banner
Hair.dk Danmarks bedste hår og mode portal
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line

banner


 
Spørg vores eksperter


Her er vores eksperter der svarer på netop det spørgsmål du stiller.
Vi kan normalt svare på dit spørgsmål i løbet af 48 - 62 timer.
Det er gratis at benytte vores brevkasse.


Brevkassen
Salon Vicé - en expert i hairextension

Salon Vicé - en expert i hairextension

Salon VICE' - der til daglig ledes af Karoline - er en af Københavns mest trendy frisørsaloner.
Med mere end 400 gennemførte hairextensions er Salon Vicé nok en af de saloner i Danmark der ved mest om extensions.
Calina er en af Danmarks fremadstormende stjernefrisører.
Til daglig er Celina bestyrer i Salon VICE' i København K - se Salon VICE's hjemmeside her

Du er velkommen til at stille dit eget spørgsmål til Salon Vice' - og vi bestræber os på at spørgsmålene bliver besvaret indenfor 48 timer.

Vi besvarer ikke pr. email, men udelukkende her i brevkassen.

Rigtig god fornøjelse.
Salon VICE'
Valkendorfsgade 19 1152 København K
Tlf. 3336 3840
Pistolstræde 10 a 1102 København K
Tlf. 3210 3841

www.hairworld.dk / www.salon-vice.dk

Link til fotosoftware
 
Hej .. Ville hører om i kunne give et link til en af de steder hvor man kan scanne sit billede ind og "lege" med forskellige frisure osv. ? Overvejer nemlig at å fra lyshåret til en mørke..
 
14 og dreadlocks
 
hej jeg er en pige på 14 og jeg ville gerne have dreadlocks. problemet er bare at jeg ikk ved hvor man kan få dem lavet. hilsen katja...
 
Farve hos frisør - mod hjemmefarve
 
Hej. Det er jo lidt dyrt at få farvet håret hos en frisør, er der forskel hvis man får det farvet hos en frisør eller hvis man selv køber og farver det? - Er de produkter(til at farve hå..
 
Jeg vil sælge mit hår
 
Hej. Jeg er tidligere blevet anbefalet at sælge mit hår til extentions eller paryk. Den frisør der anbefalede det, er desværre lukket ned nu. Så jeg skriver her i håb om at I kan hjælpe ..
 
Permanent og lat
 
Hej. Jeg skulle bare lige hører om man kan få permanentet glattet hår hos jer, og hvor meget det koster? - Jill...
 
Genbrug af extension hår
 
Hej. Jeg vil høre om det er normal praksis ved extentions at man kan genbruge håret hvis man får det sat på igen ved samme frisør. Altså man går med håret indtil det er groet for meget ud..
 
Clips on extensions
 
Heejsa:0) Jeg er en pige på 21 fra Kolding. Jeg har nogle spørgsmål om clips on extensions. Det er en rigtig smart side, og meget dejligt at man kan skrive online med en prof.frisør der v..
 
Parykker
 
jeg ville bare hører hvad jeres parykker koster sådan ca mvh Bettina jessen..
 
Aftagnings vædske
 
Hvor kan man købe det der vædske, til at tage kreation hår af, henne : Jeg bor i Randers og har ikke kunne findet det her eller over nettet .. ..
 
Pandehår - extensions
 
Hjæææælp Mit pandehår er klippet lidt skævt og er ca 5-7 cm kort og jeg drømmer om at få det halv langt og med sideskilning. Kan ma lave det med extensions?? jeg håber for er ..
 
Køb af kit
 
Hejsa :-) Jeg tænkte på om man kunne købe et kit til selv at lave det, voks, hår osv ? -Om du ved om der er nogle steder man kan købe de ting. Mvh. Stephanie :)..
 
Begyndende gråt hår
 
Hej............. Jeg kunne godt tænke mig, at spørge... Jeg er en ung teenage dreng, med sort hår, men er begyndt at få noget gråt hår. Kan jeg godt farve mit hår sort, eller hva kan jeg gør..
 
Kruset og tørt hår
 
Hej.. Jeg fik farvet mit hår i sidste uge.. jeg er lyshåret og ville gerne være platinblond, ved dog ikk hva farve de brugte, men nu er mit hår rigtig kruset og tørt, og det er jeg rigtig..
 
Extensions i Thailand
 
Hej Jeg kunne se at der før var nogle der havde stillet spørgsmål om at få lavet extensions i thailand. Hørte I nogensinde hvordan det var gået og om håret var af god kvalitet? Mvh Kath..
 
Extension med krøller
 
Hej Salon Vice. Jeg leder efter et sted hvor jeg kan få lavet extensions i høj kvalitet og med 50 cm længde, men samtidig vil jeg gerne have at de har krøller. Mit eget hår er nemlig krølle..
 
Extensions med bølger
 
Hej :) Jeg kunne godt tænke mig at få lavet extensions. Jeg har egentlig rimelig langt hår(bare ikke langt nok!), det går cirka til brystet, og jeg vil gerne have påsat ca. 30 cm. Hvor..
 
Tape til extensions
 
Hej ...ville lige høre om man kan købe tape af jer ? jeg har håret og har haft det på 2 gange af ca 3 md hver gang, men nu vil jeg gerne købe tapen alene for at selv lige kunne sætte en på h..
 
Clips on
 
Hvor henne kan man købe clip in extensions, den nye form for extensions som f.eks jessica simsons bruger?..
 
Jessica simpson clips on
 
Hej Jeg hat set den nye form for extensions clip in- hair hedder det, som f.eks jessica simsoms bruger. Det skulle vist være kommet til danmark Ved du hvor jeg kan købe det ..
 
Lim extensions
 
Lim extensions! .. Hej Salon vicè. Jeg har købt noget lim extensions. (extensions hvor man propper lim på kanten og sætter det på hovedbunden) Jeg har haft det i omkring 5 år hvor jeg ..
 
Farvning i Crazy farver
 
Hej Vice. :D Jeg ville høre om det er rigtig i kan farve hår i crazy farver. jeg søger nemlig et stedet der kan farve mit hår i denne lilla farve som i kan se på billedet j..
 
Selv lave tape on
 
hej. jeg har fik nyt ekstensions her for 2 uger siden. Det er med tape metoden. problemet er bare at da jeg kom ind til frisøren fik jeg en snak med hvad det kostede det hele og alt det..
 
Hvor er Vicky
 
Jeg er interesseret i at få svar på, om Vicky der var frisør hos jer er kommet tilbage til jer, eller om I ved hvor hun befinder sig nu...
 
Køb af hår til tape on
 
Kan man købe totter, eller en bane ef jer til extension med tape, eller gelekant?..
 
Priorin
 
Hej.. Jeg har et spørgsmål omkring Priorin. Det er det der prudukt til hårrådderne, med næring og sådan. Har i nogle anbefalinger og hvad synes i om det? Er det måske noget i selv har prø..
 
Dårlige extensions
 
Hej. Min datter har fået extensions i for 13 dage siden. Hun fik lavet dem med hot fusions, tror jeg det hedder. Men der falder en masse hår af hver dag og i dag faldt der to to..
 
Køb af keratineret hår
 
Hej med Jer.. Jeg leder desperat efter noget lækkert Extension af god kvalitet. Jeg er udlæet frisør og i Extension ved Hair Contrast, hvor jeg har lært metoden Hot Fuision med keratin ..
 
Lave egne clips on
 
Hej. Jeg læste (herinde) at man kan lave sine egne clips on/of extensions med ægte remi hår. Jeg har allerede det ægte hår - dog med tape på - hvis jeg ønsker at lave dem om til clips skal ..
 
Krøller som ashly tisdale
 
hvordan få man krølle skal man købe en special produkt eller nogen andet.. jeg har glat hår.. men jeg vil have nogle krølle lige som (ashly tisdale). hun har selv glat hår men hun bruge noge..
 
Tape til extensions
 
hej.. jeg er på udkig efter noget tape til mit extension. har i det? - Line...
 
Selv tage extensions ud
 
Hej, Jeg har fået extensions for et par måneder siden i New York og jeg tœnker på snart at få taget dem ud... Jeg vil gerne have en kortere og nemmere frisure... Men spørgsmålet er om jeg b..
 
Klip af Mette
 
Hej! jeg er en gang for ca 1,5 år siden blevet klippet hos Mette (hende med det røde hår), som var ansat hos Salon VIcé på Fiolstræde. Hun er der vist ikke længere. Kan I fortælle mig hv..
 
Længen på hår - til extensions
 
hejsa... jeg er lige blevet klippet kort fordi min hår var meget smadret, jeg er lyshåret lige nu men min plan er at det skal klippes en gang imellem indtil det lyse er væk o..
 
Hårdoktor
 
Hej Jeg har flere gange hørt dig omtale at i har et produkt der hedder hårdoktor. Vil du fortælle lidt mere om det? Er det andet end en alm. hårkur? Hvad hedder produktet rigt..
 
Køb af extensions til eget brug
 
Hej Vice. Kan man købe en fuld extension hos jer, til selv at sætte på? Jeg laver extensions på mig selv men har svært ved at finde hår af god kvalitet. Håber at høre fra ..
 
Extension - HJÆLP
 
Hejsa Jeg har et spørgstmål ang extensions.. Jeg har extensions med keratin, og har haft dem siden 18 marts men i denne her uge har jeg tabt 2 totter. Men det viser sig så a..
 
Silkedråber
 
Hej! Jeg måske et underligt spørgsmål. hvilke produkter skal jeg bruge til mine extensions. Hende jeg fik det lavet ved sagde jeg skulle bruge silkedråber, men aner ikke h..
 
lysebrunt hår på en billig måde
 
Hej, jeg er en indisk pige med helt mørkebrunt/sort hår. Der er nogle gamle lyse striber i, men jeg kunne godt tænke mig at få lysebrunt hår på en billig måde, og uden det blir rødligt? kan ..
 
Bløde krøller
 
Hey :) Jeg er en pige på 17 år med glat hår, som overvejer at få lavet permanente krøller. Derfor ville jeg høre, om det er noget, du anbefaler? Jeg vil ikke "små" krøller, men bare noget, ..
 
Hår som på billedet
 
Hej, jeg har skulderlangt afbleget hår som jeg gerne ville farve mørkere og så få sat extensions i, er det realistisk at få det til at se ud som billedet? Og hvilken pris cirka? :) Knus Em..
 
Citron - kan det afblege
 
hej (: Kan det passe at mit hår som er blond kan blive endnu mere blond hvis jeg putter citron i det ?? ..
 
Forlæng mit pandehår
 
Hej :) Jeg har for kort siden fået klippet kort pandehår, men er ked af, at det er blevet så kort, og vil gerne have det langt igen. Jeg kom til at tænke på om man kan få forlænget det - al..
 
Farvning af extensions
 
Hejsa, jeg har fået lavet Extensions med lim. og jeg vil rigtig gerne have lyse striber i mit Extensions som i mit andet hår, kan jeg farve brune Extensions, lysebrune nogle steder? Kn..
 
Jeg er en pige på 17 år - træt af mit korte hår
 
Hej :) Jeg er en pige på 17 år.. Fylder atten her i juni og vil rigtig gerne have langt hår. Hele mit liv har jeg været langhåret.. Men har farvet det(selv derhjemme)flereår i træk.. Jeg ..
 
Dreadlocks igen
 
Hej med jer. Jeg er ligeledes meget interesseret i dreadlocks extension og ved ikke, om jeg kan også kan booke tid, når jeres engelske kollega gæster DK. Jeg kan ikke se, hvornår J skrev ..
 
Fejl i Hairextension
 
Hej jeg fik lavet mit hår extension i aabenraa jeg betalte 5000 kr få det, men samme uge faldt den første bane af og jeg blive lidt øv.De sage det ville holde vildt godt,men de satte den på ..
 
Udtrækning af hårfarve
 
Hej:) Super god brevkasse her og har lige selv et spørgsmål: Jeg har naturligt helt lyst hår, men ville prøve noget nyt så jeg købte ''hjemmehårfave'' i meget mørkebrunt og farvede det 2 ..
 
Extensions i meget kort hår
 
hej !! - for et par måneder siden fik jeg klippet alt mit hår af pga misfarvning, og så klumpede det helt sammen, var ikke til at rede :( --- nu er det meget kort 2-3 centime..
 
Slangekrøller og extensions
 
Hej, jeg er en pige på 15 der har slange krøller (mange) Jeg vil meget gerna have extensions men kan det lade sig gøre? glatter mit hår hver dag, men stadig er det tørt i spids..
 
Ret af spidser
 
Hej.. Jeg har et spørgsmål omkring jeres klipning. Hvis man kun skal have trimmet spidserne, skal man så betale for en fuld klipning? Hilsen Sarah ..
 
Tyndt hår
 
Hej jeg er en dreng på 18 år og er begyndt at få virkelig tyndt hår(arveligt). Jeg tænkte derfor på om det at klippe sig helt korthåret med maskine, sådan håret måske er 1 mm eller lidt mere..
 
Hårmodel
 
hej jeg vil genre være hårmodel. Så jeg tænkte om i ledte efter nogle hårmodeller fordi jeg vil rigtig gerne spare nogle penge, jeg har mange store krøller. men jeg har fået ..
 
Krøllet hår
 
Krøllet hår Heej. jeg har normalt et stort krøllet hår ( slangekrøller )men jeg glatter det hver dag, fordi jeg ikke gider have mine krøller. Vil meget gerne have extension..
 
Extensions og olie
 
Jeg har lige fået hairextension. Vil høre om man kan bruge produkter med olie i for at blød gøre håret eller skader det håret? Der er mange forskellige meninger om det. Hvad siger I? ..
 
Extremt langt hår til extensions
 
heji jeg hedder camillah jeg vil gerne høre hvormeget det koster at få sadt hår på ned til taljen jeg har selv hård der går ned til rygen cirka .. og hvad koster det af få favet det ..
 
oplysninger om hårproduktet sebastian
 
hej. hvor finder jeg oplysninger om hårproduktet sebastian?? skal finde ud af hvor det er produceret, osv. hilsen patricia.. ..
 
Extensions med knuder
 
jeg har fået lavet extention for en måned siden med hot fusion metoden, også kaldet strand by strand - dette er med keratin, men der er bare det at mit eget hår er fuldstændig en stor knude ..
 
Fra mørkebrun til lyst hår
 
hej.. mit hår er farvet mørkebrunt (tæt på sort), men vil meget gerne have det lyst. jeg har en lille udvoksning af min egen "leverpostejet hårfarve" kan det lade sig gøre at..
 
Længde af eget hår - for at få extensions
 
Hej! Jeg er for nogle uger siden blevet klippet korthåret, ca 6-7 cm på "toppen", men har fortrudt det så inderligt og forsøger nu at finde ud af hvor langt ens hår skal være for at k..
 
Frisør i Odense eller Århus
 
Da det lyder som om jeres hår er godt vil jeg høre om I kan anbefale nogen (evt. med samme hårkvalitet) i Odense el. evt. Århus. På forhånd tak! Susanne Rasmussen, Odense ..
 
Extensions med lim
 
heej.. jeg skal have extensions i mit hår i næste uge. det bliver sat på med lim, det er min venindes, veninde som gør det på os. meen, hvor lang tid holder det med lim? og ..
 
Hår som Mette
 
Hej VICE' Hvad skal der til for at man kan få samme hår som Mette (jeres frisør med det røde/orange hår)? Hvor mange cm skal ens eget hår være og hvad ville prisen komme til..
 
Hårmoden 2008
 
Hej. Kan du måske fortælle mig, hvor jeg kan finde noget om hårmoden sommer 2008, altså med billeder og sådan, for syntes det er svært at finde noget. Min mail er: annexxxx@gmail.com ..
 
Danmark-Ungarn og hårfarve
 
Hej :) Jeg har næsten haft alle hårfarver, og er baare ikke tilfreds endnu. Jeg er lidt mørk i huden, og har brune øjne da jeg er en lille blanding danmark-ungarn. :-) Lige..
 
Afro fletninger
 
Hejsa. Jeg overvejer lidt at få afrofletninger i håret, men hvordan plejer man det egentlig? Og hvad gør man, hvis man får lus?..
 
Hvor langt skal håret være
 
Hvor langt skal ens eget hår være, for at få extensions på? Mvh IK. ..
 
naturlige hårfarve er leverpostejsfarvet
 
Hej Min naturlige hårfarve er leverpostejsfarvet - men jeg har de sidste 5 år farvet det mørkebrunt (næsten sort) med L'oreal excellence nr.3 - mit hår er ret sundt, men nu er det sådan, at..
 
Produkter + leverandør
 
Hej. Da jeg ønsker at starte min egen salon, ville jeg bare forhøre mig, om i har et råd til hvordan man skal gribe det an, med at finde leverandører af produkterne. Jeg ved hvilke pr..
 
iceblonde striber i mit, hår
 
heej..;D jeg er en dreng på15 der går meget op i mit hår..(:<3 - jeg kunne godt tænke mig, at få iceblonde striber i mit, hår. men det er altid blevet gult? har i de midler ..
 
Pink og sorte striper
 
Pink og sorte striper hej :o) jeg er 13 år, og har lysebrunt hår. Jeg vil super gerne have farvet mit hår sort, men da min hovedbund er rigtig sart, kan jeg desværre kun f..
 
