banner
Hair.dk Danmarks bedste hår og mode portal
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line
arrow
dotted_line

banner
 

 

BrevkasserHer er vores eksperter der svarer på netop det spørgsmål du stiller.

Klik på billedet af den ekspert du vil stille et spørgsmål til.
Vi kan normalt svare på dit spørgsmål i løbet af 48 - 62 timer.
Det er gratis at benytte vores brevkasse.

Jesper Buch
Jesper Buch
Hår
Ekspert
Mina Lorenzen
Mina Lorenzen
Negle
Ekspert
Hasse Kliem
Hasse Kliem
Hår
Ekspert
Klippestuen Z
Klippestuen Z
Hår
Ekspert
Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen
Hår
Ekspert
Cate Sørensen
Cate Sørensen
Extensions
Ekspert
Charlotte Elsted
Charlotte Elsted
Extensions
Ekspert
Hanne Clausen
Hanne Clausen
Paryk
Ekspert
Line Bomholt
Line Bomholt
Hår
Ekspert
Anne-Sophie Villumsen
Anne-Sophie Villumsen
Hår
Ekspert

Sorter spørgsmålene efter : Overskrift Dato
 
Extensions Striber Hårfarve Klip Krøller & Permanent Hårtab Tyndt hår Makeup
Øjenvippebukker og mascara
 
Hej Gitte! Jeg har rette øjenvipper, og bliver nødt til at bruge curler for at få dem til at bue (som så mange andre). Mit problem er dog, at jeg indtil videre kun har fundet én mascara,..
 
Naturlig makeup
 
Hej! Jeg er ikke så vild med at bruge for meget make-up i hverdagen. Men jag ønsker jo samtidlig at se lækker ud! Plejer derfor at bruge en mediumdækkende foundation, rouge og mascara. ..
 
Øjenskygge
 
Hej Gitte Jeg har øjenlåg der bliver "våde", og dermed er det umuligt for mig at have øjenskygge på. Er der slet ingen produkter der gør, at øjenskyggen IKKE "klatter"? Mange hilsner ..
 
Makeup artist skoler
 
Hej gitte ! :b Min venindes største drøm er at blive make-uå artist Har du nogle råd til valg af skoler ?? ..
 
Internationale makeup skoler
 
Hey . Tusind tak for dit svar. Kan du anbefale nogle hjemmesider hun kan kigge på ang. make'up skoler i udlandet ?..
 
Hår i brynet der ikke vil komme igen.
 
Jeg har tidligere plukket mine øjenbryn, men vil nu gerne have dem til at blive lidt tykkere igen, men det er ligesom om hårene ikke vil vokse jævnt ud - der er ligesom "huller". Jeg har lad..
 
Fremhæv smukke øjne
 
Hej Gitte jeg har meget mørke øjne, og jeg vil meget gerne vide hvordan jeg best fremhæver dem? jeg har altid fået af vide at jeg har meget smukke øjne men jeg kan aldrig få dem til virk..
 
Lilla fremhæver grønne øjne
 
Hej, jeg skal konfirmeres her i år og jeg har svært ved at finde en pæn men også frisk og lækker øjenmake-up. Har du nogen gode ideer til hvad jeg kan gøre, uden at det bliver for meget. ..
 
Ønsker lange vipper - hvordan?
 
Hej Gitte. Mit spørgsmål går på øjenmakeup! Jeg har prøvet utrolig mange forskellige slags mascara - længde, fylde, to-trins mascara, flere mascara på én gang, rød, grøn blå.. Intet hjæl..
 
Fremhæv blå øjne
 
Hej. (: jeg ville høre om du kunne hjælpe mig med noget makeup halløj (: . jeg har helt lyst hår og meget blå øjne så hvis du havde nogle gode idéer til en flot øjn makeup. Har selv prøve..
 
Basis farve til makeuppen
 
Heej igen Gitte. Jeg har lyst, kort hår og grønne/grå/blå øjne .. Altså det er sådan en blanding, men jeg vil gerne have en basic farve til hverdag og fest .. Jeg er 14 og går i skole så,..
 
Hurtigvoksende bryn
 
Hej Gitte. Jeg har et spørgsmål som du måske nok vil synes er lidt underligt, men det er noget jeg længe har studset over. Kan det passe at ens øjenbryn vokser hurtigere ud end normalt..
 
Ønske om makeupartist
 
Hej Gitte.. Jeg er en frisør elev hos Chez Elaine og skal til svende prøve her den 28-29 april på glentevej frisørskolen.. Derefter vil jeg utrolig gerne være make up artist.. Jeg kan sag..
 
Makeup der holder hele dagen
 
Hej Gitte Jeg har et stort problem med at få make-up'en til at holde. Jeg arbejder med markedsføring og events, nogen dage sidder jeg meget foran pc'en, og det er ligesom om den suger alt..
 
Komplimentærfarver til øjenmakeup
 
Hej Gitte. Jeg skal giftes til sommer og vil gerne vælge de rigtige øjenskyggefarver til lejligheden, det skal se naturligt ud og må gerne fremhæve mine grå/grønne øjne. Mit hår satser jeg p..
 
Råd til ung uren hud
 
Hej Gitte! jeg er en pige på 20 som efterhånden er bleven godt træt af bumser, og irriteret hud, jeg har prøvet rigtig mange produkter i årenes løb, men ingen lader til at virke, senest h..
 
tips til makeup
 
Make-up der passer? Hej Gitte :) Jeg vil rigtig gerne have tips til, hvilken make-up der passer til mine øjne og mit ansigt. Jeg bor i Århus. Hvor kan man få den slags tips? - An..
 
Foundation til uren hud
 
Hej, jeg er en pige på 13 år. Jeg har ret svært ved at vælge hvilken foundation jeg skal bruge, pga. at jeg har mange urenheder i mit ansigt, og når jeg så kommer foundation i mit ansigt, b..
 
Makeup artist i Canada?
 
jeg ønsker at starte en uddanelse som makeup artist snart, jeg har undersøgt forskellige skoler (mest i Canada da det er der jeg vil studere) jeg er kommet frem til en skole der hedder John ..
 
Pigmentpletter og foundation
 
Hej Gitte Jeg har et spørgsmål vedr. foundation... Jeg har mørke pigmentpletter i ansigtet og på halsen, hvilket er træls, da det ikke er super pændt.jeg søger en super god foundation ..
 
Brunings-pille?
 
Hej Jeg har engang læst at der på et tidspunkt kommer en pille eller en indsprøjtning man kan tage for at blive brun. Er det rigtigt? Ved du om det er noget man forsker i? Jeg bruger selv..
 
Rander under øjnene
 
Kære Gitte! Jeg har et alvorligt problem med rander under øjnene. Idag brugte jeg ca. 300 kr på make up, som jeg håbede ville dække randerne. Altså, jeg købte både concealer og foundation,..
 
Bumser i panden
 
Hej Gitte. Jeg bruger meget voks, og jeg får mange bumser i panden af det. Jeg har efterhånden fået en del ar, er det noget der kan blive fjernet med laser eller lign.? Og kan man ikke og..
 
Skinnende hud
 
Hej :) Jeg er en dreng på 17 år, som renser og plejer min hud hver dag. Jeg har bare et problem med fedtet og skinnende hud. De produkter jeg har prøvet holder slet ikke godt nok, så d..
 
Foundation til asiatere?
 
Hej igen. Har skrevet ind før.. Men ville lige spørge dig, om der overhovedet findes en foundation til asiatere? Altså folk som er lidt solbrune i deres hud? Jeg har prøvet hundrede for..
 
Læbepomade og øjenskygge
 
Hej Gitte Jeg er meget i tvivl om hvilke øjenskygge farver som passer til mig. Jeg har mørkebrunt hår. Jeg har fundet ud af blå ihvertfald ikke passer til mig. Kan du evt. anbefalde e..
 
Leg med makeuppen
 
Hej igen Gitte Jeg har gråbrune øjne Vil lilla også kunne passe til mig? Mvh Anne..
 
Allergi ved mascara
 
Hej Gitte. Jeg er en pige på 17 år og jeg er en smule allergisk over for make-up, så jeg bruger det ikke så tit. Men det jeg bruger er en mascara (ikke voldsomt)Men nok til at makere min..
 
Brug blond bryn farve til blondt hår.
 
Hej Gitte, Jeg har et spørgsmål til øjenbryn - som jo både kan være et hår-spørgsmål og et make-up spørgsmål. Det handler om et make-up produkt, så jeg valgte at skrive til dig :-) Jeg o..
 
Lær at rette bryn med DVD
 
Hej. Nu ved jeg ikke om du også er under det jeg vil spørge om, men prøver (: Jeg har lidt store øjenbryn, men man ligger næsten ikke mærke til det fordi de ikke er så sorte. Men hvis je..
 
hvor når skal du begynde at rette bryn?
 
Heij jeg hedder sara, og vil spøger om det er for tidelig at jeg plukker øjen bryn `?..
 
styrk dine vipper
 
Hej Gitte :) jeg har læst en besvarelse fra dig til en pige som kunne tænke sig længere vipper. Du skriver noget om en farveløs mascara? :) Hvor kan den købes? hvordan fungere den? og skal ..
 
Pudder til fyre
 
Hej. Jeg er en dreng som har fedtet hud. Jeg bruger en god hudpleje serie fra Clinique, som hjælper - men ikke nok. Jeg søger en transparent pudder (som passer til alle hudfarver), men jeg ..
 
mennesker er ikke symetriske
 
Hej Gitte Jeg er desværre ikke helt symmetrisk i ansigtet - onkring øjne og øjenbryn. Så mit ene bryn/øjelåg sidder noget lavere end det andet og det generer mig meget. Hvordan vil du fore..
 
blegning af pigment forstyrelser
 
Hej Gitte. jeg er en ung pige på 21. problemet at jeg er begyndt at blive mørk over min overlæbe. altså huden der er over min overlæbe er blevet mørk. hva skal jeg gør for at det skal gå væ..
 
vælg en makeup artist
 
Hej Gitte. Jeg skal konfirmeres i år. Og jeg vil jo selvføligelig godt have lagt en pæn make up. Skal man gå til en frisør for at få det gjort? Eller hvad syntes du? Jeg håber du vil sva..
 
makeup artist skole
 
Hej Gitte. Hvis man skulle tage til udlandet på en skole som make up artist, har du så nogen du kan anbefale ?..
 
Ægyptisk makeup
 
Hej Gitte. Jeg går inde på Art Of Make up på Kongens Nytorv. Jeg skal igang med at skrive et speciale om Egypten. Det går ud på hvordan så de ud i det nye egypten og det gamle.. kender..
 
naturlig grund makeup.
 
Kære Gitte Jeg er en pige på godt 16 år, jeg vil meget gerne have hjælp til at lægge en pæn og naturlig makeup. Jeg har også rander under øjnene, og dem vil jeg rigtig gerne kunne dække ..
 
stop med at rive vipperne af
 
Hej Gitte, jeg har simpelthen fået en dårlig vane. Når jeg keder mig eller bare sidder stille på en stol, begynder jeg at "hive" mine øjenvipper af. -Og på det ene øje har jeg snart ikk..
 
Brug en fygt creme efter rensning af ansigtet.
 
Hej............ Jeg er en dreng, med urenhud og har derfor købt Ole Henriksen´s Aloe vera Gel, men når jeg vasker mit ansigt, med denne gele, får jeg tørt hud efter. Hvad er årsagen til de..
 
Irritation af øjenmakeup fjerner
 
Hej Jeg bruger en make up fjerner fra Loreal, men nogle timer efter jeg har renset mit mascara af, får jeg nogle røde pletter inde i øjenene. Er det pga. jeg ikke kan tåle min make up fjer..
 
Alle stilarter i makeup
 
Hej Gitte Jeg bruger ikke makeup men vil gerne starte på det. Så jeg leder efter makeup artister som dig til at sæge råd hos. Jeg rejser til Danmark, til København i starten af januar og ..
 
Makeupekspert og hårekspert!
 
Hej Gitte Lindgren. Jeg fik tippet fra en anden side at skrive herinde. Jeg har rigtig mange krøller, og kunne enormt godt tænke mig at få pandehår, jeg har faktisk ikke noget valg, fordi m..
 
Perfect nuance for at huden gløder
 
Hej Gitte, Jeg har prøvet mange foundation såsom Max factor panstik, clinique superfit og Dream matte mousse. Der er ingen af dem der passer godt nok til mit hud. Jeg vil gerne prøve en fou..
 
rosa og pink vil fremhæve dine grønne øjne
 
Hej Gitte, dette er et billede af mig. Jeg er i tvivl om hvilken slags makeup, der ville klæde mig til hverdag. Kan du komme med nogle eksempler?..
 
Makeupartist inden for mediebranchen
 
Hej Gitte! Jeg er uddannet Makeup-artist fra Art Of Make Up i Kbh.... og har arbejdet for 2 mærker siden da. Men mit store spørgsmål er: Hvordan synes DU jeg skal gribe det an hvis jeg gern..
 
For sent at blive frisør?
 
Hej Jeg vil bare høre om det for sent at gå igang med en frisøruddannelse som 21 årig?.. Jeg har netop afsluttet hhx og synes ikke rigtig at jeg vil noget med handel.. men altid dejligt at ..
 
concealer vælges ud fra hvilken opgave den har
 
Hej Gitte. Jeg har hørt at man kan få concealer i mange forskellige farver, bla grøn, rosa og gul. Hvordan ved man hvilken én man skal vælge? Hilsen den forvirrede...
 
Gloss er ikke holdbart
 
Hej Hvad er det i en lipgloss der bestemmer hvor længe den holder? Nogle er "tykke" andre "tynde" - hvad er bedst? Mvh Mikkeline..
 
Rødmen om øjnene
 
Hej Gitte Jeg har indenfor de sidste 2 måneder udviklet en stærk rødmen omkring øjnene. Jeg startede med at købe ny mascara og nu er på nr.3. Det er dyrt. Måske er det nikkelallergi?..
 
Perfekte bryn
 
Hej Gitte Jeg er helt mørkblond, og mine øjenbryn er helt mørkegrå/sorte. Da jeg har været lidt for ivrig med pincetten, ville jeg gerne tegne dem lidt op. Men hvilken øjenbrynsfarve skal..
 
Nyt spørgsmål
 
hej jeg ville bare høre hvor tit du mener at man skal farve håret så man ikke kan se sin naturlig hår grænse? og så ens hår ikke bliver ødelagt..
 
Makeup kursus på DVD
 
Hej Gitte ;D Jeg skal uddanne mig som makeup artist til januar, og jeg vil bare lige spørge om du har nogle gode råd, til at forberede sig på inden jeg starter , bøger - sminkedukker ..
 
Rettelse af bryn
 
Hej Gitte Mine bryn vokser ikke ens. Hver gang de skal laves, er det den helt store korrektion (og jeg bliver sjældent tilfreds). Ved du, om der findes en person der er rigtig dygtig t..
 
Mascara til lange vipper
 
Hvilken mascare er bed´st til lange vipper? Hvordan kan man lave en perfekt mascare uden klumper osv....
 
Modige kvinder tør bruge farver
 
Hej Gitte, hvilken typisk kvinde er det der bruger blå mascara ? -og hvad er din holdning til den, ? Go' weekend ;D..
 
Vaseline er det værste du kan bruge!
 
Jeg har et problem og det er, at jeg for et stykke tid siden fik lavet eyelash extensions. Og efter en dag blev jeg enorm træt af det da det irriterede mine øjne ret meget. Fordi hver gang j..
 
For vareprøve kontakt os gennem www.signify-me.com
 
Hej Er det muligt at få en prøve af din øjen make up fjerner? Jeg har grå/grønne brune øjne. Vil en blå mascara passe mine øjne? Eller er det kun til lyshåret? Mvh Anne..
 
hår og makeup for brude
 
Hej Gitte Lindgren, jeg skal giftes i København den 16.5.2009 og søger efter en god make-up artist, der både kan lægge et flot naturligt make-up og sætte hår. Håret skal bare være en fyld..
 
Lær makeup ved step by step DVD
 
Hej Gitte. Jeg har længe haft lyst til at lærer at ligge en rigtig flot make-up. I hverdagen bruger jeg kun noget enkelt, da jeg ikke har lyst til at prøve det helt store, fordi jeg nok ikk..
 
Skoler for makeupartister
 
Hej, Jeg vil gerne igang med at uddannet mig som makeup artist, men vil gerne gøre det i London. Har du nogen erfaring med hvilken skoler der er gode? På forhånd tak, Med venlig hil..
 
permanentede vipper
 
Hej Gitte. Jeg har før fået permanentet mine øjen-vipper, da de gror ned foran mine øjne. Jeg kan ikke finde et stewd hvor jeg kan få dette gjort eller et sted hvor jeg kan købe det kit man..
 
tag til udlandet for makeup artist uddannelse
 
Hejsa Gitte Hvorfor vælger du at anbefale netopm Art of beauty i kbh, hvis man skal ta en make up artist udd ??? Jeg er selv lidt kritisk i forhold til at jeg har været med om nogle k..
 
GHD styling jern
 
Hej:) Kan man godt nøjes med et krøllejern hvis man gerne både vil have store krøller som Vanessa Hudgens og afrokrøller? ..
 
hurtig makeup
 
Hej Gitte Lindgren, jeg har på nettet set billeder af "eyeshadow stickers" - plastre med øjenskygge på, som man bare lige kan sætte på øjenlåget og fjerne - og vupti! så har man lagt sin ..
 
perfekte bryn
 
Hej Gitte Jeg har et spørgsmål om at farve bryn. Min normale hårfarve er en god gammel dansk leverpostej, men over mange år har jeg farvet mig selv mørkhåret (med god respons ;) ) - Jeg kun..
 
modeller er ikke altid norm rene!
 
Hey... - Jeg er en pige på 16, som meget gerne vil være model. Mit problem er bare at jeg ikke har de typiske model træk, som lange ben, høj og meget tynd. Faktisk er jeg en pige som er kra..
 
God kosmetolog
 
Hej,,,, jeg har en del urenhud, så skulle lige spørge om , du kan anbefale mig en god kosmetolog...
 
lær at forme næse ol. med indskygnings produkt
 
Hej Gitte. Jeg har set en video på youtube, som hedder "Shape un-even nose, make-up techniques from eve pearl" hvor de former næsen med en mørk foundation ved at tegne ned langs næsen. Je..
 
søren er hår ekspert
 
ttina du får meget bedre svar af en af frisørene, prøv sørenHej Gitte Lindgren:-) Jeg er pige på 16 år. Jeg går i 10. klasse på en skole i Frederikshavn. I den her uge har vi OSO opgave(..
 
tør eller udtørret hud?
 
Hej søde Gitte, Jeg har meget tør hud og jeg har prøvet alle mulige slags foundation, som clinique superbalanced, clinique supermoistuerized, chanel inonnence osv. Min hudfarve er 25 beige...
 
vælg trendy og blide farver
 
Hej Gitte, Jeg er 14år og skal snart konfirmeres, jeg har grå-grønne øjne, jeg er jo ikke så gammel så er i tvivl om hvilke farver jeg skal bruge, for ikke at komme til at se for gammel u..
 
Idéer til øjenskygger
 
Hej Gitte Jeg har lige fået mit hår farvet mørkebrunt, og har i den anledning købt nogle brune øjenskygger. Men jeg synes faktisk ikke at den brune øjenskygge klæder mig særlig godt. Hvil..
 
Hvem lægger makeup på Gitte?
 
hej vi er to piger på 11 år, og vi vil gerne spørge dig om du lægger din egen makeup? hilsen Mille og Pernille..
 
Fra kosmetiker til makeupartist
 
Hej Gitte Jeg er uddannet kosmetiker og har i forbindelse med arbejdet på klinikken arbejdet en del med make-up, og været på utallige kurser. Jeg vil gerne arbejde som make-up artist, men d..
 
Fuldtidsarbejde som kosmetiker
 
Hej Gitte Jeg er 23 år og nyuddannet kosmetiker fra CPH-west, på glentevej. Jeg har under min uddannelse fundet ud af at make-up er det jeg brander mest for, og gerne vil arbejde med på ful..
 
tegn læben op med lipliner
 
Hejsa Gitte. Jeg er en pige på 13 der har rimelig korte læber. Min nederste læbe er tyk - altså fyldig & den øverste er tyndere. Jeg synes ikke at de passer til resten af mit ansigt. Mit sp..
 
Sådan undgår du knækkede vipper
 
Hej Gitte. Jeg er en pige på 16 som går meget op i mit udseende - og da specielt mine øjne. Jeg syntes selv at jeg har ret lange øjenvipper og jeg elsker at fremhæve det. Men her på det sen..
 
Permanent makeup til bla bryn og læber
 
Christinahalløj Gitte ;).. vi har mødt hinanden gennem opi og stagecolor make-up..arb for ham der i kolding og var i jylland hvor du kom og lærte tricks og tips... super... nå men jeg vi..
 
