Wella Professionals team stod bag looket da den unge hollandske designer Freya Dalsjö åbnede Copenhagen Fashion Week og gav et bud på forårets og sommerens mode 2013. Freya Dalsjö forenede på flotteste vis mode og kunst, da hun indtog catwalken i åbningsshowet for Copenhagen Fashion Week.

Kollektionen var inspireret af skygger – ideen om, at nogle ting viser vi, mens andre ting gemmes væk i skyggerne, og tøjet er skabt til at klæde en hær af unge, selvstændige kvinder. Freya Dalsjös kvinder udstrålede således en naturlig coolness og en naturlig attitude; hun forstiller sig ikke, hun er selvstændig og hun har en street-style, der er kropsnær og bestemt ikke trashy. Lækre materialer var anvendt til hvert stykke tøj. Læder var især et gennemgående element.

Netop det udtryk skulle Wellas tema med Marta Spizewska i spidsen understrege i modellernes frisurer. Stylingen er baseret på Wellas internationale trendguide til sæsonens stærkeste tendenser inden for hår, og looket er skrapt og glat med en klar attitude.

Modellerne havde således alle en stram, lavtsiddende hestehale i nakken med tape omkring, der skabte en rød tråd til lædertøjet i kollektionen. Kasketterne gjorde det cool og storbyspræget.

Tekst: Pia Finne
Foto: Claus Peuckert

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!