Selvstændig frisør
 
Hej. Det er Mimi som er lige færdig med sin frisør uddannelse og vil meget gerne blive selvstendig. hvor kan jeg købe en masse produkter som skal jeg bruge? ..
 
Allergi
 
Hej mit navn er Tabita. Mit spørgsmål er om man bliver skadet af de parfumerende stoffer der tit er i prudukterne man bruger som frisør? ..
 
Corn rows
 
Hej, jeg er en dreng, med ca. 15-20 cm håt over alt, og jeg vil gerne have Cornrows, hvad vil det ca. koste og kan en hvid person få Cornrows? M.v.H Kenneth..
 
Fuld hår pragt og farvning
 
Hej .... Jeg er så heldig at have fået en gratis "tur til håret" jeg har flere gange haft extensions (en form for clips, lyder dog ikke som den metode der er beskrevet i nogle af ..
 
Kan i klippe naturkrøllet hår
 
hey.. Kan i klippe naturkrøllet hår, (meget krøllet)..? Eller kan i henvise til nogen der kan.. På forhånd tak.. ..
 
mørkebrunt hår med et lidt rødeligt skær
 
Hejsa :) Jeg har nogle spørgsmål angående farvning af mit hår. Lige pt. har jeg mørkebrunt hår med et lidt rødeligt skær. For en uge siden fik jeg en af mine venner(som en frisør elev)..
 
clips extension i har, er det ægte hår?
 
hej. - de clips extension i har, er det ægte hår? - skal man tage det ud dagligt, eller er det noget man kan have siddende i længere tid? - hvilke længder har i? & hvad er fordelen ..
 
Extensions med proptrække krøller
 
Heej. nu har jeg siddet og læst lidt om extensions i krøllet hår. Jeg har proptrækkrøller eller hvad man kalder det, og når det bliver glattet bliver det meget hurtigt bølget igen? men jeg ..
 
Extensions til tyndt hår (konfirmation)
 
HJÆÆÆÆLP :D .. hej jeg skal konfirmares d. 1 maj , og jeg så gerne have extensions , jeg har hår til skuldrene , og det er meget tyndt min hår .. min frisør har ligeså tynd..
 
ekstra hår på klemmer
 
Hej Jeg er interesseret i at købe ekstra hår på klemmer, fordi jeg skal giftes og gerne vil give mit tynde hår et ekstra pift. Kan I hjælpe mig med det, eller kan du fortælle mig, hvor je..
 
Dreadlocks
 
Laver i dreadlocks? og hvor meget ville det komme til at koste hvis i gør?..
 
krøller og striber i mit hår samme dag
 
Hej. jeg overvejer at få lavet krøller og striber i mit hår kan det godt lade sig gøre at få lavet det på samme tid eller skal man vente?..
 
meget få extensions
 
meget få extensions. jeg har en page der er kort i nakken og længere i siderne men kunne godt tænke mig et par få extensions til at sætte i den ene side så det bliver mere assymestrisk. e..
 
Extensions afro krøl
 
Hejsa Jeg kunne godt tænke mig at få extensions endnu en gang, men sidste gang jeg fik det synes jeg ikke helt det var så krøllet som mit eget. Jeg fik det lavet prvat hos e..
 
Nr.Sundby
 
Halløjsa Jeg ville høre, om I har samarbejde med nogle saloner andre steder i landet, f.eks. Århus eller Aalborg?..
 
Striber med hætte
 
Hej, Jeg undrer hvis I har mulighed at gøre striber med hætte og i så fall med plastpose? Mvh, Mimmi ..
 
pandehår men er der nogen specielle regler
 
hej jeg vil rigtig gerne have pandehår men er der nogen specielle regler for at have det ??..
 
Pige på 14 der vil afbleges
 
Jeg er en pige på 14 år jeg har mørke brunt hår, men vil gerne have det afbleget, tror i jeg skal vente til jeg bliver ældre, og er det ikke hårdt får noget hår som er mørkt ?..
 
Oversigt over saloner der søger elever
 
Hej Celina. Er der nogle steder man kan se om nogle søger frisør elever??? Mvh Sabrina..
 
John Frieda igen
 
Hej tak for info angående hvor jeg kunne købe John Frieda produkter, desværre kan jeg ikke købe hos dem, da jeg bor her i DK. Har du evt. andre ideér til hvor jeg kan henvende mig. ..
 
Min drøm er at blive selvstændig frisør
 
Hej Vice. Jeg har et spørgsmål, jeg er 27 år gammel og drømmen er at blive frisør, har som 15 årig arbejdet som hjælpepige og kom i lære som 16 årig, men var den gang ikke mo..
 
Udtrækning af farve
 
heej lige et spørgsmål til dig (: jég har haft farvet mit hår i 2-3 år nu og har haft det i mange forskellig farver men nu vil jeg gerne havde min egen hår farve igen tænkte på og..
 
John Frieda produkter
 
Hej Jeg vil høre om du kan oplyse hvor jeg kan købe disse John frieda produker.: Volume Thickening Blow-dry Lotion Luminous Colour Glaze Luxurious Volume Thicke..
 
kunne man enten blege det eller lysne det
 
Hej Vice. Jeg har fået farvet mit hår mørkebrunt, og har nu fået det farvet så mange gange at det er næsten sort. - så ville spørge, kunne man enten blege det eller lysne det, så det blev..
 
extentions, hvis man også vil have lidt fylde i
 
hejsa Jeg har tænkt mig at blive klippet (pagehår)jeg vil høre hvor meget prisen er på extentions, hvis man også vil have lidt fylde i. Er det stadig 2500 kr, selvom det ikke skal være så m..
 
kunne få sat clips 'på hos jer
 
hej. jeg ville hører om man også kunne få sat clips 'på hos jer, og hvor meget det ca vil koste ? ..
 
Balmain hår påsat
 
Hej med jer. Hvor er det en god hjemmeside! Tak for det. Nu mit spørgsmål: JEg har fået Balmain hår påsat, det er farvet og permanentet. Om et par uger skal det vist flyttes op. Hvad k..
 
min mand overtalte mig til at fave mit
 
hej min mand overtalte mig til at fave mit hår blondt og ikke mere end 1 måndede siden overtalte han mig til farve det sort min naturlige hårfave er mørke brunt ,men nu er jeg blevet orang..
 
Privat hairextension der krøller
 
Hej salon vice! Efter at have haft hairextensions i, med totmetoden, har jeg fået en KÆMPE ugle omme bag i min nakke. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal redde den ud, den er l..
 
Hår til lænden
 
jeg bor i Ålborg. Jeg har hår til min skulder men vil gerne have det ned til lænden med clip on extension.er det muligt??? og helst under 1200 kr. Knus mille ..
 
ICE blonde striber til dreng
 
hej jeg er en dreng som godt kunne tænke mig noogle whide lyse striber ikke gult . men jeg har brunt hår i forvejen så hvordan får jeg striberne sådan hvide det blir ved med ..
 
Extensions til VILDE krøller
 
Hej!! Jeg er en pige på 19 åt som engang havde de vildeste neger krøller.. elskede dem, men nu hvor jeg er blevet tjener og har opsat hår hver dag er det forsvundet lidt. har ..
 
Kan i finde en farve til mig ?
 
Hej med Jer. Jeg vil godt have farvet mit hår igen, da det ikke ser så pænt ud mere. Men jeg ved virkelig ikke hvad for en farve og hvad der vil se pænt ud på mig. Jeg har en lys hud, og ..
 
Silkedråber
 
Hej. Hvor kan man købe de såkaldte silkedråber? Og hvad koster de? Er det "farligt" at bruge? Og kan man bruge dem hele tiden eller skal man holde pause? Virker produktet eller kan i ..
 
Gitte - er extensions med tilklipning =
 
Jeg vil gerne have lavet Hairextentions og syntes i lyder proffesionelle, men har lige nogle spørgsmål: er jeres pris på 4500,- med tilklipning? hvad koster det at få det sat på hos jer..
 
Jeg vil sælge mit hår
 
Hej vice Jeg har for ca. et års tid siden fået klippet alt mit lange hår af (congac-farvet naturligt) og jeg ønsker at sælge denne "tot-hår". Hvem skal jeg tage kontakt til?? Mange hi..
 
Hårmodel + extensions
 
Hejsa jeg har hår ned til skulderen og har købt extensions som jeg vil gerne have i. Det er sort, og jeg vil først gerne spørger om i har brug for en hårmodel hvor i vil farve nogle reflekse..
 
slippe for det krusede krøl
 
Extensions i vildt krøllet hår!! Jeg har et meget naturkrøllet hår, hvor krøllerne er meget forskellige. Mit hår foran + i nakken er næsten glat, mens håret i "midten" er mere kruset krøl. K..
 
Ide til frisure
 
Jeg vil gerne have et helt nyt look, der skal virkelig bare ske noget nyt. Er i gode til sådan noget med hvilken frisure der passer til en ansigtsform og sådan?? Hvis man vil have farvet hel..
 
Meget meget extra fylde i håret
 
Hej.. Jeg har længe tænkt på at få lavet hairextensions men er bange for det kan ødelægge mit eget hår. Så nu har jeg et par spørgesmål. Hvis nu jeg siger at jeg gerne vil have rigtig fyldi..
 
Udtrækning af permanent
 
Hey Jeg har lige fået klippet mit hår og fået lavet en permanent. Nu fortryder jeg det helt vildt fordi det er ultra kort og er meget kruset med mange småkrøller som ikke kan sættes op, me..
 
Gråt skær skal væk
 
mit hår er lyst og gråt. Er der en måde uden de skrappe hårfarvningsprodukter ,at give håret et renere, lysere og lidt blødt nougafarvet skær. Jeg synes at give håret blåskylning, giver et ..
 
Janne - hår med fald
 
Hej med jer... Jeg ønsker lidt info omkring,hårextensions.. hvor langt skal ens eget hår være?? mit er kort med fald og bleget meget lyst,men jeg ville så gerne ha lang hår med fald i ... k..
 
konfirmeres på en helligdag
 
hej...har et problem, jeg er en pige og skal konfirmeres på en helligdag. jeg vil meget gerne have mit hår sat op, men der er ikke nogle frisør saloner der er åbne. og jeg kender ikke nogen ..
 
permanentet og farvet på samme tid
 
Kan man blive permanentet og farvet på samme tid? Mvh Camilla..
 
Hårmodel
 
Hej. Jeg er en pige på 17 med etnisk baggrund. Og jeg får kommentar fra mennesker om at blive en eller form for model. Tænkte på en i kunne bruge en hår model?..
 
Extensions af og på samme dag
 
Hej, jeg har to spørgsmål. Lige nu har jeg extensions i, men de er begyndt at falde af så småt, så vil godt have lavet nye. (lavet med hotfusion) Kan man få taget dem af og..
 
Extensions til taljen
 
Hej Jeg savner mit lange hår p.g.a. af en dårlig frisør mistede jeg næsten alt mit hår i efteråret 07 det gik simpelhen i opløsning og faldt af....øv men nu er det ca. 10 cm langt er det ..
 
Psoraisis og extensions
 
Jeg har nu flere gange prøvet at skrive til jer, uden mit spørgsmål er kommet ind på jeres side... så nu prøver jeg lige en sidste gang. Jeg lider desværre af psoraisis i h..
 
krøller ved brug af skumspoler
 
Hej Jeg fik lavet krøller ved brug af skumspoler for ca. 1 uge siden og har fortrudt det meget. Der er næsten ingen krøl tilbage, men mit hår er nu et stort kruset hår når jeg børster det o..
 
Tape on til min konfirmation
 
Hej :D .. jeg vil mægtigt gerne have sat extensions med tape på til min konfirmation , jeg har hørt det er det bedste og det mest skånsomme , til tyndt hår .. kan du anbefale en god frisør ..
 
Farvning af extensions
 
Hej VICE. Hvis man du har hair extensions, og ens farve man har fået er ved at gå ud, tåler det påsatte hår så at man selv går igang med at farve ? Havde selv farvet mit hår da jeg fik e..
 
jeg vil gerne vide om I har elevbehandlinger
 
Hej, jeg vil gerne vide om I har elevbehandlinger, hvis jeg ønsker at få farvet hår. Jeg plejer at få farvet hele håret og reflekser...
 
piger der gerne vil ha lavet hair extensions
 
Hej. Nu er vi flere piger der gerne vil ha lavet hair extensions, men inden vi gør det, vil vi høre hvor vi kan købe sådanne en farve ring el hva det hedder, hvor alle de forskelllige far..
 
Barbie
 
hej (: jeg har rimelig langt hår, lidt under midten af ryggen, og det er ikke extensions. min naturlige hårfarve er mørkeblond/brun og jeg har fået det farvet lyst, men det er ikke helt ..
 
mørke øjenbryn
 
Hejsa....jeg har mørke øjenbryn men vil gerne have dem caramel brun....kan jeg gøre det selv? og hvordan?...jeg spurgt nogle frisør om at gøre det men de ville ikke, jeg fik at vide jeg det ..
 
grade a" hår og remy hår
 
Hej. Jeg har lige et spørgsmål vedr extensions hår, da jeg ikke kender meget til det. Hvad er forskellen på "grade a" hår og remy hår? Er det ene bedre end det andet? Hilsen den "uvidn..
 
color convert
 
Hej Er det muligt at i har noget color convert til at fjerne en hjemme hårfarvning da jeg har fortrudt og ikke vil bruge alm. afblegning hvis jeg kan undgå det...?? Hvad e..
 
krøller a la afro
 
krøller a la afro hej jeg har "glat" mellem/kort hår, men vil så frygtelig gerne have afro hår (permanent). Er det muligt at få lavet? hvis ikke, kan man så komme tæt på noget der ligner?..
 
frisør i grønland
 
hej vi er 13år pige som vil være frisør i grønland. i skolen har vi projekopgave vi har lit travlt og kan ikke rigtig maget forstår. kan i hjælpe os? eller var:-D ..
 
Slangekrøller - permanent og extensions
 
Kan man få lavet permanent slange-krøller ? - også med hair-extensions ? Jeg har nemlig helt glat kedelig hår. og ville gerne ha krøller. Elizabeth..
 
Hjemme permanent
 
permanente krøller hej... Jeg kunne godt tænke mig at vide om det er muligt at få permanente krøller? Jeg er 13 år, med mellemlangt, brunt hår. Og er det muligt selv at gøre det derhje..
 
Læreplads
 
hej VICE :D jeg er en 19 årig pige som har bestået grundforløbet frisør/kosmetiker i december på Randers Teknisk skole, og leder nu efter saloner som jeg ville passe ind i :) jeg er me..
 
har extensions i baner
 
Hej jeg har extensions i baner og glat hår men extensionsbanerne skal både flyttes op (fordi de er groet ret langt ned)og så ville jeg også meget gerne have det og mit eget hår krøllet. Vill..
 
hvorfor varierer prisen mellem 3500-4500 kr
 
Hej:) super god ide med en brevkasse. Jeg har fået besvaret en del af mine spørgsmål, men mangler stadig at få svar på et: hvor meget koster jeres hairextensions og hvorfor varierer prise..
 
Jeg kunne godt tænke mig Dreadlocks
 
Hej. Jeg kunne godt tænke mig Dreadlocks, men jeg kan ikke rigtig finde en frisør som vil lave dem. Så mit spørgsmål er om i laver Dreadlocks, og hvis i gør, hvor meget koster det så? ..
 
kan det blive afbleget?
 
Hej, Jeg har i nogen tid tænkt på at få afbleget mit hår, men tænker på om det overhovedt vil give gode resultater. Da jeg var lille var mit hår helt platinblond (hvis man kan kalde det ..
 
Hvor lang tid holder hair extensions?
 
Hvor lang tid holder hair extensions?..
 
Hårmodel
 
Tænkt på om i søger en hårmodel, hilsen michael :)..
 
12 år og extensions
 
Hej. Jeg er en pige på 12 som over gerne vil have hair extensions men min mor syntes jeg er for lille.. Kender i ikke en måde hvor at jeg kan få overtalt hende på? Det kun..
 
Krøller der skal væk
 
hej. mit hår holder ikke rigtig når jeg flader det. jeg vil gerne have trækket mine krøller ud, men har fået at vide, at håret bliver næsten ligesom dukkehår bagefter. passer det?..
 
Mit hår fik den forkerte farve
 
Super god brevkasse I har. Jeg havde det flotteste lyse hår med naturlige lyse reflekser i. I et øjebliks kådhed fik jeg håret farvet mørkt. Først blev det rødpigmentert og derefter farve..
 
Malerier
 
hej. Jeg har nogen malerier som min mor har lavet. Og alle der ser på dem synes hun skulle prøve og sælge dem, men nu vil ikke. Hun tror ikke de vil koste så meget. Kan du hjælpe mig med og ..
 
Konfirmation og hår opsætning
 
Hej... Jeg er en pige, som skal Konfirmeres i foråret. Jeg har lyst hår, krøller (store slangekrøller til hverdag), ca. en længde på 40 cm. fra rod til spids + -, og et pand..
 
Farve extensions hår
 
Hej. jeg er en pige fra fyn, der igennem længere tid har ønsket mig extensions. For ca. 2 mdr. siden købte jeg mig så mine første extensions til clips, men da jeg modtog hå..
 
Permanent under graviditet
 
Kan man permanente sit hår selvom man er gravid eller er det ligesom hårfarve, farligt? mvh. signe..
 
Extensions med krøller
 
Hej hej. Jeg har hørt mange forskellige meninger om extensions med krøller. Jeg har længe gerne vil have det, da jeg har naturkrøl skulderlangt og gerne vil have det langt. Men mange fris..
 
meget tykt og meget langt krøllet hår
 
Hej:) Jeg er en pige på 17 år med meget tykt og meget langt krøllet hår. Jeg har tidligere prøvet at få glattet det med permanentvækse, men det holdte ikke mere end et par u..
 
Babyliss pro conical wand
 
Hejsa:) Kan dette krøllejern: Babyliss pro conical wand, køber hos jer? ..
 
frisørsalon i Herning er pludselig lukket
 
hej Min private frisørsalon i Herning er pludselig lukket. Den hedder Kjær og jeg købte mine hårplejeprodukter der også. Jeg er meget glad for deres mærke som hedder Tahe. Kender i det mæ..
 
jeg har dummet mig rigtig meget
 
hej. jeg har dummet mig rigtig meget. jeg havde det flotteste sundeste mørkblonde hår med rødligt skær. nu har jeg afbleget det!!! det er blevet sådan en lys gullerod/gul fa..
 
Dax Wax
 
Er det sandt at man ikke kan blive hår model hvis man bruger Dax Wax..
 
den nysgerrige hjemmefarver
 
hej vice, har et spørgsmål ang. hjemmefarvning, har farvet hår i forvejen og vil gerne farve det igen, men synes e farver man kan finde i butikkerne er så kedelige og/eller u..
 
Hvordan finder jeg ud af om det er ægte hår?
 
Hej Jeg har fået lavet extensions ( tot metoden) hos en frisør, Jeg er i tvivl om det er ægte hår som lovede for det filter meget og "stikker" trods det bliver behandlet med..
 
Konfirmation
 
HEj jeg skal konfirmeres her april.. Jeg har langt brunt krøller/bølget hår jeg vil bare spørge hvad vil se godt vil gerne have billeder... tak på forhånd... ..
 
Mit hår føles som føles som dukkehår
 
hvad gør jeg ved hår der har fået lavet en masse lyse reflekser hos en frisør, og nu føles som dukkehår,hvadgør jeg for det bliver godt igen ? Pjuske ..
 
Fyr der mister håret
 
Hej! Jeg er en fyr på 23 år. De sidste ca. 12 mdr. er jeg begyndt virkelig at miste meget af mit hår, og det går mig virkelig på! Mit hår har altid betydet meget for mig, så..
 
Bryllup på Fyn
 
Hej Celina Da jeg er så heldig i en alder af 23 at skulle være brudepige for min mor :-) Vil jeg jo gerne lige se lidt ekstra fantastisk ud (Kunne jo være man mødte en til b..
 
Fra mørk til lys
 
Hej Jeg vil lige høre, om i mener, at det er dumt at afblege sit hår derhjemme? og om det egentlig kan lade sig gøre fra mørk til lys. Jeg var lyshåret, men for to år si..
 
Extensions i kort hår og hvad med svømmehal
 
Hej med jer! Jeg er en pige på 15 år, som mest af alt ønsker ekstremt langt hår. Jeg er klippet op i nakken, og jeg har tit fået at vide fra min mor, at mit hår er alt for kor..
 
skruvlockspermanent
 
Hej! Heter Annelie Fraser och bor i Limhamn, Malmö. Jag har halvlångt hår lite uppklippt. Jag har alltid velat göra en skruvlockspermanent. Gör ni sådana? Hur långt tid tar det och vad kos..
 
Jeg vil være hårmodel
 
Hej.. Jeg kunne vildt godt tænke mig at blive hår model. jeg har tilmeldt mig jeres hår model og hår påsætning men det er der jo nok også så mange andre der har gjort. Tænkte på om det er mu..
 
Extensions og tab af eget hår
 
hej Har i nogen erfaring med psorasis, jeg har psorasis i hovedbunden, og taber derfor mit eget hår i perioder. Jeg har paryk, jeg kan benytte men tænker at få syet ægte hår på. Har i noge..
 
Online booking
 
Hvorfor opdaterer I ikke jeres hjemmeside? Eller er det ren uopmærksomhed, at der står, det er muligt at bestille en tid hos elev ved at klikke og taste et nummer ind? Det har været et spild..
 
Cornrows
 
Hey, er en fyr med ca. 10-11 cm langt hår på toppen, og lidt kortere hår i sidderne. Jeg kunne godt tænke mig Cornrows, men hvor langt hår skal man have for at kunne få det? Og hvor meget vi..
 
Sampoo der får hår til at vokse hurtigere
 
Dav.. Har hår til skulderne men vil gerne have det længere. Gror håret hurtigere med et godt shampoo mærke, fx Bed Head ? ..
 
Pleje af extensions
 
hej jeg er igan med at skrive opgave og vil rigtig gerne vide havd den bedste pleje er for hairextension ..
 
Hvor sættes clips on extensions i håret
 
Haii Jeg hår købt noget hår med clips på, men hvor er det mere præcist man sætter det fast henne...? Er det omkring ørehøjden, eller er det højere eller laver. Og hv..
 
Salg af hår til private
 
hej:) Jeg har et spørgsmål i henhold til ægte extension hår. Er det mulig som privat person at få købt løst ægte extensionshår til påsyning hos en forhandler i nærheden af kbh? MVH..
 
Hvilket hår skal jeg købe
 
Hej Celine Hej vil høre om i sælger extension løst (altså uden at sætte det på)i så fald så har jeg en del spørgsmål, hvis i kan: 1: sælger i clips on extension? 2: hvis i sælger clips ..
 
Fladjern til vådt hår
 
Hvilket fladjern kan I anbefale til brug i vådt afrohår?..
 
Kursus i Hot Fusion
 
Hej ! Er det kun til uddannet frisører I udbyder kursuus til i hot fusion metoden? Med venlig hilsen Filippa..
 
Hot Fusion på Fyn
 
Heej, kan du anbefale en frisør på fyn til at lave hairextension? (Hot-fuson)? - Faktisk behøver det ikk at være en frisør, bare en der er god til det.. Helst ikk for dyrt.. Takk ..
 
Middelfart extensions
 
Hej (mig der spurgte om der var nogle på fynen, der manglede en hårmodel til extension) Har du hjemmesiden på Hair spot ? - For kan ikk finde den nogen steder. Pernille ..
 
Hårmodel extensions på Fyn
 
Hej, ved du om der er nogle på fyn, der mangler hårmodeller til hairextension ? ..
 
Overgangs klipning
 
Hej, Jeg har haft utrolig svärt ved at finde en frisör og en frisyre som jeg er tilfreds med (bor langt ude på landet i udlandet, men er tit i Danmark) Jeg har lige klippet mit halvlange hå..
 
Fra afbleget til mørkt
 
fra afblegning til mørkt jeg har afbleget mit hår med produktet poly blond (den lyseste nuance) i ca 2 år. nu vil jeg gerne ha det farvet mørkt, og vil høre om der er nogen mulighed for a..
 
Krøller under graviditet
 
kan man som gravide godt risikofrit få lavet krøller??? ..
 
Hvor kan man sælge sit hår
 
hej Hvor kan man sælge sit hår ..
 
Hvilken extension metode er bedst
 
nu så jeg at der var mange spørgsmål omkring hairextensions, men jeg syntes nu ikke at jeg helt fik svar nok. Jeg vil MEGET gerne have extensions, både for at få mit hår til at blive fyldi..
 
Mn frisør siger nej - hvad siger du
 
Hej, Jeg har et spørgsmål til hårfarvning. Jeg er af natur "leverpostej" altså mørkblond. Jeg har haft det afbleget med ammoniak - hvor det blev alt for lyst synes jeg, havde ønsket en natu..
 
Hjemme farvning fra orange til blondt
 
Rødt til lyst Jeg er en pige på 15 år som aldrig har farvet mit hår før (jeg har rødt/orange) hår, men nu kunne jeg godt tænke mig at farve det lyst ( altså ikke afblege, bare så naturlig..
 
Mit hår spalter
 
Hejsa :) Har skrevet ind tidligere og siger mange tak for svaret! Har et nyt spørgsmål.. Mit hår er blevet super tørt og spalter som om jeg bevidst havde delt alle mine hårstrå i 2-3 d..
 
Hjemme farve der gik galt
 
hej ehj. Jeg fik først farvet mit hår ja nærmest bodeux blev detsku det ikk)fik trukket farven ud, og endte med gult hår, fik så en mild rød i men nu er det orange, så tog til frisør, so..
 
Vil være lyshåret igen
 
Hej! Fantastisk med sådan en god brevkasse, og nu er det vist blevet min tur til at stille et spørgsmål. Naturligt har jeg mørkt-lyst hår, men ikke kommunefarvet. For nogle måneder si..
 
Meget billigt clips on hair extension
 
Clip on Har i ikke noget der er billigere end 1600?? ..
 
Slange krøller
 
Hej håber du kan hjælpe mig. Jeg har langt tyk, lyst hår, har hverken modet til at blive mørk eller korthåret.Derfor overvejer jeg at få krøller i mit hår, gerne slangekrøller er det muligt..
 
Lus i håret
 
Har du nogensinde haft lus?? Hvad gjorde du?? Oplever i tit der kommer folk med lus== HVad gør i så?? ..
 
Clips on i Nr.Sundby
 
Hej hvad koster Clip on extension??der går til lænden???eller måske bare langt til ryggen?? Jeg bor i nørresundby så kan ikke komme forbi og snakke det... Knus Victoria:) ..
 
Hvilke plejemidler bruger du Celina ?
 
Celina:Dit hår er meget flot!! og det ser RIGTIG sundt ud!!!!!!! Hvilke gode midler bruger du?? Og hvad hedder de farver du har i?? Det ligner en cola-brun med lyse/gyldne striber i..men ..
 
Joico
 
Kører i med mærkerne Joico?? Hvis i gør hvilken en af dem vil i så anbefale til: slidt,tørt ødelagt af farvning,lang hår,flosset(spalteret) Hilsen Betinna xxxx ..
 
Få aldrig extensions
 
Kan så lige fortælle at man aldrig skal få extentions!!! det er såå dårligt for håret så alle piger få ALDRIG sat det på .. Hilsen den kloge ..
 
Nr. Sundby
 
Mig der gerne vil have rødt hår.. Øhm hvornår kommer i til nørresundby? ..
 
Hvad er forårets mode hårfarver
 
Hvilke hårfarver er moderne for tiden´? Hvad er det der er højest moderne efter modeverdenen?? Helt diskret?` Hilsen Ulla xxxxxxxxx ..
 
Tape on/off og graviditet
 
Hejsa. Jeg er i starten af min graviditet. Jeg fik (inden jeg blev gravid) ekstensions påsat med tape i håret. Er disse på nogen måde sundhedsskadelige at have i håret under graviditet? ..
 
Fladjern / Krøllejern
 
hej, jeg er en pige på 13. jeg ville spørge om hvad du synes er det bedste fladjern og krøllejern, og hvor man kan købe det henne? knuZZ mille :-) ..
 
Rødt hår i Aalborg
 
Hold da op hende der mette med det lange orange hår er bare køn!! hvad hedder den farve??? jeg vil gerne have det farvet helt magen til i ålborg.. Knus ..
 
Hårmodeller
 
Mangler i hårmodeller (: mvh anja ..
 
Kort hår og galla fest
 
Hej. Da jeg skal til galla i maj vil jeg gerne have gjort lidt ekstra ud af mig selv og se feminin ud, men jeg har fået klippet mit hår kort... ca. 15 cm for det korteste måske en lille smu..
 
Fra langt til kort hår ?
 
Hej, Jeg er en pige på 15½ og har skulderlangt kommunefarvet hår, ville gerne have et nyt look, hvor vi måske er ude i noget mørk farve og kort klipning. Spørgsmålet er så bare om jeg skal..
 
Mit hår bliver ikke så langt
 
Kære Ceilina:) Jeg er 13 år..fra at jeg var 5 år gammel har jeg haft hår til min skulder! og fået det studset 1-2 månder men syntes at det er mærkeligt og træls at det aldrig er blevet læ..
 
L'oreal
 
Heyy +Kan man stole på lóreal?+? er deres shampoo god og deres bals+am?? vil du anbefale lóre+a+l til hårvask.. i de+t hele taget havd er jerees holdning- så til lóre-a..
 
Farver hår hver måned
 
Heiii!;) Farver hår en gang HVER måned..Er det for tit??????????? ..
 
"Pang farvede" striber i mit hår
 
Heej. Jeg vil rigigt gerne have farvet nogle striper af pang farver i mit hår, men ved ikke rigtigt hvad det kan komme til at koste. Har i et bud ? Bare sådan ca . ..
 
Har ikke råd til dyre produkter
 
Hej! Jeg ved jo at de shampoos i bruger og den balsam i bruger er temmelig dyr! hvis jeg har ret ligger de på 150-200 kr. og det syntes jeg simpelthen ikke at min økonomi er til! syntes det..
 
Frisure ideer til langt hår
 
Hej!:( Jeg har langt hår..Det går til midt på ryggen men jeg syntes det er lidt kedeligt..Såå vil om der er nogen fede frisurer??(syntes ikke etager er mig) og hvad der er moderne af farver..
 
Ikke råd til hårpleje produkter
 
Hej! Min veninde der ikke har råd til hår produkter gør i stedet det at hun tager LIDT balsam og putter i fugtigt..Er det godt for håret eller er det skadeligt?? hvis ja hvorfor??Knus Lil..
 
8 farvninger på eet år !!!
 
Hej der!:) Har lige nogle spørgsmål som jeg håber i vil svare på. 1.Jeg er 13 år og inden for det sidste år har jeg fået farvet håret 8 gange..i farverene rød,afbleget striber,og mørkt..Me..
 
Extensions med lim
 
jeg har læst om extensions med lim (ikke kertin)men lim i baner ca 2 mm fra hovedbunden... hvordan fungere det og hvordan tager man det af igen og ødelægger den metode ens eget hår mere end ..
 
Fra mørkt hår til lyst hår
 
hej :) jeg er sorthåret, og farvet det mørkt et par gange men vil gerne være lyshåret igen? tror du dette er muligt? -Oliwia...
 
Klips til Clips on extensions
 
hej , jeg vil gerne spørge om man kan købe kun clips ved jer og få dem sendt har nemlig selv håret her hjemme ? er meget intresseret fuld påsætnings clips ? hvor jeg selv limer dem på.. mi..
 
Tørt og tyndt hår
 
Har stillet spørgsmål to gange - uden svar ... Et det kun et x antal svar pr. dag der bliver besvaret? Ville være glad for svar ang en god hårkur til langt hår, typisk skandinavisk fin..
 
Kursus i håropsætning
 
hej jeg vil spørge om i har håropsætnings kursus og hvor meget koster det? og hvordan kan mand tilmælder sig tak ..
 
Forskelle i priser på extensions
 
Hejsa , jeg håber i vil svare mit spørgsmål ! ; jeg vil rigtig gerne have hårforlængelse altså Extensions, så kiggede jeg inde på jeres priser ;o . men hvad er forskellen på ..
 
Valk
 
Emne: køb af en 'valk' Hej Vicky og co. fra VICE, Jeg skal til en stor fest i udlandet og har ikke mulighed for at nå til frisør inden. Jeg har derfor fundet et par 'opskrifter' på hvor..
 
Hår voks
 
hej. Jeg er begyndt at bruge voks i håret og jeg ville spørge, om det er usundt for håret? ' hilsen Katrine. ..
 
Volumen eller shampo til lysnet hår
 
´Hej Jeg har fint hår, som er lysnet i forskellige lyser toner. Da min hår er fint, fylder det ikke så meget, selv om jeg har rimeligt meget hår. Skal jeg bruge schampoo der giver volume..
 
Tot med blåt hår
 
Hej :) Jeg ville bare hører om i sætter enkle totter på? Kunne nemlig godt tænke mig en hel blå tot, men hvor meget kommer sådan en til at koste? .. Hilsen Camilla..
 
Vil selv gøre mig blond
 
Fra sort til blond?? Mit hår er permanent farvet sort, og har været det i nogle år. Nu er problemet bare; hvordan går jeg fra sort til lyst hår, uden det selvfølgelig bliv..
 
Fra mørkebrunt til platin blondt
 
Hej.. :) Jeg har farvet mit hår mørkebrunt 2 gange nu, Farven er dog falmet lidt og har en smule rødligt skær.. Men nu vil jeg godt være lyshåret næsten platin blonde.. Har..
 
Afblgning blev grøn
 
Hvis man afbleger håret, og det ender med at blive grønt, er det så muligt at farve det grønne over, eller vil fraven ikke blive skjult?..
 
Afblegning
 
hejjjj ville lige høre om der sker noget hvis man afbleger sit hår når man har brunt hår med creamfarvet striber i kunne vildt godt tænke migh at være blond men sker der noge..
 