Rødt frem hæver grønt
 
Jeg er en pige på 33 år. Jeg har mørkt hår med en anelse af rødt skær.Jeg har grønne øjne, og kunne godt tænke mig at høre hvilken farve øjenskygge der vil passe mit ansigt/øjne bedst.Har al..
 
Dækkende foundation har fået det røde kort
 
hej gitte hvor finder man en foundation med virkelig fuld dække evne? har ledt over det hele men de fleste laver med medium dække evne. har du ellers nogle tips til at få virkelig perfekt du..
 
Valg af øjenmakeup til rød brudekjole
 
Hej Gitte Lindgren.. Til en sensommer bryllup med en Rød brudekjole, jeg har brune øjenfarve... Hvilke farver passer? både øjen skygge og læbestift...?? tak hilsen yeliz..
 
At lysne for mørke bryn
 
Hej Gitte :) Jeg har brune øjne, og sorte vipper og bryn. Jeg har nu farvet mit hår chokolade-brunt, men kunne måske godt tænke mig at få lysnet mit hår, men så er det jo bare ikke pænt ..
 
Kig i ingredienslisten
 
Hej gitte.. Jeg er lidt i tvivl om jeg kan tåle make-up.. Over øjnene(mellem øjenlågene og øjenbrynene) er det hævet lidt.. er det bare sådan jeg er bygget eller har det noget med make-up ..
 
Makeup til konfirmation
 
hej jeg vile gerne høre om hvilken makeup man kan tage på til ens konfirmation. jeg skal konfirmeres her i april, og vil godt lægge min makeup selv, men jeg ved ikke hvad for noget man kan..
 
En model er ofte ikke buttet
 
kan jeg bliver model hej jeg vil helt vildt gerne blive model, jeg er 13, fylder 14 om ikke så lang tid. jeg vil rigtig gerne være model men ved ikke om jeg kan, fordi jeg er kraftig bygg..
 
Brude styling inkluderer prøvemakeup
 
Hej Gitte Jeg skal giftes den 15.8.2009, og søger en til at lægge min og mine 2 brudepigers makeup og sætte vores hår. Jeg bor i Vangede, 2820 Gentofte, og vil gerne have dette gjort p..
 
Tatovering der skal dækkes med makeup
 
Hej Gitte. Jeg skal giftes d 1/8-09, og har en tatovering på overarmen som jeg meget gerne vil skjule denne dag. Findes der en form for foundation, eller makeup som jeg kan smører på, og..
 
Brug komplimentær til at fremhæve
 
.Hej Gitte. Jeg har lige et par spørgsmål: Jeg er rødhåret fra naturens hånd, med masser af fregner og helt klare grønne øjne, hvilken farve øjenskygge ville du anbefale? Jeg har en d..
 
Find ud af hvad du vil fremhæve i makeuppen
 
hej gitte. jeg ville lige høre, hvis man har blå øjne og brunt hår, og er meget lys i huden hvad for nogen farver skal man så bruge? knus..
 
Frisøren ordner hår!!!
 
Hej Gitte. jeg håber virkelig du kan svare på mit spørgsmål. Jeg har normalt lyst hår, men jeg synes det kunne være fedt at prøve noget nyt. så jeg valgte at købe en hjemme-farvning i rød..
 
Teenagehud eller acnehud - produkter
 
Hej, Gitte. ;) Jeg er en pige på 14 år, som lider enormt af uren/fedtet hud. Jeg har prøvet diverse ting som: Garnier Pure, ACO Uren Hud, Matas med vaskegelé, rensevand, skintonic osv. ..
 
Signify me mineral mascara giver længde og volume
 
hej gitte:) jeg har noglen lunde styr på min make up men jeg leder efter en mascara som gør mine vipper lange op fyldige...men selv om de reklamere med dem siger nogle af mine veninder at d..
 
Sådan starter modelkarrieren
 
hej Gitte,jeg skriver til dig for at jeg igennem lang tid har overvejen noget sjovt som at stå være model ang.mine øjne spicielt da jeg har mørke lang øjenvipper som jeg ret tit og ofte får ..
 
Sexet look med makeup
 
hej jeg er en pige med hals kort hår og er blond... jeg har blå grønne øjne.. jeg ser ikke dårlig ud ikke for at hovere;) Drengene i min klasse ser mig ikke rigtig som en de havde lyst til ..
 
det er jo forskelligt hvad personer syntes er dyrt
 
Hej Nu når jeg først næste år skal konfirmeres. Så vil jeg gerne have lagt makeup, flotte negle og superskønt hår. Så er det er sted man kan tage hen og gøre det? Som heller ikke er f..
 
Nyt spørgsmål
 
hej (: jeg skal konfirmeres her snart & ville hører om I komme ud til folk & sætter hår + lægger make up? eller om du kender nogle der så gør det? det drejer sig om den 23 maj - lørdag...
 
Se www.profmakeup.com for makeup
 
.jeg skal konfirmeres her i maj, tænkte på hvor jeg finder en make up artist til at komme & lægge min make up? det om 13 dage nu så svar hurtigst muligt. aner ikke hvor jeg skal søge efter d..
 
