Gå på opdagelse i natten med Elizabeth Arden

Solen går ned, lysene tændes i New York City, og byen summer af liv og eventyr. Alt er klar til en fantastisk aften. Og uanset om du planlægger en romantisk middag for to eller en tur i byen med veninderne, får 5th Avenue Nights dig til at skinne om kap med stjernerne på nattehimlen.

DUFTEN
5th Avenue Nights er en moderne orientalsk blomsterduft, der er en perfekt afspejling af den glamour og stemning, du oplever i byens natteliv. Den får dig til at føle dig selvsikker og kosmopolitisk. Eksklusiv. Feminin. Elegant.

Topnoten
Aftenen åbner med en duft af spænding med noter af siciliansk bergamot, italiensk mandarin og alpeviol. Hvid fresia og vild hvid rose afslører den urbane trendsætters selvsikkerhed.

Hjertenoten
Duftens hjerte fokuserer på den smukke kalla.  Den er både forførende og berusende og rummer en moderne elegance, der er enkel og ren. Jasmin, liljekonval, heliotrop og lyserød pæon vækker følelser af sofistikeret femininitet og afdæmpet elegance.

Basenoten
Som en perfekt afslutning på en magisk aften skaber den florlette musk en følelse af fest og flirt, mens den hvide chokolade tilføjer en note af ungdommelig finhed.  Duften af lyst træ, sandeltræ og vanilje svøber dig om dig som et dejlig varmt tæppe og efterlader et smukt og uforglemmeligt indtryk.

FLAKONEN
Den enkle og elegante sølvprydede flakon har en funklende sort etiket, der fremhæves af en række lysende, holografiske prikker.  Designet gløder som byens lys og leder tankerne hen på den spænding, der opstår, når mørket falder på i storbyen.

EMBALLAGEN
Den strømlinede sølvfarvede karton har et matchende holografisk design og emmer af storbyens raffinement.

I butikkerne fra 15.September

 

For yderligere information kontakt Elizabeth Arden på tlf: 43 28 48 00 eller se
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!