Hairextensions og håndbold (harpiks)
 
hej :D jeg er en pige på 14, mit hår er rigtig kedeligt, det krøller og min frisør har klippet det meget kort? jeg vil gerne have ekstensions, men helst glatte? men jeg har jo krøller, noge..
 
Hvordan er moden med hensyn til hår
 
Hej :) Når i sætter hår, hvordan ved i så at det er på mode? hvor kommer det fra? :) Også om frisurerne gennem tiden, hvor meget har det egentlig ændret sig?..
 
Har min mor eller jeg ret ?
 
Hej nu har jeg er super godt spørgsmål (syntes jeg selv) , hvor tit må man farve sit hår, hvis det er langt??? (min mor ånder mig i nakken med al hendes morale, fordi jeg har farvet det ..
 
Fletninger som extensions
 
hej jeg er en pige på 11 år som gerne vil have afro fletninger mit hår er ca. 15 cm langt de skal ikke være løse mere den slags som sidder fast på hoved bunden. her er mine spørgsmål:1...
 
Strithår i nattelivet
 
Hej.. Jeg har set ude i byen at mange har håret sat så alt stritter undtaget i siderne.. I nakken stritter det bagud og pandehåret er sat til den ene side.. Men jeg kan ikke få det ti..
 
Hjemme toning af lyst hår
 
Hej. Kanon med sådan en brevkasse! Jeg har mellemlangt hår, som oprindeligt er leverpostej farvet. Fik for et halvt år siden, lavet mange lyse striber i. Ved ikke om det ..
 
Extensions og heste hale
 
Hej. Jeg kunne godt tænke mig extensions. Men ville man kunne sætte det op f.eks i en hestehale? Kærlig hilsen Camilla...
 
Blid permanent
 
Hej! Jeg er en pige på 19 år, der naturligt har bølger i håret. Det er ret (meget) tykt, og har en længde på godt 10 cm. under skuldrene. Mit naturligt blonde hår har været meget igennem ..
 
Kort tyndt hår
 
Hej Celina. mit hår er meget fint og tyndt og det er bund umuligt at sætte i forskellige frisure især de smarte frisure man nu ser omkring sig:O) mit hår kan ikke holde så meget som en..
 
Påsyet hår -
 
Hejsa, Jeg har lige taget mine extensions ud efter de har været syet på. Jeg har fået verdens tyndeste hår, jeg har normalt ikke tykt hår, men har rigtig meget. Hvordan kan ..
 
Farvestrålende øjen vipper
 
Hej Vice Kender I steder, hvor man kan få farvestrålende og ekstreme øjenvipper? På nettet, som i butikker? Det ville være en stor hjælp, da jeg meget gerne vil bruge dem til lancier på sko..
 
Lyse striber i mørkt farvet hår
 
Hej Salon Vice Skrev ind til jer d. 7. men der er ikke dukket noget svar op endnu, så prøver lige igen :) Jeg har ret langt hår, ca 20 cm under skuldrene. I sommers fik jeg det farvet ..
 
Vestjylland, kalk i vandet - København
 
Hej! Jeg skriver til dig da jeg det sidste lange stykke tid desværre har oplevet en del problemer med mit hår. Det startede da jeg for to år siden flyttede til København, og jeg har en..
 
God hårkur
 
kender i en god og plejende hår kur uden parfume. mit hår er meget ødelagt ..
 
Krøller / Dukkehår
 
Udtrækning af krøller? Jeg har hørt at hvis man får trukket sine krøller ud, så bliver ens hår næsten ligesom dukkehår. Passer det? Mvh emiLie ..
 
10 cm extra hår
 
hej.. hvad vil prislejet ca. være hvis man skal have sat 10-15 cm. hår på? VH. Malle..
 
Keratin fjerner
 
Hej. jeg har fået sat totter i med keratin, og har læst inde på denne hjemmeside at i har keratin fjerner. Er det noget i kan sende hjem til en privat? Og hvad er prisen? har i nogensin..
 
Spiral krøller
 
Hej Celina Jeg er interesseret i at få lavet "spiral krøller" i mit korte pagehår. Laver i det, og hvad vil det ca. koste? På forhånd tak for hjælpen. Mvh Kathrine ..
 
Sælg af extensions
 
Hej. Jeg håber at du kan hjælpe mig. Udfra din hjemmeside at dømme synes jeg, at du virker som en der ved noget om hot fusion Jeg fik sat totter i med hot fusion metoden i lørdags. Jeg har..
 
Kommune farvet til lyst hår
 
Hej vice. Super at i har sådan en brevkasse her :) Mit spørgsmål går på. Altså jeg har halv langt hår som har været stort set alle farver. Lige nu er det rødt.Men jeg ville..
 
Blondt hår - pris
 
Jeg har naturligt lysebrunt/mørkeblond hår, men kunne godt tænke mig at blive blond. Hva vil det koste? Mit hår går til cirka 10 cm under skulderne, og er forholdsvis tykt. Tak på forhånd..
 
Extensions - lim - og shampoo
 
Hej! Jeg skal snart have extensions i, som bliver lavet hjemme, men skal man bruge en bestemt shampoo. Ps. Det er lim metoden.. ??..
 
Hvilket extensions system ? og hvad er prisen
 
Jeg har hår ned til skulleren og vil gerne have længere hår ca midt på ryggen. Jeg har ikke tyndt og fint hår, men mit hår er nok det man kalder rimlig tykt eller som nogle frisører si..
 
Ny frisure - er lidt nervøs
 
hei celina jeg har brunt krøllet hår vil gerne have en pæn frisure men vil ikke ødelække mit hår har aldrig fået gjordt andet ved det end at fået klippet spidser hver gang ..
 
Extensions med let fald i håret
 
Hejsa. Jeg er en pige på 20 år, der går og leger med tanken om at få påsat extensions i mit hår. Mit problem er: når jeg søger på nettet under hairextensions, for at få noget inspiration..
 
Raywell - Vivace hårfarve
 
Jeg har ret lyst hår. Det er farvet, men jeg vil gerne have så det er mere gyldent end det er, for jeg synes næsten det er hvidt. Jeg plejer at farve med raywells farver de..
 
Privat frisør uddannelse
 
Jeg har et spørgsmål angående frisøruddannelse, som jeg meget gerne vil spørge jer til råds om. Jeg er 22 år, bor og arbejder i Cannes i Sydfrankrig. Jeg vil meget gerne starte på en fri..
 
Bløde krøller til 13 pige
 
Hej(: Jeg er en pige på 13 år, som meget gerne vil have krøllet håret, permanent. Jeg ved godt i vil sige jeg ikke er gammel nok og sådan, men hvis jeg nu bestemmer mig for det hvor meget v..
 
Permanent - ny permanent - hvor længe efter
 
Hejsa. Jeg har fået permanent krøllet mit hår og det er blevet ALT for krøllet, var kun ude efter at få fald i mit hår. Mot spørgsmål er hvor længe der skal gå imellem to p..
 
Fylde i mit hår
 
Hejsa.. Jeg har ikk farvet mit hår i ca.9 måneder, da det virkelig var blevet ødelagt efter extension, afblegning osv. Mit kraftige og lange hår er blevet meget tyndt, og er ..
 
Moisturizer til afro hår
 
Hej. Jeg har en ven boende fra afrika. Desværre har min mor parfume allergi, så jeg vil høre om I kender til afro hår produkter uden parfume? Det drejer sig mest om 'moisturi..
 
Bedste extensions system
 
Jeg skal snart have Hair extension Hot fusion, og har hørt at det skulle være den mest holdbare metode.. men når man kigger bare andre hjemmesider og læser står der nogle gange at få syget ..
 
Ødelagt hår pga. afblegning
 
Ødelagt hår af afblegning Før jeg fik afbleget mit hår, havde jeg mørkebrunt hår med rødligt skær og mine egne krøller. Efter jeg har fået afbleget striber i mit hår, er det ..
 
Udtræk af krøller
 
Hej, Jeg er en pige på 14 år, jeg er meget træt af mine krøller. Jeg har læst i har et prudukt som kan trække krøller ud? hvad hedder det og hvad koster det? Hilsen Krøl..
 
Striber (naturlig farve) - og væk med kobberfarve
 
Mit spørgsmål ligner lidt mange af de andres, men ville høre om det var muligt at få lavet nogle lyse striber, som så naturlige ud i farven, og ikke blev gule eller orange? Min hårfarve er m..
 
Extensions og tyndt hår
 
Hej. Har haft keratin extensions i håret i 6 uger, det er taget ud nu da det knækker mit eget hår, samt river det ud med rod.Havde tyndt hår i forvejen, det er sandelig ikke blevet bedre..
 
Hvad vil i foreslå
 
Hej jeg vil gerne have permanentet mit hår, det krøller selv men bliver ligesom tungt når jeg ikke har enten permanent eller farve i og dermed ser trist ud hvad vil I ..
 
Alfe hår
 
Hej Mit hår er halvlangt ikk så tykt og det krøller - nogle gange mere and andre. Mit største ønske er at få kort alfeagtigt hår. Er det muligt når mit hår er krøllet? Mvh..
 
Pige på 14 år med ønske om extensions totter
 
hej [: jeg er en pige på 14 år som rigtig gerne vil have extensions, altså kun sådan nogle lange tynde hårtotter sat fast i mit eget. Er det noget i laver? Kærlig hilsen C...
 
Udtrækning af krøller i Etiopisk hår
 
hej jeg er en 15 årig pige, atopteret fra Etiopien og har derfor meget krållet hår, men glatter det tit. Hvordan fungere permenet glat hår ? og hvor lange vil det oprinligt..
 
Extension Dreadlocks
 
Hejsa. Jeg har tænkt meget på at få lavet dreadlocks. Men er nu lidt nervøs for det , for jeg tror absolut ikke det ville klæde mig med helt kort hår, hvilket ( så vidt jeg har forstået )..
 
Afblegning og permanent
 
Hej! :) Jeg har farvet mit hår mørkt omkring 3 gange. Jeg vil gerne have afbleget mit hår og permanent, kan jeg gøre det uden at mit håt bliver tis-gult og fuldstændig ødela..
 
Hvor meget hår bruges der til en extension
 
hej der , vil bare vide hvor mange stykker ekstensions har i brugt på hende hår modellen i har på billedet når man klikker på ekstensions .og hvor meget koster de pr stk , og er det..
 
Fra mørkebrun til blondine
 
Hej. Jeg har også et spørgsmål ang. hårfarvning. Jeg har mørkebrunt hår, og kunne godt tænke mig at være blondine. Altså, det skal ikke være hvidt som sne men bare almindelig..
 
Brunt til lyst til blondt
 
Hej :-) Mit spørgsmål lyder på, er det muligt at få alm. brunt hår til lyst hår, meget blond? Og vil det tage op til dage eler hvordan? mvh. Julie ..
 
Hjemme blegning
 
Hej :) Naturligt er jeg blondine, men har farvet mit hår mørkt. Nu har jeg så bare det problem at jeg gerne vil have det lyst igen. Har farvet mit hår med mørkhårfarve 4 gange kun. Jeg h..
 
Platin blondt
 
Hej vice. Min naturlige hårfarve er mellem blondt. Det er ik særlig mørkt. men heller ik "rigtigt" blondt. Har farvet det igen og igen . Og for tiden er det rød brunt. Vill..
 
Permanent og skrækhistorier
 
Hej Jeg har numselangt sundt ufarvet hår. Der jeg var lille havde jeg stort hår med mange krøller. Efter det er blevet så langt er det ligsom der mangler fyld i mit hår, specielt i toppen. ..
 
En masse extensions spørgsmål
 
Hej Vice' Jeg er mellemlang brunette (meget mørkebrun), som ønsker 10-20 cm længere hår (hairextensions). Min hårtype er tyndt hår. Jeg er ægte blondine. - Vil man kunne få hairextensi..
 
Poly colour - do it yourself
 
Jeg ville have ventet og gået til frisør men jeg er skolelærer og vi havde lus i klassen så jeg gik i panik og blegede mit hår med poly colour. Jeg har prøvet det før for lang tid siden og d..
 
Kursus i hair extensions
 
Hej. Jeg ville høre om i holder kurser i at lave extensions og hvad det i så fald koster ? Mvh catarina ..
 
Gråt hår og striber samt allergi
 
Hej! Kan man få lavet striber i hår som er blevet gråt i bunden. Jeg har indtil nu farvet mit hår "gylden blond". Men er nødt til at stoppe pga allergi overfor hårfarve. Mit..
 
45 år og allergisk - vil have striber
 
Hej med jer! Kan i hjæpe mig med følgende. Jeg har farvet hår i mange år, men er blevet allergisk over for det. Mit eget kedelige grå hår er nu vokset 2,5 cm ud. Kan jeg få la..
 
Hair exensions - har selv købt hår
 
Hej Er det muligt hos jer, at bestille tid til KUN at få påsat hair extensions (hot fusiion) remy hår man har købt i for vejen gennem venner?.. hvis det er, hvor ligger prisen? ..
 
Dreadlocks
 
hej hvor lang skal håret være hvis man vil have dreadlocks... m.v.h nemo ..
 
Clips on
 
Hej VICE' Hvad er extension clips helt præcist? Kan de fås i 10-15 centimeters længde, da jeg allerede har langt hår men ønsker længere. Hvad koster de? Og hvad hvis man ikké kan finde..
 
Pink hårfarve
 
har du pink hårfarve, og ikk noget der bare skal skyldes ud ? hilsen Anette ..
 
Pris på langt hår
 
Hej.. Mit hår er ca. 25 cem langt, jeg vil meget gerne have langt hår ca. 40 cen lang. Mit hår er meget tykt, hvor meget vil det ca. koste at få længere hår? ..
 
Kan man få sat hår på
 
Hej (: kan man godt få sat hår på hos jer ? Knus Isabella ..
 
Vi kan trække dine krøller ud
 
Hej Jeg er en 13årig pige som har naturlige krøller og tykt hår. Mine krøller irriterer mig rigtig meget, især når mit hår er tørt og jeg reder det igennem som bliver det VILDT tykt! Jeg ve..
 
Jeg vil have mine krøller væk
 
Hej jeg er en pige med rigtig mange krøller og jeg ville gerne vide om man kan få permanent glat hår eller noget der holder i flere måneder?..
 
Hår ned til midt på ryggen - afbleges
 
Hej vicky. Ok. Nu det vist tredje gang jeg spørg om noget herinde.:) Men here goes. Jeg har hår til midt på ryggen. Der er blevet farvet en del gange efterhånden. Har haft afbleget det o..
 
Rødt hår igen
 
Hej Vice. Jeg vil bare høre hvor langt hår hende mette med det røde hår har i virkeligheden? Kan jeg få en frisure helt lissom hende selvom mit hår kun er 10-20 cm og meget tyndt? Og h..
 
Rødt hår med sorte striber
 
hej jeg har set at nogen piger har rødt hår med sorte striber eller sort inden under og jeg har prøvet at finde et billede af en som ahr sådan et hår men det lykkedes ik.....
 
Frisør forskrækket
 
hejsa :) Jeg er lidt frisør forskrækket, da frisører tit har klippet mere af, end jeg beder om. Hvis jeg bestiller tid hos jer, kan jeg så stole på, at der kun blir klippet meget få c..
 
500 kr. for Clips on hår
 
heej Vice. min veninde køber en pakke med noget kunstigt hår hvor man selv kan klipse det af og på med spænder. hun for det sendt hjem til sig og den pakke siger hun ko..
 
Fjernelse af keratin
 
Ved fjernelse af keratin... kan man ikke bare bruge sit fladjern til lige at varme den op igen og så stille trække det af?? Hilsen Lotte ..
 
Marokansk hårtype - extensions
 
Hey Jeg er en ung pige og som så mange andre vil jeg gerne have sat hå på. Jeg er arabisk/afrikansk afstamning og har derfor et meget mørkt kraftigt hår, så går udfra at p..
 
Permanent igen
 
Hej, Jeq har virkeliq qået oq tænkt på det i laanq tid, at får lavet bølger eller får permanentet mit hår. Da jeq så endeliq toq over for at qør det saqde min firsør så meqe..
 
Permanent - mit hår knækker
 
hej. jeg havde normalt små men mange krøller, og meget sundt hår, men så fik jeg det permenent glattet, og mit før lange pande-hår er knækket og blevet meget kortere end hva..
 
Extensions i 10 cm. langt hår
 
Kære vice. Mit håt har været farvet meget og er meget ødelagt. De sidste 8 måneder har jeg dog ikke farvet det og passet det godt med hårkure osv. I spidserne har det været farvet lyst og a..
 
Henna farve - tilbage til min egen farve
 
Hej Celina. Jeg har de seneste 5 år farvet mit hår rødbrunt i varierende nuancer med en form for henna/permanent farve som hedder HennaPlus. Min naturlige hårfarve er en mør..
 
Farvniong af henna farvet hår
 
Henna og afblegning Hej. Jeg har kort afbleget hår, der for nyligt er farvet med henna, kobber for at blive orange - det blev det ikke! Nu vil jeg gerne have det afbleget igen for at p..
 
Permanent der ikke holder
 
Ved et tilfældig fandt jeg Deres sider.. Jeg håber De kan hjælpe mig med at svare på mit spm.. For jeg aner ikk hvem jeg skal gå hen til.. Jeg fik lavet permanent (bløder) spiral krøller hos..
 