Hudsygdom med ujævnt pigment
 
Hej Gitte Jeg håber du kan hjælpe. Jeg har en hudsygdom der hedder vitiligo, der bevirker at huden mister sit pigment ujævnt over hele kroppen og i ansigtet. Det ser bestemt ikke pænt ud,..
 
Spørg de rigtige eksperter
 
Hejsa, jeg er 17 år og har indsendt to billeder af mig, som viser mit nuværende hår, og jeg vil meget gerne, skifte mit look, men da jeg ikke ved hvilken type hår vil klæde mig, så håber jeg..
 
Kan jeg blive model?
 
Jeg skulle bare spørge om jeg kunne være model, da jeg har drømt om at være det siden jeg var helt lille.. Jeg er 14, fylder 15 1.juni. Jeg er 170 cm høj. Jeg vejer kun 47 kilo. Kunn..
 
Få dine personlige maketips på dvd
 
Hejsa Jeg er en pige på 20 år, som har et stort problem med øjenmakeup. Jeg har nogle atypiske øjne, og synes det er umuligt at ligge en flot makeup som passer mig. Jeg har prøvet Matas, ..
 
Clarins serien
 
Hej igen, Gitte. Jeg vil selvfølgelig tage dine tips til mig, men jeg aner bare ikke, hvor jeg kan finde "Clasins"-serien (eller hvad det er) henne. Jeg er helt lost. Jeg håber, du kan ..
 
Lidt lærdom om grundmakeup
 
jeg har lidt problemer med hvilken make-up jeg kan bruge der både giver et naturligt look og dækker bumser/små sår i mit ansigt, selv hvis jeg tager meget make-up på syntes jeg sårene ses ut..
 
Permanentede øjenvipper hos kosmetologer
 
Hej Gitte.. Ved du om det er muligt at få permanent buede øjenvipper? (uden øjenvippe extension). Tak på forhånd, Tanja E..
 
Behøver man at bruge primer før foundation
 
Hej Gitte. Jeg har i en periode brugt foundationprimer fra Smashbox, og er blevet lidt afhængig af produktet. Jeg synes dog prisen er lidt høj, og tænker om der ikke findes billigere alterna..
 
Glamourøse krøller med glattejern
 
Hej Gitte. Jeg vil bare lige høre hvor man kan købe et stort krøllejern, så man får gramourøse krøller ligesom fx. Lauren Conrad og Kim Kardashian (se vedlagte billeder:-)) Jeg har selv lan..
 
Foundation der holder længe og ikke er dyr
 
Hej Gitte jeg er en ung kvinde på 23 som søger lidt hjælp. Jeg søger en god fundation som er god til fester og holder lidt længe end bare to timer og som ikke er alt for dyr da jeg er under..
 
Modeldrømme
 
Hej Gitte Mit navn er Louise, og jeg er en pige på 15 år. Jeg er en glad, frisk og sund pige. Da jeg var til en fest for et par måneder siden, faldt jeg i snak med en pige, der var model...
 
Øjenvipper der falder af
 
Hej jeg er en pige på 14 år :D og jeg har brug hjælp. Når jeg lægger min make-up ryger der en eller flere øjne vipper og det sammen sker når jeg skal ha' det væk igen om aften.Hvad gør je..
 
Flydende foundation er det rigtige valg
 
Hej Gitte. Jeg har længe gået og kigget på de forskellige mineral foundations, men kan simpelen ikke finde den rette. På et tidspunkt købte jeg en pudder mineral foundation fra Loreal, men ..
 
Spørg de rigtige eksperter
 
Hej Gitte! Jeg er ved at synes at mit mørkeblond (ikke farvede hår) er ved at være ret kedeligt! Jeg vil rigtig gerne have en hårfarve á la Lauren Conrad, altså bare noget der er lidt lys..
 
Spørgsmål omkring øjenvipper
 
Hej Gitte (: Jeg har lige et spørgsmål mht øjenvipper. Jeg har nogle tynde og fine øjenvipper, hvilket gør, at jeg ikke kan bruge ret meget mascara før det klumper. Derudover kan de godt ry..
 
Øjenvippebukker anbefales
 
Hej Gitte (: Jeg har lige et spørgsmål mht øjenvipper. Jeg har nogle tynde og fine øjenvipper, hvilket gør, at jeg ikke kan bruge ret meget mascara før det klumper. Derudover kan de godt ry..
 
Frisøren skal spørges om hår!
 
Hej.. Jeg har for nylig købt noget affarvning, da jeg gerne vil tilbage til blond igen. Jeg kom til at læse på pakken at den indeholder ammoniak og jeg har hørt noget om at man ikke må br..
 
Uddannelse til makeup artist
 
Hej Gitte. Jeg vil gerne uddanne mig til make up artist, og jeg vil gerne høre, hvor i udlandet man kan tage denne uddannelse? Hvis man skal tage uddannelsen i Danmark, og det ikke skal være..
 
Arbejde i modeugen
 
hej gitte! hvis man gerne vil ind og arbejde ved et team ved fx modeuger, hvordan burde man så starte? kan du anbefale en god skole i århus, eller er de markant bedre i udlandet?..
 
Galla makeup
 
Hej Gitte! Jeg skal til kæmpe galla i england om en uge og jeg har købt en postkasserød gallakjole. Min første udfordring var at finde en farve stiletter det passede til, og der fandt j..
 
