bellápierre – den næste generation mineral make-up, er stolte over at præsentere de spritnye ”Get the Look” kits – en oplagt gaveide!

bellápierres skønhedseksperter har fanget de mest populære trends og har skabt en række kits til dine øjne. De giver dig mulighed for at opnå favorit looket med 100 % mineral makeup. bellápierre mineral makeup er helt rene mineraler uden tilsætningsstoffer af nogen art.

bellápierre kits er den perfekte start på en renere makeup-stil, uden at du går på kompromis med det smarte look og de intense farver.
Her er alt, hvad du skal bruge for at lægge den perfekte øjenmakeup med en enkel trin-for-trin instruktion, der forklarer, hvordan du går frem.

Hvert kit indeholder: 3 matchende shimmerfarver (øjenskygge/eyeliner), 1 øjenskyggepensel, 1 eyeliner pensel og en makeup base.

Der er 6 forskellige ”Get the Look” kits: Purple Storm (lilla), Deep Ocean (blå), Vibrant Trio (gul-grøn), Smoky Eyes (grå-sort), Wild Forest (grøn) and Pretty Woman (brun).

bellápierre arbejder nu med de bedste top makeup artister, og de bruger bellápierre makeup på en lang række stjerner, der er vilde med bellápierres mineral makeup.

Kontakt venligst BLUEBIRDS for yderligere informationer på 25607970 eller