Striber og mørk bånd (Ægypten)
 
Hej celina Jeg er en blond pige. Jeg var nogle måneder i egypten, hvor solen gjorde mit hår en del lysere. syntes selv det er flot men nu er mit hår så lidt mørkere i bunden da det er ble..
 
Farvning af Clips on / off hår
 
hej :) jeg har så noget clips on of hår ? det er lavet af ægte remi hår ? vil lige høre om det kan tåle hvis man farver det en enkelt gang ?..
 
Hjemme farvning af REMI hår
 
kan man farve 100 % ÆGTE REMI HÅR! hvis man køber den og den ikke helt passer til ens egen hårfarve ? kan man så bare farve den sort, hvis man har lyst til det eller en anden farve ? ..
 
Lyse striber med extensions
 
jeg har selv langt mørkt hår nu, men vil rigtig gerne have få lyse exstensions striber i. hvis det kun er få, i 50-60 cm længe, hvor meget vil det så koste?..
 
Extensions udtagning Tape on / off
 
hvordan får man sine exstensins ud hvis det er med tape. er det også keratin eller er tape noget andet ? ..
 
Lyst hår - uren hud
 
Hej Celina Jeg er 20 år. Jeg har altid haft mørk hår. Mit hår er naturligt leverpostejsfarvet med "orange" skær. Nu vil jeg meget gerne have lyst/mørkblond hår. Men jeg er meget bange for..
 
Tør jeg farve mit hår igen
 
Jeg har normalt lyst hår.. ikke sådan helt lyst med en blanding af lysere farver.. bleget af solen osv. Men for et år siden fik jeg det farvet rødt hos frisøren - og har haft..
 
Brunette til Platin blond
 
Hej. Jeg er gået fra brunette til blond over to gange hos frisøren. Den første gang fik jeg lavet en masse lyse striber i mit hår og det blev sådan en mærkelig orange-brun farve. Jeg har så ..
 
Frisør fra Pistolstræde
 
Jeg er af en veninde blevet varmt anbefalet at bestille tid hos jer til en klipning. Hun var hos jeres salon i Pistolstæde for en del måneder siden, hvor en meget sød, dygtig og professionel..
 
Tyndt hår og hårtab
 
Tyndt hår ! Jeg er en pige på 16 snart 17 og jeg har utroligt tyndt hår , er der noget jeg kan gøre for at det ikke er så tynd? en anden ting er at jeg fælder utroligt meget , er der nog..
 
Blondine - rødt - blondine
 
Hej. Jeg er en blondine der for ca 3 måneder siden fik fået farvet sit hår rødt (permanent /sådan noget der gror ud) Nu er det sådan at jeg er vild efter at blive blondine igen. Jeg ved god..
 
Hvordan sætter man Clips on på
 
Hey, Jeg har lige købt Extensions med Clip on/Off , men aner faktik ikk hvordan jeg sætter det i ? knus Rikke..
 
Redken shades og farver
 
Hej vice Kan i hjælpe mig med hvor man til hjemmebrug kan købe redken shades eq farver. Tak for hjælpen Iben ..
 
Jeg vil styles helt specielt
 
Hej med jer. Jeg overvejer at komme forbi, men er lidt urolig idet jeg har groet mit hår ret langt i cirka 3-4 måneder, og jeg ønsker præcis denne frisure. Og jeg ønsker i..
 
Bill Fra Tokio Hotel
 
jeg er en pige på 12 år der vildt gerne vil have strittet hår lige som bill i tokio hotel jeg ved at at man kan få det men ved ikke vordan og vil vildt gerne vide det så gidder du..
 
Afroshops i Odense
 
Hej! Jeg tænkte på om i vidste om der er nogle Afroshops i Odense? Også om afroshops laver dreadlocks? Hilsen Pernille..
 
Air Pressure extensions
 
Hej. Jeg har hørt, at der er en ny metode at sætte hair extensions fast på. Den hedder air pressure. Kender i den? Det skulle være næsten usynligt, at håret er sat fast. Mindre ..
 
Farvning af Clip on hår
 
Hei! kan man farge clip on hår? ..
 
Krøllet hår til extensions
 
Heysa Jeg er halv dansker og halv afrikaner, så derfor har jeg et specielt hår, lidt krusset men med krøller. Det er skulder langt. så jeg ku godt tænke mig at vide nogle tin..
 
22 år med kvote plads på URO
 
Hej Vice. Jeg er en ung kvinde på 22 år. Jeg har taget de 20 ugers grundforløb og har nu været så heldig at få en kvoteplads på skolen. Alle dem jeg snakker med siger at det er nemt at få ..
 
Exensions mindre end 40 cm
 
Hvis man ikke vil haev sat håt i længde fra 40-60 cm, kan man så får hår totter der er mindre i længden? Og er det billigere? ..
 
Extensions uden kemikalier
 
Kan i lave extension uden kemaliker? og hvad betyder det at væve trenser? ..
 
Rabat på D:fi - Mængde køb
 
kan jeg købe mange bøtter billigt D:fi voks her ca 15..
 
Henna farve
 
Kan I farve mit hår med henna, jeg har tideligere brugt Schwarzkops farver . på tiden kan jeg ikke tåle farvning med kemiskesotoffer. M.v.h. Cristina..
 
Tilbage til egen hårfave
 
Hejsa. Jeg har kigget lidt rundt i jeres brevkasse, men syns ikke rigtig jeg finder svar :) Jeg har oprindeligt helt lyst blond hår, med et svagt rødt skær i. men for et par år side..
 
Køb af hår
 
Hej. jeg ville bare høre om i opkøber hår. har langt lyst hår og vil nu gerne være kort håret...og vil gerne sælge håret...?!?!..
 
Kan jeg sætte extensions på med fladjern
 
hej jeg vil gerne spørge hvordan man sætter extensions på der har en flad limning når man ikke har en tang til at gøre det med :)? er det evt andre måde? og kan man gøre det med et fladjern..
 
Røde striber i mit hår
 
Kære Celina. Jeg er en pige på 16 år, og mit hår er så kedeligt. Jeg har fået farvet det mange gange og har prøvet krøller, men mit hår var for tungt så de røg hurtigt ud(øv). Jeg er meget ..
 
Extensions gør det selv.
 
Hvor meget koster det at få extensions, og kan man gøre det selv? ..
 
Pige på 11 vil have krøller
 
Hej vice Jeg er en pige på 11 år og er så træt af mit glatte tynde hår, jeg har overvejet at få lavet permanent krøller. hvad vil det koste, vil det se pænt ud. Jeg har haft en veninde der..
 
Cormrows
 
Hej jeg er en pige på 14 år. Jeg kunne godt tænke mig at få lavet de der små fletninger i håret, jeg mener nok det heder cornrows. Jeg bor i Jylland i mellem Vejle og Fredericia. Kender du e..
 
Langt hår - tørt og krøllet
 
jeg vil gerne have langt hår men mit hår er krøllet og meget tørt. og vil gerne glat det. kan i hjælpe med det? ..
 
Børneklip 3 år
 
Klipning af krølhåret barn? Hej min datter på snart tre år er aldrig blevet klippet, hendes fars ide. Hun er halvt sort og har krøllet blødt hår. er det noget i kan klippe i og hvad ville ..
 
Sebastians farver
 
Hej Celina. kan du hjælpe mig. For år tilbage var mit hår knaldorange, det blev altid farvet med Sebastians plantefarve. Det var nærmest selvlysende de første par dage, me..
 
Hårtype og længde
 
Hej Mit hår, som er typisk fint, skandinavisk hår, vokser ikke særlig hurtigt, så det virker ikke som om, det kan blive rigtig langt. Jeg plejer det ellers og har fået klippet spidse..
 
Påsætning af eget købt hår
 
Jeg har købt asiatisk hår med clips. men jeg vil nu gerne have den limmet på (tape on hæfter sig ikke til håret) Er det keratin, der skal bruges til det og i såfald, hvor meget er prisen for..
 
Hjælp - jeg vil af med mine permanent krøller
 
Hej .. Jeg fik lavet permanent krøller for nogle dage siden og hader det! Vil bare ha dem væk igen! Bruger fladjern hele tiden men mit hår ser vildt dumt ud! Har i nogle produkter der kan..
 
Hvor langt hår - for at få krøller
 
hvor langt skal mit tynde hår være ,før at jeg ka få permanentkrøller i? ..
 
Krøller inden rejsen (4 mdr. væk)
 
Hej, Jeg har længe overvejet at få lavet krøller (proptrækker) og tænker nu at gøre noget ved det. Jeg kan se at I bruger loreal synchrone til permanent, som lyder til at være et skånsom..
 
Kan man få en sådan frisure
 
jeg vil bare høre om det overhovedet er muligt at lave sådan noget urealistisk hårstil som sådan noget: http://img86.imageshack.us/img86/1912/93298120060926screen001iv0.jpg ..
 
Fortryder kort hår
 
Hejsa!! Fik klippet mit hår drengekort og det fortryder jeg meget... hvor meget koster det at få forlænget sit hår når nu det er så kort som mit? bare sådan ca? Kan man f..
 
Dreadlocks igen igen igen
 
HEj JEg kunne godt tænke mig at få lavet dreadlocks laver i det? Hilsen JEsper K.....
 
Mit hår er tyndt pga. sygdom
 
Hej. jeg vil gerne spørge om hvordan jeg kan få tykkere hår.Jeg har fået så meget kemo at det er fint og tynd det der er til bage.Jeg håber på at jeg kan få mere hår,da jeg har ..
 
15 år - vil gerne have extensions
 
Heejsa ! Jeg har lige et par spørgsmål hér : 1. Jeg er en snart 15 årig pige, som har en KÆMPE drøm om at få ex. hair, men min mor vil ikke give mig det, da hun synes pri..
 
Henna farve extensions hår
 
Jeg læste lige at hairextensions for mere fylde med 40 cm. langt hår kan laves for 1600-2500 kr. Jeg har meget fint og tyndt hår men har høre så meget godt om keratin extensions så derfor vi..
 
Øjenvippe forlængelse
 
jeg vil gerne have lavede forlængelse af min øjenvipper og hvert gang jeg googler det på kbh k, kommer jeres site op? laver i øjenvippe extensions eller kender i nogen i kbh der gør det? ..
 
Mit sorte hår skal være lyst
 
heej Jeg har lysebrunt hår, men det er farvet. Min naturlige hårfarve er næsten sort. Men jeg vil gerne have helt lyst hår. Så jeg tænkte hvad jeg skal gøre. Jeg har været hos frisøeren..
 
Salg af Microringe til extensions
 
Hej jeg har brug for micro ringe til mine extensions, så jeg kan få dem sat på. Ville høre om i ikke har micro ringe i sort 200 stk. så vil jeg meget gerne bstille nogen. Med venlig hilsen ..
 
Forsendelse/salg af Clips-on hår
 
Hej (; læste i et af de andre svar, at i godt kunne bestille hår hjem, som clips on. er det stadig klasse A, eller rettere sagt ligesom det hår i laver Extensions i. og hva..
 
Krøller - kan det laves uden risiko
 
Hej, jeg overvejer at få lavet krøller i mit hår, men hører at det er meget slemt for håret. Findes der produkter, der ikke er så barske for håret? ..
 
Rødt hår
 
Jeg har som så mange andre forelsker mig i den rød/orange farve som frisøren på jeres billeder har! Har snakket med en veninde om det som har en del forstand på farvning, hun er dog ikke fri..
 
Høj pande
 
Hejsa :) Jeg har rimelig høj pande, og tænkte så på hvilke frisurer der ville være gode til mig? Ville pandehår f.eks. være godt? Har du evt nogle link til nogle bille..
 
extensions sønderjylland
 
Hej:) Jeg er en pige på 15 der kommer fra sønderjylland. Førhen havde jeg et langt flot fyldigt hår, men jeg var så dum at klippe det af fordi jeg ville prøve noget nyt. det har jeg så virk..
 
Hjælp jeg har klippet mit lange hår
 
Heej:) Førhen havde jeg det dejligste lange fyldige hår, men fordi jeg ville prøve noget nyt var jeg så dum at klippe det helt kort, og det har jeg så inderligt meget fortrudt og kan ikke..
 
Krøllejern
 
Krøller! jeg har lige købt et nyt krøllejern fra Babyliss pro conical wand. og mit spørgsmål er så: hvordan opnår man et flot resultat? hvordan skal jeg krølle det og bruge jernet? ..
 
Tape on tape off
 
Hej Jeg har i en del år fået svejse hår på, men overvejer nu en ny metode.Jeg har lige læst om jeres nye metode med kreatin men den metode som jeg egentlig ville høre om, er tape on and..
 
Krøller med SYNCRHONE fra L'oreal
 
Hej! jeg har i et stykke tid meget gerne ville have lavet krøller, altså store bløde krøller, eller slangekrøller som det hedder. jeg har fundet ud af at nogle frisører anve..
 
Extensions og klorvand
 
hej med jer!!! jeg har bare ét spørgsmål. hvis man gerne vil have extensions i sit hår, og samtidig elsker at bade (i klorvand) hvilke metoder kan man da anvende uden at kl..
 
15 år, tyndt hår - Extensions ?
 
hej jeg er en pige på snart 15 år, som altid gerne har villet have langt hår.. jeg har tyndt, skandinavisk hår, og er derfor klippet op i nakket, lidt ligesom Rihanna er nu. jeg ved ikke ..
 
Hårvoks
 
hejsa Jeg sidder med det problem, at jeg har utroligt svært ved at håret til stå oprejst. mit har er RIGTIG kraftigt og krøller og 5-8 cm langt (det kan sammenlignes lidt med afro-hår). J..
 
Krøller - hvor lang tid tager det
 
hvor lang tid tager det ca. at få lavet permanente krøller hvis man har forholdsvis langt og tykt hår? ..
 
Gravid og hårfarve
 
Gravid og farve Hej, Jeg er gravid i 5.måned og ved godt at man ikke bør farve hår. Nogle steder anbefaler man dog at bruge en mild skyllefarve. Jeg har lyst hår som jeg af og til h..
 
Extensions 12 år
 
Jeg er en pige på snart 12,og min drøm er bare at få hairextension. jeg må gerne få det af min mor, bare ikke det man limer på, fordi min mor siger det kan ødelægge håret. je..
 
Lyst - til platin blondt hår
 
hej vicki. Jeg har bare lige et hurtigt spørgsmål. Jeg har mellemblondt hår, lidt gyldent. Jeg ville hører, hvis man ønsker at lysne det, Hvor lyst kan det så blive? ..
 
Extensions til voksen kvinde
 
Hej! Jeg er en voksen kvinde der er blevet interesseret i at få lavet hairextension. Jeg har hår der går nogle cm ned under skuldrene. Det er lysnet med striber og mine udvo..
 
Kosmetolog - hairextensions
 
Hey Salon Vice . Jeg er lige ny uddannet kosmetolog, og kunne rigtig godt tænke mig at lære at lave hair extensions, så jeg også kunne bruge det. Er det muligt ? Eller skal man være uddannet..
 
Extension med krøller
 
Hej Jeg er en pige på 15 år der gerne vil have hår extension med klipse! Jeg har vildt mange krøller og så har jeg tænkt på hvis man køber extension med krøller kan man så glatte dem ud? ..
 
Hjemme farvning/afblegning
 
Heej. Jeg er en pige, på 16 år. I går kede min veninde & jeg mig lidt, så vi tænkte at v da kunne prøve at farve mit hår. Vi farvede det så lyst, efterfølgende, fik jeg kigg..
 
Clips-on
 
Hej! (: Jeg har længe godt kunne tænke mig langt hår. men, der sker ikke rigtig noget ved mit normale hår. Så er begyndt at tænke på Hair Extentions.. Og da jeg ikke er så ..
 
Tykt fyldigt krøllet hår HJÆLP
 
ARGH. Hjælp. Jeg har et stort og tykt hår, med lidt krøl. jeg vil så gerne have extensions, men alle jeg snakker med fraråder det. jeg vil bare gerne ha langt og glat hår. hvad ..
 
Farvning/afblegning + farvning igen
 
Hejsa. Jeg fik for et par måneder siden farvet mit hår mørkt med lysebrune striber i hos min frisør, men syntes at det var blevet for mørkt. Så 1 uge efter fik jeg afbleget det med hætte. N..
 
Tid mellem farve & Permanent
 
hvor lang tid skal der gå mellem farvning og permanent ..
 
Kraftigt hår
 
kraftigt hår Hej kan man rede kraftigt hår ud? hilsen Zeshabn ..
 
Frisør der bruger Matrix
 
Hejsa. Jeg har erfaret, at I i jeres salon arbejder med harfarverne fra Colorgraphics, Matrix. Da det er den eneste hårfarve, som kan få mit hår lyst (jeg er rødhåret naturligt), vil je..
 
Farve af løst hår
 
Hej :) Jeg har netop fået farvet mit hår fra lyst til mørkt hos jer, og har noget clips-on extension der ligger herhjemme som er lyse.. Kan jeg godt selv farve dem, hvis j..
 