Kurser med makeup
 
Hej Gitte. Jeg arbejder i en fritid og ungdomsklub i Grenen, og vil derfor spørge om i laver kursus i Make up? Om der er mulighed for at komme ud og vise vores børn hvordan man ligger Ma..
 
Skinnende hud og store render under øjne
 
Hej Gitte. Jeg har meget store render under øjnene og mine øjenlåg er også begyndt at blive brune. Jeg bruger concealer, men det er stadig tydeligt. Jeg bruger concealeren: Loréal - Touc..
 
God mascara og øjenvippebukker
 
Hej Gitte! Mine øjenvipper er mellemlange og buer ikke. I dag prøvede jeg en mascara, der hedder "Max factor, 2000 calorie - curved brush", som faktisk var ret god. Ved du, hvor jeg kan f..
 
Hvilke farver passer til skin-tone
 
Kære Gitte. Mit spørgsmål til dig går ud på, at jeg godt kunne tænke mig at vide hvilke farver der passer godt til min skin-tone. Jeg er så 'heldig' at være MEGET lys i huden og fregn..
 
US eller UK makeup stil
 
hej...jeg står og er færdig med den 4 års frisør uddannelse her snart og vil helt vild gerne læse videre som makeup artist i endten london eller usa... hvilken skole vil du anbefalde som den..
 
Hjælp til store åbne porer
 
Hej Gitte, Jeg husker at rense og pleje min hud med diverse masker men har stadig store åbne pore og omkring menstration er det helt tosset. Har du et tip til hvordan man kan ved hjælp af..
 
Spørg frisøren
 
Hejsa...jeg er en pige på 17, jeg går i 10. klasse og vi skal nemlig igang med vores oso opgaver. jeg har selfølgelig valgt at skrive om frisør, for det er jeg ubeskriveligt vild med. jeg..
 
Uddannelse til stylist eller makeupartist
 
hej Gitte jeg er en ung pige, der godt kunne tænke sig, at blive uddannet som stylist eller make-up artist, og tænkte om du ville fortælle mig hvordan jeg skal bære mig ad. Med håb om at ..
 
Eyeliner der holder
 
hej Gitte! jeg er ret træt af at min eyeliner enten svinder helt hen, eller bliver smattet ud i løbet af dagen, hvad kan jeg gøre ved det? ..
 
Makeup skoler i London
 
Kender du nogle gode skoler i london hvor man kan tage make up artist uddannelsen. Jeg synes ikke jeg kan finde noget på nettet! Hilsen Nina..
 
Teaterfrisør
 
Hej Gitte¨ Jeg ville bare hører dig om du ved, hvordan man kan blive teaterfrisør?? Jeg i lære hos Stuhr og mangler et år. Men vil bare så gerne læse videre. HÅber du kan hjælpe. ..
 
Kunstige vipper gør at egne vipper knækker?
 
Hej Gitte Jeg har fået påsat kunstige vipper gennem nogle måneder. Nu synes jeg det virker som om mine egne er knækkede, der færre af dem og de virker tyndere. Spørger jeg min behandler s..
 
Træn for at blive god til at lægge makeup
 
Hej Gitte :-) Jeg ville gerne prøve at lægge en flot makeup til mig selv, og vide hvilke farver der passer specielt til mig. Jeg har grønne øjne, og blond hår. Har du noget i kikker..
 
Brug orange komplimentærfarve til blå øjne
 
Hei Gitte. 1. Jeg har langt lyst og helt flat hår.. Har du nogle ideer til hvordan jeg kan får nogle bølger eller noget ind? 2. jeg har grå,blå øjne, som ikke er særlig store, men jeg ha..
 
Bøvl med mascaraen
 
Hej Gitte .. Jeg har et spørgsmål , det er ikke sikkert at du kan svare mig på det, men har bare brug for at hører nogen om mit problem.. Jeg har en mascara jeg bruger til hverdag, når..
 
Idéer til makeuppen
 
Hej Gitte uden lige at afsløre alt for meget hvad jeg plejer at lægge af makeup, dog plejer det altid at være sort, i form af eyeliner og mascara. kunne jeg godt tænke mig at høre et bud p..
 
Makeupartist skoler i USA
 
Hej Gitte jeg overvejer at tage min make up artist uddannelse i USA og ville høre om der er en skole du anbefaler og evt om de har en hjemmeside med information om optagelse osv.?? evt. o..
 
Makeupfif til grønne øjne, mørkt hårog lys hud
 
Hej Gitte Jeg skal til 3.g galla om en uges tid, og har derfor købt en kjole der har ca. samme farve som denne: http://www.missmolly.dk/mm0085.jpg Jeg har grønne øjne, mørkebrunt hår ..
 
Nyt spørgsmål
 
Heej Kunne godt tænke mig at vide, om der findes en øjenbrynsfarve, for folk med allergi overfor de normale?..
 
Makeup artist uddannelse
 
Hej. Jeg overvejer at tage en makeup artist uddannelse på "art of style/makeup" i Kbh. Jeg er uddannet teaterteknikker, og har de sidste 3 år arbejdet som rekvisitør. Jeg er meget interesse..
 
Fremtid som make up artist
 
Hej Gitte (: Jeg er lige blevet 16 år og jeg er færdig med skolen . Jeg kunne vikelig gerne tænke mig at lære til Makeup artist , men jeg ved ikke om man skal være ældre for at lære til det..
 
