danish Beauty Award

Det sidste året har været en fantastisk rejse for dem, og de har kommet ind hos gode forhandlere som Kurhotel Skodsborg, Hudkræftklinikken.dk og andre. Nu er de også blevet nomineret til Årets Nye Brand i Danish Beauty Award, noget de ser som en anerkendelse af den nyskabende tilgang til hudpleje som de har med AiiA Care. For dem er ”sund hud, lig med smuk hud.”