Freelance makeupartist Louise Polano deltog ved årets Femina Messe, hvor hun gav gode råd til, hvordan man får de perfekte bryn. Her får du et uddrag af dem.

Pas dine bryn til dit ansigt

Vi er alle forskellige, og det betyder også, at vi føler os trygge ved forskellige ting. Louise Polano siger, at det vigtigste er, at du kigger dig selv i spejlet og vurderer, hvilke slags bryn du vil have det bedst med, og hvilke slags bryn du synes, passer bedst til dit ansigt.

Pluk dem, når de trænger

Nogle gange går tingene stærkt, og du glemmer måske at kigge dig selv ordentligt i spejlet. Her er et af makeupartistens råd, at du lige stopper op en gang i mellem og kigger efter, om det er på tide at luge ud i nogle af afstikkerne. Gør det eventuelt til en vane, når du lægger din makeup om morgenen, lige at tjekke, om det er ved at være tid.

Vælg den rigtige skygge
Hvis du giver dine bryn kant og farve med en skygge hver dag, er det vigtigt, at du bruger den rigtige nuance. Hvis nuancen ikke passer til din hårfarve, din øjenfarve og din hudtone, kan din makeup nemt komme til at se kunstig ud. 

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter