6 tips til at booste din selvfølelse!

Livet er både lettere og sjovere, hvis du er positiv og har det godt med dig selv. Nogle gange har man brug for et lille “push” i en positiv retning for at være den bedste udgave af sig selv. Her giver vi dig 6 tips til, hvordan du øger din selvtillid og selvfølelse ved hjælp af rutiner.

1. Start dagen med træning

Dette frigiver endorfiner og giver dig en god og stærk start på dagen.

2. Klæd dig i det, du føler dig godt tilpas i

Ingen føler sig på toppen i tøj, man er ukomfortabel med. Klæd dig i det, der giver det lille ekstra, og som får dig til at føle dig “fab”.

3. Giv dig selv en fresh følelse med dine “Feel-Good-Rituals”

Dette behøver hverken være kompliceret eller dyrt. Det handler måske om at barbere dine ben eller bruge en ekstra fugtighedscreme om morgenen.

4. Mind dig selv om, hvor god du er

Nogle gange er man nødt til at tilsidesætte negativiteten ved at minde sig selv om noget, man har gjort godt, eller de styrker, man har. Det kan være let at glemme i vanskelige perioder.

5. Søg støtte og hjælp fra en, du holder af

Vi kender alle én, der er god til at lytte og give råd. Ring til en ven eller din støttende mor for at få en lille pep-talk nu og da.

6. Skriv dine tanker ned

Dette er en god måde at strukturere det, du går og tænker på, eller at få lettet dit hjerte. Nogle gange skal det bare ud, og da kan det være en god idé at skrive det ned.

Kilde: Cosmopolitan US

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!