Clips on i Jylland
 
Hej Jeg er en ung pige. mit hår er imellem 22-30 cm langt mellem blond med lidt rødligt skær. Jeg vil så gerne have clips on extensions men de må for guds skyld ikke se falske ud!! er de..
 
Udglatning af hår pige 17 år
 
Hej :-) Jeg er en pige på 17 år med langt og meget krøllet hår, og jeg kunne godt tænke mig at få trukket krøllerne ud. Hvor meget ville det ca. koste, og kan håret blive fuldstændig glat? ..
 
Clip on extension
 
hej jeg overvejer lidt at få clip on extensions da jeg kun har cirka 50 centimeter hår men hvad koster nogle extensions så man kan få overdrevet flot langt hår??? altså bare sådan halvanden..
 
Krøllet hår
 
hey, jeg har krøllethår, det er blevet ret kedeligt.. har i en der er god til at klippe i krøllet hår, så det kan se frisk og fyldige ud igen.har prøvet mange frisør, og ha..
 
Glat hår mand 21 år
 
Jeg er en "dreng" på 21 og hørte forleden en af værterne på The Voice stå og fortælle om en hårprodukt mest til drenge, der kunne glatte hår på ca 10-15 cm ud. Det var i en hvid lidt flad bø..
 
Jeg vil have krøller
 
Hejsa.. er en pige på 16, som overvejer at få lavet parmanente krøller. hvor koster det hos jer og er det meget skadeligt på håret? hilsen Sandra..
 
20 cm. extra hår -- pris ?
 
Hej! Er det muligt at kunne få ca. 20 cm. i forlængelse af ens eget hår? (Og hvad ville prisen være?) Hvis ja, hvor meget koster den efterfølgene pleje så?..
 
13 år permanent
 
Hej, Jeg er en pige på 13 år, og jeg er virkelig tæt af mine krøller!! Jeg vil spørger hvor meget det koster og få permanent glatning og hvor man kan få det lavet .. ..
 
Dreadlocks
 
Hey, vil gerne have dreadlocks, men har ikke selv super langt hår.. dvs. har sådan en svensker friure, så det skifter alt imellem 15-40 cm langt! Så skal i hvert fald have fa..
 
Dreng på 17 vil have striber
 
Hej. Jeg er en dreng på 17 der har tænkt på en ny farve at få mit hår i, (jeg er lige nu mørkebrun) kan man godt få lavet sit hår "grå" med en masse helt lyse striber i ?..
 
Håret puffer i fugtigt vejr
 
Hej Vice . Jeq er en piqe på 18 år, og elsker simpelthen mit hår . jeq krøller, qlatter, oq noqle qanqe lader jeg det bare have sin naturlige facon (bølqer) men mit spørqsmål er så, ..
 
Røde totter i rødt hår
 
Hej Vice Mettes røde hår på billedet sidder lidt i "totter", er det fordi, det er extensions (som er nævnt her under debat forumet) eller kan man selv få samme effekt (jeg har meget langt..
 
Fugtigt vejr gør mit hår vildt
 
Hej Vice . hvilket hår produkt vil *I* anbefale miq, når jeq glatter mit hår . det fuqtiqe vejr ødelæqqer simpelthen frisyren, oq så får jeg bølqer istedet for at det forbliv..
 
LANGE extension
 
.. - Goddag . Mit navn er Salli XXXX. Mit hår er ca 25-30 cm. Jeg vil gerne have sat hår på mit hår . Men hvad koster det hvis jeg skal have 50-90 cm på ? MVH Salli XXXXX..
 
14årig pige vil have krøller
 
er det okay for en på 14 at få krøller?? permement?? hilsen ronja på 14 år ..
 
Fyldigt hår på 3 cm, længde
 
Hej - jeg bor i Jylland, så muligheden for at besøge jeres salon er jo nok begrænset, men I har jo en spørgekasse, og den tillader jeg mig lige at benytte. Jeg er 57 år, håret ..
 
Extension konsultation
 
hejsa hvis man overvejer extensions, men ikke er sikker på pris og resultat, skal man så bestille tid til en "konsultation" eller har i tid til at se på ens hår og diskutere mulighederne h..
 
Tab af totter
 
Hej jeres koncept om hot fusion metoden lyder jo ideel, men jeg har bare hørt om nogen somhar mistet fks. 20 totter på en uge, dog var det ikke lavet hos jer, men ideen med hårforlængelse ..
 
Extensions af og på
 
Hvis man har extensions og skal have det ud hvor lang tid skal man så gå førend man må få sat nyt på igen ..
 
Sort hår kan det ligne Beyonce
 
Hejsa Jeg har helt og ægte sort hår, men er til tider såå træt af den farve.. Så jeg ville høre om det er muligt at farve hele håret i fx en eller anden brun nuance?..Tænker..
 
Krøller (permanenter) og hårfarvning
 
Hej, i en af de sidste måneder i juni måned, fik jeg farvet mit hår i en rigtig mørk farve, og jeg var rigtig glad for den.. i starten af juli fik jeg så permanentet det.. men efter jeg har ..
 
Hvornår kan mit tynde hår farves igen
 
Hej :) Jeg har tyndt hår så jeg er bange for at farve mit hår alt for tit. jeg har rigtig lyst hår, men har fået farvet det brunt men synes ikk det er pænt til mig:( hv..
 
Aftagnings vædske til Jylland
 
Hej. Jeg har snart haft extensions på i 6 måneder. Men nu er jeg ved at være træt af det. Så overvejer af tage det ud. Men hvor kan jeg købe den aftagnings væske, som kræves?..
 
Aftagningsvæske
 
Hej. Kan man købe aftagnings væsken ved jer ?..
 
Hairextensions til findt og tyndt hår
 
Hej salon Vice! Jeg er en pige på 19 år fra Herning, som ville høre om det er muligt at sætte extension i ekstremt kort hår, så det kommer til at se ud som om man er langhåret? Og hvilken..
 
Ødelagt hår / eksem og paryk
 
Hej! Er en pige på 19 år med meget tyndt hår, som lider af en hudsygdom der hedder skældeksem, som medfører hårtab. men har været til behandling for det hos hudlægen. Og min hovedbund ser..
 
Krøølet hår der ikke vil vokse
 
Hej! Jeg er en pige på 12, snart 13 der har nogle spørgemsål jeg virkelig meget håber i vil svare på!! Jeg har vildt mange små nærmest proptrækker krøller. 1)Mit hår kan bare ikke ..
 
Flot rød frisure
 
Hejsa Jeg har endelig fået langt hår, stort set lige langt over det meste, og sagt, at jeg ikke vil have det i etager, men så så jeg en af Jeres frisører, som har en rigtig fed frisure! ..
 
Frisør Elev
 
Hej Vice. Jeg er en 16-årige pige, som skal til at starte på grundforløbet, som frisør så jeg vil høre om i søger nogle elever, engang i starten af 2008? Med venlig hilsen Louise ..
 
Farve af hår med extensions
 
Hejsa Jeg har skulder lang hår der er farvet og nogle lyse stiber det er egentlig mest farvet fordi jeg vil skjule de grå hår der er begyndt at komme frem, er det muligt at farve mit hår ..
 
Permanent glat hår 14 år gammel
 
hej . jege r en pige på 14 som har lidt kort hår med krøller . min frisør skulle klippe spidser men klippede mere af . jeg ligner en puddelhund. hvor meget koster det at få..
 
Mit hår drejer bagud - mine extension er synlige
 
Hejsa! Jeg har en meget fyldig extension, men har problemer med det yderste lag af mit eget hår. Lige meget om jeg glatter det eller hvad jeg gør, så stritter det bagud såd..
 
Gøre håret levende igen
 
Hej Vicky. Jeg fik lavet extensions (med keratin. Tror det var med højt bindepunkt, for frisøren brændte fingrene lidt)hos jer midt i juni, og er virkelig glad for det. Jeg bruger shampoo..
 
Krøller i håret 13 år gammel
 
Hej :D Jeg er en pige på 13, som vildt gerne vil have 'bølger' i håret, eller krøller, kan man vel også kalde det. er det noget man kan få lavet hos jer? Kh. Julie ..
 
Farvning af hår (lyst til mørkt)
 
Jeg har fået mit hår afbleget, da mit hår begyndte at gå fra blond til den der lidt mere kedelige/normale farve. Desværre synes jeg egentlig ikke det er så pænt, da det er alt for "gyldent",..
 
Lysning af hår
 
Hej. jeg vil gerne have lyst hår, min rigtige hårfarve er mellem brun med lyse striber, (Naturligt) men jeg har farvet det mørkt et par gange, nu er det ved at vokse ud, og sys ikke selv ..
 
Hjemme farvning / afblegning
 
hej, jeg er en kvinde på 25 med mørkebrunt hår, som er min naturlige hårfarve, jeg har i løbet af de sidste 2 mdr.fået lavet en masse striber i håret, fra honningblonde til helt platinblonde..
 
Gråt i håret
 
Hej, Jeg er en kvinde på 40+ - mit hår bliver mere gråt i bunden - derfor får jeg håret tonet i min egen hårfarve (mörkebrunt) hver 6 uge - toningen holder godt i mit hår men udvoksning..
 
Dreadlocks til Drenge
 
kan man få lavet dreadlocks til drenge ..
 
Krøller
 
hej... jeg er en dreng på 15 år... jeg har vildt mange krøller og har langt hår (11 cm)... jeg er i tvivl om hvad jeg ska gøre.... for jeg vil gerne have mit hår permanent gl..
 
Extensions med trenser
 
Hejsa Jeg har extensions med symetoden, men nu her 3 uger efter er trenserne blevet meget tydelige igennem håret. Det er som om at mit eget hår ikke længere kan dække trense..
 
Kløe i hovedbunden
 
Hej. Tak for en god brevkasse, og for de flotte extensions jeg har fået lavet hos Jer! Mit spørgsmål er: Er det normalt at hovedbunden klør en hel del - nu ca en uge efter påsætningen? -..
 
Rødt hår til Sisse
 
Hej med Jer . Jeg er uddannet negletekniker og kunne godt tænke mig en fornyelse af min hårfarve. Jeg har kigget på billederne på jeres hjemmeside og set et billede af en p..
 
Aftagningsvæske
 
Extentions og graviditet. Hej... Jeg fik i sidste uge fjernet mine extentions hos Jer. Det blev gjort med en aftagningsvæske. Dagen efter fandt jeg ud af, at jeg er gravid. Nu er jeg så ..
 
Mine extensions springer op
 
Extensions produkter Jeg har tot system, farven er sort. Tænkte på om i kunne give nogle forslag til konkrete produkter som er gode at bruge. Jeg har haft extensions i man..
 
Clip on extension
 
hej salon vice. hvad er prisen for jeres clip on extensions? ..
 
Extension problemer
 
Hejsa jeg har nu haft extensions i i 3 uger, det er kreatinmetoden. Men mine totter falder af og dette ofte pga at mit eget hår er knækket. Jeg er begyndt at spise silica ..
 
Øjenvippe Extensions
 
Hej Vice. Jeg skriver for at høre om i laver øjenvippe extentions og farver vipper og bryn? I så fald, hvad koster sådan en omgang og hvor længe holder det? Har i en tid til det i juli? ..
 
Pris på extension
 
Hejsa vil bare lige høre om en ca pris .. Jeg har mørkt hår ned til skulleren (desværre ikke længere) og vil gerne have længere hår ca midt på ryggen hvad vil prisen ca være for dette?..
 
Extensions i Jylland
 
Hejsa. Jeg er en pige fra midt Jylland (nærmere Vejle), som er interesseret i at få påsat noget mere længde i mit hår (helst narturlige hår), samt derefter at få det flettet..
 
Model
 
Hej , det kan godt være det er et dumt spørgsmål , men hvis man er model , skal man så stadig betale for alt det i laver ved en ?? ..
 
Model extensions
 
Hejsa, Kender i nogen steder hvor de mangler hårmodeller til at få lagt extenions på? for jeg ville gerne være hårmodel for en frisør/elev der skal prøve at lægge det på. ..
 
Gode råd & vejledning
 
Hejsa, Jeg søger en frisør som kan hjælpe/vejlede mig mht. min nye frisure. Har haft langt hår (hestehale) i flere år, så har heller ik været til frisør i mange år! Problemet er at jeg h..
 
spørgsmål nr. 127 om extension
 
Nr 127 spørgsmål om extension... (o; Jeg har tidligere haft extension lavet med tape, Jeg har virkelig prøve at få det til at fungere. Jerg har haft det i ca 3/4 år, og brugt mellem ..
 
Køb af hår med fejl
 
Jeg har de sidste 2 år med stor succes anvendt extensions. Men sidste gang gik det galt. Jeg købte hos ****** et flot hår med lyse striber og krøl som jeg plejer. Allerede efter få gange vas..
 
Har i hår på lager der matcher mit eget hår
 
Hej vice jeg kommer fra lolland men har overvejet at få en tid hos jer til extenstions.. nu er mit spm. så om jeg kan risikere at få en tid og så komme hele vejen ind til jer og i så ikke ..
 
Extensions uden lim
 
Hej Vice Kan i lave hair extension uden brug af lim og kemikalier? ..
 
Pink og eller lilla striber i håret
 
hej Jeg har sort hår og vil gerne have pinke eller lilae striber i mit hår kan man gøre det uden at få en afblegning da det er ret dyrt? Mvh. Julie ..
 
Ægte rødhåret
 
Hej. Jeg tænkte på om i nogen sinde har prøvet at give en "Ægte" rødhåret hairextensions og kan det lade sig gøre at få det. Og hvis ikke i har prøvet det kunne jeg godt tænke mig at være "F..
 
Extensions til pige 13 år
 
Heej jeg er en pige på 13 år der længe har tænkt på at få Hairextensions, selvom jeg har langt hår og det er også meget tykt. Men kan det ikke lade sig gøre at tynde det meget ud først også ..
 
Udtagningsvædske
 
- Hej Vicky . jeg har fået påsat har , her hos jer . og har været utroligglad for det, men er nu ved at blive lidt træt af det . Så nu vil jeg gerne have det af . Jeg har hørt man kan køb..
 
Deadlocks
 
Hej. Jeg tænkte på, om man overhovedet kan få sat extensions på som dreadlocks? Hvis ja; er det noget i laver, og pris? :) Mange tak på forhånd. Sille..
 
Har selv hår
 
Hej... Hvis jeg selv har håret, kan I så sætte det på og hvad vil det koste. Det er totter hvor der er keratin på. Hilsen Louise ..
 
Salg af eget hår
 
Hej med jer.. Så at der var et par stk. som spurgte ang. salg af eget hår.. og jeg vil meget gerne købe noget.. så tænkte på at når i næste gang blir spurgt om det, måske ku henvise dem ..
 
Udtagning af krøller
 
Hej... jeg fik lavet krøller i december, og nu er det øverste af mit hår vokset ud, og det er glat... da jeg nu står med glattejernet hver morgen i lang tid, og jeg ikke gider det mere og d..
 
Vil jeg være frisør ??
 
hej Jeg er en ung mand som er meget fasineret af hår. Drømmer selv om at bli frisør men ved ikke om det er noget for mig. Hvad gør man for at finde ud af om det virkelig er det man v..
 
Meget tyndt pandhår
 
Extention i pandehår?? Hej. Jeg kunne godt tænke mig at vide, om man også kan få sat noget hår på som pandehår? Jeg har en halvhøj pande, og som ekstra irritation tyndt/fint hår. Så jeg..
 
Klipning og extensions
 
Er prisen på extensions incl. klip af eget og extensionshår. Hilsen Lone ..
 
Skandinavisk hår
 
Jeg har "typisk skandinavisk hår". Dvs meget tyndt, helt glat og leverpostejfarvet. Jeg har efterhånden lært, at det er svært at få det klippet, så dt sidder smart - overvejer om en lidt ko..
 
UPS - hårmodel
 
Jeg har været hårmodel, og har fået klippet mit hår helt skøre. Nogle af mine totter er 5 cm lange. rasten går til skulderne. Hvis jeg skulle have sat hår på, som gik ca ..
 
Elev
 
Goddag... Jeg er en knægt på næsten 19 somre der er begyndt at nyde livet fuldt ud nu. sørger lidt efter hvad jeg gerne ville og faldt lige over jer og jeres udannelse på fire år! det va..
 
Fint hår og extensions
 
Hej Jeg vil gerne have extensions, men mit hår er meget fint og ca 10 cm i nakken. Kan det lade sig gøre i fint hår og hvor langt kan det ca. blive? Vh ..
 
13 år og hårfarvning
 
Hej jeg kunne godt tænke mig at få farvet brunt permanent men jeg må ikk jeg jeg er 13 år syns du min mor har ret ? ..
 
Krøllet hår.
 
Hej. Jeg har jeg har et meget stort krøllet hår. Det er så krøllet at jeg reder mit hår når jeg er i bad, for det er umuligt at gøre når det er tørt. Jeg har ikke været til frisør i 8 år, ..
 
Permanent hårglatning
 
hej.. jeg ville bare lige spørge om man kan få permanent glatning her, eller om man overhoved kan få det i danmark.. jeg har læst nogen steder at man godt kan.. men jeg kend..
 
Voksenelever
 
Hej VICE.. Mit spørgsmål til jer, er om i tager voksen-elever i jeres saloner? Jeg er en pige på 26år, som virkelig brænder for frisørfaget. Har gået på frisørskole men på daværende tidspun..
 
Extensions og brueopsætning
 
hej overvejer jeres extensions og har nogle spørgsmål : ) hvad koster det pr tot? hvad koster en klipning og farvning i forbindelse med påsætning? den frisør salon i nævner ..
 
Udtrækning af farve
 
Hej. Jeg fik i febuar farvet mit hår rødt, men vil gerne have min normale hårfave tilbage som er blond. Jeg har ikke penge til at gå til frisøren og få det farvet, og har få..
 
Rødt hår + extensions i Jylland
 
Hej Vicky. Som så mange andre, er jeg simpelhen vild med den røde hårfarve Mette har. Men bor desværre i nordjylland, så har jo ikke rigtig mulighed for at få lavet det hos jer. Er d..
 
Fejlslagen afblegning
 
Hej vice. jeg har afbleget mit hår så det er blevet helt gult. Jeg er bare så ked af det.. Hvad kan jeg gøre for at få farven ud igen eller farve det lyst??? Håber i vil sva..
 
Sport og extensions
 
Jeg læste i et af de andre spørgsmål i brevkassen, omkring fordele og ulemper ved de forskellige typer for hårpåsætning, at du skrev at det afhænger af personen, og da jeg selv dyrker meget ..
 
Extensions - hårfarve
 
Hvor lang er Jeres venteliste til påsætning af hår? Kan I lave det således, at det har samme farve som mit eget hår? Hvor meget vil det ca. koste, hvis det kun er længde jeg ønsker, og ikk..
 
Salg af EGET hår
 
Hej! Ville tillade at fohøre mig omkring salg af hår, idet jeg står med en ordentlig "paryk" af hår (ca. 70 cm langt, mørkeblond og tykt) som jeg gerne vil have klippet af til ca. 2-3 cm...
 
Tyndt hår - paryk
 
Kære Salon Vice, Jeg overvejer at anskaffe en paryk! Jeg har utroligt tyndt hår, visse steder kan man se min hovedbund. Jeg synes at jeg har prøvet alt: Permanent(det skulle "støtte", men s..
 
Udtrækning af farve
 
Hej! Fantastisk brevkasse - fedt man kan få svar på sine spørgsmål :) Sagen er at jeg i 8 år har farvet mit hår mørkere og mørkere - i dag er det sort :) Men jeg er re..
 
Extension og ferievarme
 
Hej Vice! Jeg kunne godt tænke mig at få lavet extensions i mit hår. Jeg vil gerne have lavet det med keratin og strand by strand-metoden. Jeg har dog hørt, man ikke kan t..
 
Extensions i fine hårstrå
 
Hej, jeg overvejer stærkt at få extensions. Jeg har fine hårstrå men mange af dem og mit hårs længde er lidt over hvor bh'en sidder på ryggen. Det jeg drømmer om, er en tyk kant forneden(er ..
 
Extensions Krøllet hår.
 
Hej Salon Vice. Jeg ville høre om det er muligt at få Extensions, når man har krøllet hår? Mvh. Hannah..
 
Ablegning ?? -. og kan man glatte extensions
 
Hej igen Hvis man får lavet striber (hvide og pinke) med extension kan man så godt glatte sit hår med et glattejern uden at det går i stykker? (Jeg har fået mit hår glattet permanent, me..
 
Hvide og pink striber
 
hej.. Jeg vil gerne have striber i mit hår (hvide og pinke),mit hår er sort/meget mørkt brunt, hvad vil det koste og hvilken måde er den mindst usunde? (hvis det har en betydning, så går..
 
Hvor lang tid kan extension hår holde
 
hejsa Hvor mange gange kan hår extensions bruges? Altså genbruges? Hilsen MK ..
 
Jeg vil have hår til under skuldrene
 
Hejsa Jeg har kort hår, og det har jeg sådan set altid haft.. Men nu kunne jeg godt tænke mig langt hår. jeg har ladet mit hår gro og det er nu cirka 6 cm. hvor det er længst.. Men ..
 
Farvning af hår - 2 gange på kort tid
 
hej Jeg har fået farvet mit hår i sidst uge et andet sted og er bare slet ikke tilfreds med det og ville høre om mit hår kan tåle og blive farvet om igen allerede nu for s..
 
Seminar - spørge dag - hairextensions
 
Hej med jer. Jeg har læst alle jeres sider om hairextension og er meget tændt på ideen. Jeg synes dog at jeg sidder tilbage med nogle spørgsmål som jeg enten ikke har forstået eller bare ..
 
Udglatning af krøller
 
Udglatning af krøller! Hej jeg er en ung fyr på 27 år. og har krøller. Er ekstremt træt af dem, udglatter dem selv ved hjælp af voks. Men håret bliver overdrevet fedtet af det. Så vil hør..
 
Konfirmanden - søster skal sætte mit hår
 
Hej Vicky. Jeg skal konfirmeres om et par måneder og min storesøster skal sætte mit hår har du nogle gode råd til hvor man kan få bøger om opsætning konfirmanden..
 
4 piger fra Jylland
 
Til Vicky. hej vicky. Vi er 4 piger fra Herning der har kigget meget på jeres extensions og er blevet vilde efter at få lavet langt hår. Vi kender ikke nogen frisør hvor vi bor der lav..
 
Pris forskelle efter ancienitet
 
Hej Vice'. Jeg har været hos en del frisører i København, og der er noget jeg undrer mig over. Nogen frisører bruger forskellige priser afhængigt fa om det er en frisør med et par års..
 
Slangekrøller
 
Hjæælp.. Jeg har læænge gået og ville ha permanente slangekrøller.. Og har fundet ud af at L'oreal har lavet et nyt permanent system, som kan lave disse ting.. Men jeg ved ..
 
Køb af ægte hår - tape on
 
Hejsa Ville hører om det var muligt at købe hår til påsætning? og om det i prøver er til anvendelse med tape. Mvh Stine ..
 
Langt hår - hvad med farve + garanti
 
Hej Jeg har fået lavet ekstensions før, med tape on/tape of. Det var okay synes jeg, men ikke så langt som jeg havde tænkt mig. Kan i farve mit eget hår og derefter vælge hvilket farve hår..
 
Den ulykkelige pige.
 
Heej Salon VICE ! Jeg har fået lavet etager i mit håt, og jeg bryder mig ikke om det. Den frisør jeg var hos klippede dem alt for langt op. Nu ligner mit hår en løvemanke, o..
 
Final fantasy / cloud
 
Jeg har længe tænkt på at Cloud fra Final Fantasy's hår er noget af det sejeste der har sidet på et hoved og dertil tænkt om det mon kunne lade sig gøre at have i virkeligheden, og endnu vig..
 
Køb af extension remover
 
hejsa, jeg ville lige hører hvad sådan en ''extensions remover'' koster så jeg kan tag mine totter ud og om i sender ud så man kan betale via enten forudbetaling eller ved po..
 
Forsøg - og et frækt tilbud.
 
Hej vice.. tænkte på om i har lyst til at forsøge jer med at lave extensions på mig hvorefter jeg ku få lavet dreadlocks hos en afro frisør.. så ku i og jeg finde ud af om den metode virker?..
 
Alder for modeller
 
Hej Vice. Ser at i søger modeller. Skal man være over 18? Er 15 år- er jeg for lille? Hilsen K. ..
 
Manglende elevklip for herrer
 
Hey Ville høre hvorfor har ikke elevklip til Herre. På jeres booking system er det muligt at vælge dameklipning eller farvning ;-) Hilsen Morten Lang-grå-håret "fornæret jyde" ;D..
 
Kan man lave dreadlocks sådan her
 
Jeg ved godt, at I siger, at I ikke har super meget forstand på dreadlocks. Men, tror I at det ville være muligt at lave en extention, og derefter dreadlocks? Mit hår går et stykke ned over ..
 
Farve - farvet hår - mørkere
 
hej. Jeg har mellemblond hår som er farvet lys rød nærmest orange. Kan jeg få det farvet mørkt, ikke FOR mørkt med lidt reflekser i uden det falmer helt vildt efter et par vaske...
 
Dreadlocks
 
dreadlocks Jeg kunne også godt tænke mig at prøve at få lavet dreadlocks extentions. Kan jeg få en tid til det? Mvh Jannie..
 
Holdbarhed extension
 
Extensions Hej .. Jeg vil gerne vide om det er fordi håret falder af efter tre måneder at det skal sættes på igen? er det fordi keratinen holder op med at virke eller bare fordi håret gror..
 
Extensions model
 
Hej Vice! I hvilken prisklasse vil det ligge med en fuld extension vis jeg bare bestiller en tid, og hvad er prisen når man sider model og kun belaler får håret? Mvh Anne ..
 
Extensions med krøller
 
Hej vice... jeg har ca 10 cm lidt ødelagt glat lyst hår.. jeg ønsker mig meget at få lange krøller.. kan i lave det med extensions 55 cm og hvad vil det koste mig? Kan man slet ikke se der h..
 
Hjemme permanent
 
hej mit navn er tanja og jeg har lige et soørgsmål, det er sådan at en veni de af mig der er udannet frisør lavede permenent i mit hår deter nu ca 5 mdr siden og mit hår ser herrens ud det ..
 
Hårfarve / lysning
 
Hej salon Vice. Jeg har nogle spørgsmål omkring hårfarvning. Jeg var hårmodel og fik farvet karamel striber i mit naturlige blonde hår. Farven er bare meget mørker end jeg fik lovet og d..
 
Permanent af extensions
 
Hej! Jeg har hairextensions i mit hår, er det noget, I kan permanente? Det er ægte hår, der er flettet på baner i håret (3 baner) Men nu vil jeg gerne prøve at have krøller i det - perman..
 
Hvor kort kan mit hår være - extensions
 
Hvor langt skal (kort) hår være for at sætte extensions på? ..
 
Hår vil ikke vokse
 
Hej Vice .. Har et problem med mit hår (stort problem i følge mig selv).. Folk sys længere hår ville passe til mig men mit hår bliver ikke længere end 5-6 centimeter og vil godt have det ti..
 
Konfirmand
 
Hej Salon Vice... Jeg er en pige pa 15 år, der snart skal konfirmeres. (d. 17 Maj! :D) Jeg har længe overvejet at få extensions, og jeg har besluttet mig for, at nu skal de..
 
Vil gerne være frisør
 
Hej alle!! Jeg er en frisk pige på snart 17 år. Jeg har altid gerne ville være frisør, og har nu også fundet ud af, at jeg en gang i fremtiden gerne vil have en uddannelse, inden for styl..
 
Gulligt hår samt extensions
 
Hej..;) Jeg har nu kigget en del rundt på jeres side, og læst spørgsmål/svar i jeres brevkasse! I lyder til at være vikelig dygtige, og derfor vil jeg gerne stille netop jer..
 
Garanti på Hairextensions
 
hejsa jeg vil høre om der er nogle garanti på håret...hvis det falder af eller ikke er den kvalitet man regnede med...kan huske noget med at hvis man bruger jeres shampoo+balsam så ..
 
Lyse striber + toning
 
Hejsa Jeg har haft lyse striber (gyldne og lyse) i rigtig mange år og ville nu gerne slippe for striberne da de skal friskes op hver anden måned for at udvoksningen ikke er for tydelig. H..
 
Extension og glattejern
 
Hvis jeg får lavet extensions hos jer, kan jeg så bruge glattejern bagefter? Mit bliver stort når det tørre så jeg er afhængig af at kunne glatte det ud for at kunne se normal ud.. ..
 
Hårvask hver dag og extensions
 
jeg skal ha lavet extensions i næste uge. mit spørgsmål er -kan man vaske det hver dag, hvis man blot køber en egnet shampoo. har altid vasket hår hver dag-og har et sundt o..
 
Hairextension - påsyning
 
Hej Jeg har lige fået lavet hairextension hos en afro frisør i kbh. Det er blevet påsyet me 5 baner, fordi at jeg har så tykt hår. Jeg syntes det er vildt ubehageligt at gå rundt med, hun h..
 
Håret skal være mere fyldigt.
 
Hej salon vice' Jeg har i lang tid godt kunne tænke mig hair Extenstions . det skal kun være så det bare var lidt mere fyldig & lidt længere . hvad prisklasse gge det i ca ?..
 
Adam
 
Hej Vice (: Jeg har i lang tid godt ku tænke mig en fed herreklipning. Tit når jeg har været hos en syntes jeg ofte at det bare mest af alt er en meget normal frisure... Jeg ku godt tænk..
 
Allergisk hovedbund
 
Hey Jeg har for 1,5 måned siden fået lavet krøller. Det har jeg fået lavet før, med stor succes, men denne gang er de alt alt for små, og jeg er IKKE tilfreds. Jeg har så ov..
 
Køb af hår
 
Hej . Hvis jeg bare ønsker at købe håret uden at får det sat på, hvor skal jeg så købe det og hvad koster det ca ?..
 
Hjælp til dreadlocks - en ide' fra en bruger
 
Hej Jeg læste lige indlægget om dreadlocks. jeg har en veninde som engang fik lavet dreadlocks extensions i USA, jeg tror først de lavede langt hår på hende med extensions og så lavede de..
 
Opgave til frisøruddannelse
 
Selvvalgt opgave.. Hej Jeg er en pige på 17 som er i gang med at skrive om frisøruddannelsen og så noget.. Men det jeg skal finde udaf kan jeg ikke rigtig finde noget om. s..
 
Moviestar hår
 
hey med jer , jeg har et spøgsmål. jeg vil ,meget gerne have et tykt langt hår med lidt slangekrøller ,et rigtig movie star hår, hvor meget ville det komme til at koste? har ..
 
Opgave
 
Selvvalgt opgave.. jeg har om frisør området i min selvvalgte opgve.. og jeg ville høre om i kunne hjælpe mi med nogen spørgsmål.. f.eks. hvor mange penge bruge unge på de..
 
Hårfarve - skoleopgave.
 
hey......... jeg kunne godt tænke mig at vide hvilke kemikalier man bruger til hårfarvning? jeg har en opgave om frisør så jeg har brug for at vide det. M.V.H sandra k. ..
 
Kundens behov.
 
Hej Ens hår/frisure siger meget om en selv. Derfor er det vigtig at finde en frisør der har even til sammen med en selv, at finde frem til din personlighed og understrege den i klipningen..
 
Elevmodel
 
Heej.. Hvis man booker en tid som elevmodel skal man så betale for det? Eller er det gratis lige som at være almindelig hårmodel? Sille ..
 
Håropsætning
 
Kære Mette jeg har læst at du skulle være håropsætnings eksperten.... jeg har et spørgsmål.. jeg tænkte på om det er muligt at få klippet og opsat mit hår så det bliver ligesom det d..
 
Hårfarvning - mørkt til lyst
 
Hej, Mit spørgsmål omhandler hårfarvning. Jeg sidder i den situation, at jeg har meget mørkt hår, næsten sort og det vil jeg gerne have lysere. Mit hår minder lidt om Jessi..
 
Rødt hår - Mette :-)
 
Hej, sidder og kigger på den fantastiske hårfarve som Mette? har fra Pistolstræde har(rødt) - hvem af frisørerne har lavet den dejlige farve?? så man ved hvem man skal spørge efter når man ..
 
Skift af elevplads
 
Hej, jeg er igang med frisør udd. og ville lige høre om i har elever og om i evt kunne ha brug for en der har 1 ½ år igen..? hilsen S***..
 
Hår modeller og afbud
 
hej ville høre om i søger modeller til hår extensions? Mvh Stine ..
 
Kaffe - ja det skal der også være plads til
 
Hej Vicky. Jeg var hos jer i Valkendorfsgade onsdag d. 17 januar det var første gang. Jeg fik en Caffe Latte og du sagde godt nok hvilket mærke det var, men det har jeg gle..
 
Kommentar
 
Har egentlig ikke noget spørgsmål decideret, ville bar sige i lyder som nogen rigtig dygtige og professionele frisører, og synes det er en rigtig go ide med denne hjemme side..
 
Sart hovedbund - extensions
 
Hej Vice Jeg er en frisk pige på 44 år, som ellers er glad for min korthårsfrisure (ca. 10 cm), men jeg synes nu at jeg trænger frygtelig til en forandring. Jeg bliver farvet ca. hver 2 mdr..
 
Model - Micro ringe - extensions
 
Hej jeg ville høre om det var muligt at jeg kunne stille op som model, og få det til en billigere pris, til at få lavet mit hår, til jeres kursus? Og hvis ikke, ville jeg hører om i kende..
 
Salg af mit hår
 
Hej Vice Jeg har næsten hele mit liv haft langt lyst, tykt hår med tendens til krøller :) Nu kunne jeg snart godt tænke mig at prøve noget nyt, og så var det, en af mine gode venner nævnt..
 
Mindste længde på hår (til extensions)
 
Hej Salon VICE! .. Hvis man skal have sat ekstra hår på, hvor langt skal ens eget hår så være.? Mit det korteste er nok ca. 4-5 cm. ..
 
ung og kort/tyndt hår
 
ung og kort/tyndt hår Hej Vicky. Jeg er en ung pige på 17 år, og mit hår minder om min "mormors". Jeg har kan bare ikke få det langt, og hver gang jeg er hos en frisør,..
 
