Næsen løber og øjnene bliver røde og klør. Foråret forbindes ikke af alle med flirt og fuglefløjt. 20-25 % af Danmarks voksne befolkning har allergi, og for dem er foråret ensbetydende med pollenpanik, hævede øjne og stakkevis af kleenex.

Lindring til allergiske øjne
Allergiske øjne behandles almindeligvis med øjendråber med antihistaminer. Men da man typisk kun må dryppe øjnene op til 3 gange dagligt med disse, får mange allergikere ikke lindret og smurt øjnene så ofte, som de egentlig føler behov for. Det er derfor en god idé at supplere behandlingen med øjendråber, der er specielt udviklet til tørre og irriterede øjne.
Øjenplejespecialisten Ophtha har netop lanceret øjendråben Lipimix, der tilfører irriterede og tørre øjne masser af fugt og fedt. Dråberne genskaber øjets tårefilm og naturlige fugtbalance og har derfor en lindrende effekt på allergiøjne og tørre øjne generelt. Dråberne er derfor et godt supplement til medicinsk behandling med antihestaminer.

Øjenpleje uden konservering
Mange øjendråber indeholder konserveringsmidler, som kan irritere øjet. Ved allergi, hvor øjet i forvejen er ekstra følsomt og irriteret, bør du derfor vælge konserveringsfri øjenplejeprodukter. Lipimix indeholder ingen usunde konserveringsmidler. Det betyder 100 % ren øjenpleje, og at du kan bruge dråberne så ofte, du føler behov for. Dryp fx øjnene om morgenen efter badet, så du er klar til at se dagen i øjnene. Brug også dråberne efter græsslåning eller en tur i skoven eller parken.

Lipimix er en del af Ophthas komplette sortiment af øjenplejemidler, som blandt andet også tilbyder sterile saltvandsprodukter til øjenbad.

Lipimix og Ophthas øvrige sortiment forhandles på apoteket.

For nærmeste forhandler kontakt Rostra Trend Lab på tlf. 33 15 94 20 eller Manager Ophta på tlf. 72 22 30 00
WonderBox - skønhedsabonnement