Klippe teknik
 
Jeg vil køber et bog eller et CD med klipning og farvinings teknik men jeg vil ikke hvor. ..
 
Dreadlocks igen
 
Hej igen og tak for det hurtige svar, det må jeg nok sige:) Det lyder rigtig godt med Bridie og selvfølgelig kan jeg også sagtens vente et par måneder. Men er der et sted jeg kan finde bill..
 
DreadLocks og extensions
 
Hej Vice:) Endelig finder jeg nogen som virker til at have forstand på extentions med keratin. Jeg har en del spørgsmål som jeg håber i vil svare på: Jeg har netop klippet mine smukke dr..
 
Pigen med det røde hår
 
Hej igen. Jeg skrev igår vdr. at få rødt hår. Jeg vil gerne bestille en tid til Maj måned. Jeg har skuldrelangt brunt og lyst hår. Så jeg skal både klippes, farves og have extensions. Ka..
 
Oversigt over extension saloner i Danmark
 
Hej Vicky. Jeg kommer fra Vonge i Jylland. Jeg synes det er en fin brevkasse i har, men når jeg leder efter en frisør der laver det i kalder "hot fusion" her i nærheden af mig så e..
 
Kan jeg få en frisure som hende med rødt hår
 
Hej! Jeg fandt lige jeres hjemmeside på nettet og så så jeg et billede af en kvinde med rødt hår og jeg er totalt vild med det! Jeg går ud fra at hun er ansat hos jer? Jeg ville bare spør..
 
Extension der kruser
 
Hej Vice! Jeg har fået påsat ekstentions for 1 mdr. siden og nu kruser det helt vildt. Jeg fletter hver aften og jeg putter olie i spidserne, (som er til ekstentions). Jeg bruger..
 
Kort pandehår - Extensions ??
 
Jeg er træt af mit pandehår men har ikke tålmodigheden til at lade det vokse ud....er extensions en løsning? kh M ..
 
Krøller - vildt hår - væk !!!
 
Hej... jeg er en pige på 11 år der har totalt mange krøller, men sagen er at jeg hader det og jeg bruger fladjern. men det står bare ud til alle sider. har i et produkt til mit hår som i vil..
 
Skæl - hårkur - gode råd
 
Hej Vice. Æv !!! jeg er en mand på 23 år der har skælproblemer. Det er næsten pinligt at have mørke skjorter eller bluser på. Jeg synes jeg har prøvet 1000 forskellige hårkure men int..
 
Lupus - hårtab - langsom hårvækst
 
Hej Jeg er en kvinde som for et år siden tabte en del af mit hår -lupus - det er nu ved at gro ud men gror meget langsomt (er på nuværende tidspunkt ca. 2 til 4 centimeter) oven på hov..
 
Produkter / rådgivning
 
Hejsa I virker som om i har meget styr på hår, jeg tænkte på hvilke produkter i sælger? min egen frisør har ikke rådgivet mig særlig godt på det område. hilsen Jens ..
 
Konfirmation - håropsætning
 
Jeg har et spørgsmål til vicky. Jeg skal konfirmeres i maj. jeg vil gerne have sat mit hår op i en superflot opæstning og min mor har sagt det er i orden. kan i komme ud til mig den søndag..
 
Extensions - pige 14 år.
 
Hej. Kan en pige på 14 år få extensions hilsen ina ..
 
Konkurrenter - exensions
 
Hej Vice. Jeg er frisør og arbejder hos en af jeres konkurrenter. Jeg vil gerne have lavet extensions med jeres system men jeg vil ikke have min arbejdsgiver for det at vide derfor vil ..
 
Krøllejern, holdbarhed, synlighed -
 
Hej. Jeg har længe overvejet at få påsat hår. Både fordi jeg gerne vil have længere hår, men også noget mere fylde. Jeg vil bare høre om der kan være mulighed for at det holder længere..
 
Glansfuldt hår
 
hej. jeg har krøllede hår som er meget tørt. og mit hår er meget grust. selv om det voskser hurtigt kan man ikk se det, fordi den er meget grust. hva skal jeg bruge til mit hår så det ser..
 
Samarbejde - hvordan ??
 
Hej Salon VICE' Jeg har læst jeres hjemmeside og især kigget på afsnittet omkring samarbejde. Jeg er en selvstændig frisørmester på 24 år der netop har startet egen salon i vestjylland j..
 
Køb af tilbehør (Keratin)
 
Hej vicky. Jeg er uddannet frisør men er ikke i faget idag. Jeg har været på kursus i hairextensions og laver nogle af disse i fritiden på venner og familie. Kan man købe keratin..
 
Køb af hår til extensions
 
Kan man købe extension som bare transer, altså uden påsætning? og i så fald hvad koster det så?..
 
Hårmodel / Elev hairextension
 
Hej Vicky. Jeg spukulerer på om i også har extensions udført af elever og hvis i har hvad prisen så er. Jeg er 17 år gammel og under uddannelse så jeg vil gerne spare nogle penge. Hil..
 
Elev hårfarvning
 
Hej VICE. Jeg har overvejet jeres elev hårfarvning men da det nu er mit hår som jeg jo ikke kan gemme, så vil jeg gerne vide hvad reglerne er og om resultatet bliver godt. Jeg er meg..
 
Elevplads - Gode råd til at få en elevplads
 
Hej vice. jeg er en ung, smart, kvik, lærenem og frisk pige på 15 år. Min store drøm er at blive frisør, men som i nok ved er det sjældent man kan få den drøm opfyldt for tiden. Lære plad..
 
Økologi / Graviditet
 
Hej Vice flot hjemmeside i har men jeg kan ikke finde ud af om i har grønne økologiske hårprodukter, Jeg er gravid og er i 4 måned og vil ikke tage nogen risiko håber på et ærl..
 
Profesionelle produkter
 
Jeres produkter der er profesionelle som i nævner er det noget man kan købe hos jer. gitte ..
 
Danmarks bedste frisør
 
Er i danmarks bedste frisører ?? Erik W. Johansen ..
 
Extension i Holstebro
 
Hårextension. Hej med jer. Jeg er fra Holstebro og vil gerne have lavet lang hår. Jeg har læst jeres hjemmeside mange gange og er sikker på at jeg gerne vil have det system i benytter. ..
 
Hjemmefarvning
 
Hej Vicky. Skal lige høre om du slet ikke mener man selv kan farve sit hår med et godt resultat eller om man absolut skal gå til en frisør Godt nyt(h)år Hanne ..
 
Hjemmeklip - saks
 
Hej med dig Vikcy. Jeg kan se du har en proff. saks til salg. Jeg klipper selv min mand og mine børm ca. hveranden gang de bliver klippet. Er det en saks der vil kunne forbedre mit resul..
 
Extensions i udlandet
 
Hej Vice. Jeg står lige for at skulle en tur til Thailand, og nogle af mine bekendte har netop været samme sted. De siger at hairextensions er noget billigere at få lavet i Thailand, ..
 
Pink og lyse striber i mørkt hår
 
Heej. jeg vil gerne ha' farvet Pink og lyse striber i mit hår, men har ikke penge til at få det lavet hos en frisør og jeg er lidt bange for at man ikke kan se de pink strib..
 
Hår / unge - pengeforbrug
 
hej... jeg il høre om i kunne hjlæpe mig med noget.. jeg har selvvalgt opgave her og nu. så ville høre om i viste om unge bruge flere penge på deres hår nu end de gjorde f..
 
Krøller - Permanent til børn
 
Hej Jeg har en datter på 9 år, hun har langt hår til midt på ryggen, det er tyndt og helt glat. Hun vil så gerne have krøller, men Kan hindes hår holde en permanent? og kan hun mon tå..
 
Glatning af hår -
 
Hejsa Jeg er en pige på 24år som dagligt bruger mit glattejern, da jeg har natur krøl. Har I nogle forslag til nogle produkter som kan beskytte mit hår og samtidig gøre det glat.. Jeg elske..
 
Mærkeligt skær i hårfarve
 
Hej. Jeg er normalt blond, men havde afbleget mit hår en del, inden jeg nu er blevet farvet mørk brunette. Problemet er mit hår bliver ved med at have sådan et underligt 'skær' i sig når ..
 
Great Lengths
 
Hej Jeg har nogle "Great Lengths" extensions i mit haar som jeg gerne vil have fjernet (de er svejset paa).Er det noget i kan goere? Venlig Hilsen Denise ..
 
Parykker
 
Kender i noget til gode parykker. Kim ..
 
Mand med vigende hår
 
Hm... jeg er en mand på snart 43 år, der nok er begyndt at miste lidt meget hår. Min kone har fået den ide at en meget kort frisure vil gøre at man ikke bemærker min lidt manglende hår..
 
Samtidige tider
 
Hej. Vi er 4 piger fra samme arbejdsplads der har talt om at lave en tur i byen (middag + teater), og samtidig få lavet extensions. Vi har prøvet at online booke 4 samtidige tider hos j..
 
Hårfarvning
 
Hej. Jeg ville bar vide hvordan man slipper for at håret bliver gult. Jeg er mørkeblond og vil gerne have det helt lyst. Jeg plejer at farve mit hår selv, men hvilke hårfarve..
 
Hårvoks igen
 
Eyh . Jeg har det samme problem med Dax'en ? Jeg har prøvet en masse dyre produkter til 300 og 400 kr ? Men intet virker så godt som dax ? Men dax skulle efter sigende gøre at man bl..
 
Åbningstider - kørsel
 
Hej vice. Jeg er en gangbesværet pige der bor 30 kilometer udenfor København. Jeg vil gerne undgå at skulle ind til den indre by derfor vil jeg høre om i eventuelt kører ud og laver extensi..
 
Forskel i extensions metoder
 
Hej Vicky kan du fortælle mig om fordele og ulemper ved de mange forskellige hårpåsætnings metoder der findes. Jeg kan ikke finde ud af hvilken metode jeg skal vælge. På forhånd tak Marl..
 
Gode råd for pleje af extensions
 
Hej Vice'. Jeg har fået lavet extensions godt nok ikke hos jer - men savner nogle gode råd for hvordan jeg passer dem. Kunne ikke rigtigt få svar i jylland hvor jeg har fået lavet mine. H..
 
Ødelagt - trist hår
 
Hej! Mit lange hår er trist, tyndt og slidt. I mange år har jeg ikke behandlet det ret godt og resultatet er ikke udeblevet. Ville det hjælpe at klippe det kort og give det en c..
 
Extensions og tysk ;-)
 
Hej Jeg har hele mit liv drømt om at have langt hår. Jeg fylder snart ungdommelige 47 år og det er endnu ikke lykkes mig at får mit fine, tynde hår til at være længere end 10-15 cm før jeg ..
 
Hårvoks
 
hej Vicky, min dreng på 13 er begyndt at bruge et hårvoks produkt som hedder dax, det er noget olie baseret noget, ude på mit arbejde overhørte jeg nogle tale om dens ulemper. Er der ulemper..
 
Hårvoks
 
hejsa, jeg er en dreng på 15 med kort hår, som har svært ved at bruge voks, jeg synes hver gang at jeg kommer voks i at det ikke sider ordentlig, så jeg kommer lidt mere i, når jeg så roder ..
 
Hårtab
 
Hejsa. Jeg er en pige på snart 20 der indenfor den seneste måned har oplevet at jeg mister meget hår. Jeg kan konstant få en tot på i hvert fald 5-6 hår i hånden bare ve..
 
Klip krøllet hår.
 
Hej med jer! Jeg har et efterhånden lidt tyndt naturkrus/krøl. Er det noget I kan finde ud af at klippe, når jeg nu ikke bare vil være korthåret? Jeg har prøvet alt for mange frisører, der..
 
Gravid og lyse striber
 
Hej! Jeg er gravid, men vil gerne have lyse striber i håret. Har I nogle naturfarver til det formål? (altså farver, der ikke kan gå ind og påvirke fostret pga. kemikalier, hormoner mv.). Ma..
 
Hårforlængelse
 
Hej Salon Vice. Jeg har igennem længere tid gerne villet prøve, at få forlænget mit hår med hair extensions. I starten af Maj måned prøvede jeg dog for første gang at permanente..
 
Lupus og extension
 
LUPUS hejsa jeg er en pige på 24 år, som har LUPUS(sle.dk), og en af problemerne er hårtab..er meget interesseret i at få extentions, men vil høre om denne kreatin går i huden/blodet ell..
 
Hårfletning
 
Hej. hår i tilbud, hvor i fletter al hår? Hvis hvad er prisen så? Det er på en kvinde. Med venlig hilsen Andreas..
 
Hårmodel
 
Hej. Jeg så i søgte hårmodeler? Jeg kunne måske godt tænke mig det. Hva kræver det? ..
 
Glatte håret
 
Kære Vice Jeg ville gerne glatte mit mellemlangt hår. Ved du hvad for en glattejern jeg skal købe for at ikke ødelægge mit hår med varmen, og hvad er det man putter i håret, før man gl..
 
Hårmodel
 
Der står i søger hårmodeller, men hvor gammel skal man så mindst være ? Og får man så også farvet hår ? Kys (: ..
 
Tape on and off
 
Hej Jeg har fået sat hår på med tape on/off og vil gerne vide hvordan man selv kan tage det af igen? Med venlig hilsen Jeanett Braad ..
 
Hvor længe holder extensions
 
Hej, har tænkt på at få lavet extensions, men vil gerne vide hvor godt de kan forventes at holde, hvis man bliver nødt til at vaske hår hver dag (jeg har hest) Mvh, Musse ..
 
Udtagning af extensions
 
Hvad bruger man til at få sine extensions ud med, som er sat på med keratin? ..
 
Extensions til mand
 
Hej, Hvor meget hår skal man have på hovedet som fyr, for at få lavet extensions og derved give mere fylde?? ..
 
Udtrækning af hårfarve
 
Jeg læste spørgsmålet/svaret, omkring udtrækning af hårfarve. Jeg er helt gråhåret, inden under min permanente hårfarve (som er brun). Jeg ønsker at få min grå hårfarve frem - efter mange år..
 
Ked af farvet hår
 
Hej Vice! Jeg har for 4 dage siden fået farvet mit hår, og jeg er meget ked af farven, så jeg vil høre hvor lang tid der skal gå før jeg kan farve det om igen? Jeg har fået lagt 3 tarver ind..
 
Spray til lysning
 
Heej. Jeg er lyshåret og har brugt noget spray som lysner håret, da det jo bliver lidt mørkere om vinteren. Men nu havde jeg tænkt på at få permanentet mit hår, men jeg har hørt at det nok i..
 
Udglatning af krøller
 
kan man, hvis en korthåret dreng har krøller, glatte dem ud sådan så han ikk har krøller mer ?..
 
Lysning af hår
 
Hej salon Vice:) Jeg har nu en meget mørkebrun farve i mit hår, men kunne godt tænke mig at være hel blond/lys til sommer..! kan man gøre det over en gang? eller skal det tages over flere ..
 
Lysnings spray
 
Heej. Jeg er lyshåret og har brugt noget spray som lysner håret, da det jo bliver lidt mørkere om vinteren. Men nu havde jeg tænkt på at få permanentet mit hår, men jeg har hørt at det nok ..
 
Hårtab
 
hej salon vice. jeg er en fyr midt i tyverne. trods min alder, har jeg allerede tabt ca. 60% af mit hår. så er spørgsmålet, hva' gør jeg for at stoppe det, eller evt. få d..
 
Lyse striber - er blevet gullige
 
Jeg kommer netop fra en frisør hvor jeg har fået lavet lyse striber. Det er blevet helt gulligt. Det har før været farvet i mørke nuancer, men mit eget hår er mellem/mørk blond. Kan det på n..
 
Få farve trukket ud af håret
 
hej jeg ville lig høre om man kan få trukket hår farve ud. således man får sit rigtig hår farve igen og om det vil skade håret meget. ..
 
Fedtet og uplejet hår.
 
Min teenage datters hår fedter og ser uplejet ud i løbet af en halv dag. Har I et godt råd til hende ..
 
Mit hår spalter
 
Hej Vicky. Jeg har lagt mærke til at mit hår er begyndt at spalte meget. Jeg vasker håret ca. 4-5 gange om ugen. Er der noget jeg gør forkert ? Mvh. Tulle..
 


find frisører
Email
Password
Husk login
Navn
Email
Hair.dk


Her kan du spørge og få svar om hår og skønhed
Cate Sørensen
Cate Sørensen
Extensions
Ekspert
Spørg
Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen
Hår
Ekspert
Spørg
Klippestuen Z
Klippestuen Z
Hår
Ekspert
Spørg
Hasse Kliem
Hasse Kliem
Hår
Ekspert
Spørg
Jesper Buch
Jesper Buch
Hår
Ekspert
Spørg
Anne-Sophie Villumsen
Anne-Sophie Villumsen
Hår
Ekspert
Spørg
Line Bomholt
Line Bomholt
Hår
Ekspert
Spørg
Charlotte Elsted
Charlotte Elsted
Extensions
Ekspert
Spørg
Mina Lorenzen
Mina Lorenzen
Negle
Ekspert
Spørg
Hanne Clausen
Hanne Clausen
Paryk
Ekspert
Spørg