Dækning af bumser
 
Hej Gitte :) håber du vil hjælpe mig :) Hvis man skal dække en bums med make up hvordan skal man så gribe det an? Min hud under øjnene går lidt mere ind i ansigtet end resten af mi..
 
Pæn make-up
 
hej gitte:) jeg er en ung dame i midten af 20´erne der ikke rigtigt bruger andet end mascara.. jeg vil rigtig gerne kunne ligge en pæn makeup så jeg bliver lidt spændene at se på.. Men mi..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej gitte. jeg har lige revet alle mine øjenvipper af fordi jeg havde falske på. hvordan skal jeg få dem tilbage ? har du evt en kurer ? mvh Anja..
 
Passende læbestift
 
hey Gitte Jeg ved ikke hvorfor en farve laebestift der passer mig bedst,har morke brunt haar og brune ojne. Sender lige et billede med. hilsen sabina..
 
Elev
 
hej tager du/i elever?..
 
Galla-look
 
Hej Gitte Jeg er 15 år og jeg skal snart til Galla, derfor vil jeg gerne gøre noget ekstra ud af min makeup. Jeg skal have en vinrød kjole på med sort tilbehør. Jeg er blond med blå øjne og..
 
Elektrisk vippecurler
 
Hej Gitte. Jeg har ledt efter en vippecurler med strøm, fordi jeg har hørt, at det skader vipperne mindre end en uden, men hvor kan jeg skaffe sådan en? På forhånd tak Venligst Stin..
 
Problematisk hårfarvning
 
Hej Gitte (: Jeg er en pige på 14, som har problemer med min hårfarve. For ikke så lang tid siden, blev det lige pludselig nærmest helt orange, eller tis gul. Jeg har fået af vide (af en..
 
Udgået øjenbrynsfarve?
 
Jeg har i mange år brugt Loreals permanente øjenbrynsfarve i sort. Er den udgået, eller hvor kan jeg købe den? Venlig hilsen Hanne Ladefoged..
 
Brunt hår + brune øjne
 
hej gitte jeg har brunt hår og brune øjne, og jeg syntes at mine øjne nemt kan se kedelige ud, så hvad kan man gøre?' og jeg vil stadig ikke gå med foundation osv.. jeg vil bare se naturlig..
 
Pæn foundation
 
Hey Gitte. Jeg har prøvet mange forskellig foundation fra MAC, Clinique, Este Lauder og Loreal, men ingen af dem ser naturligt ud. Jeg har altid fået hjælp af de damer der arbejder i de for..
 
Øjenskygge til isblå øjne
 
Kære Gitte Jeg håber du kan hjælpe mig ...Jeg leder efter en øjenskygge til isblå øjene.Jeg har prøvet rigtig mange farver og kan bare ikke finde den rigtig håber du vil hjælpe mig :) ..
 
Skrøbelige øjenvipper
 
Hej Gitte Jeg har et problem med mine øjenvipper som falder meget nemt af. De er blevet uhyre tynde og jeg har få af dem. Mit problem er, at jeg træner med mascara på , og når sveden løber..
 
Nyt spørgsmål
 
Kan du anbefale hvor deter bedst at uddanne sig til makeupartist? Jeg er både interesseret i skaloer i Dk og i udlandet, og jer er interesseret i skoler hvor det diplom man får ved uddannels..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej. Med rødt hår (farvet godt nok, men er SÅ vild med den), grønne øjne og lidt lys hud, hvilken makeup-farver passer så bedst? Og har du et "quick-tip" til en let brudemakeup (skal gift..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte, har et spørgsmål angående øjenbryn. Kom til igår ved at fejl at klippe en dyb stribe med min øjenbrynstrimmer. Det ser virkelig dumt ud, ligner en bokser:-D. Hvor lang tid går..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte (; Da jeg snart Konfirmeres d. 9 maj ville jeg gerne gøre noget ud af min makeup. Har virkelig ingen anelse, for jeg ville ike ha det skal skrige men heller ikke for naturli..
 
Nyt spørgsmål
 
Min datter vil muligvis gerne have en frisøruddannelse og øver sig gerne på en gammel sminkedukke med at style hår. Vi har talt om, at man vel også på frisørskolen bruger nogle 'dukkehoveder..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte Jeg har en meget stor drøm om at blive makeup artist, også faldt jeg over en skole i USA, som hedder: N·Y·B·S CREATIVE ARTS. Jeg ville bare høre om du måske havde kendskab til d..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte Lindgren Jeg har meget lyse bryn og er derfor rigtig glad for permenent øjenbrynsfarve. Først fik jeg lavet det hos frisøren med rigtig gode resultater. Senere begyndte jeg at gør..
 
Nyt spørgsmål
 
Jeg har reeeeet langt hår.. eller det havde jeg. Indtil jeg for første gang i 3 år gik til en frisør og fik klippet spalterne. Problemet er, jeg gerne vil have langt hår igen, og det tager l..
 
Nyt spørgsmål
 
Kære Gitte. Jeg har en drøm om at bliv uddannet i London, som make-up artist. Jeg rejser muligvis dertil når jeg er sytten, og har arbejdet et år eftersom pengemangel er et problem. Har du ..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte! :) Jeg har meget lyst hår, hvide øjnbryn, grønne øjne og er meget bleg. Hvordan kan jeg lægge en pæn naturlig makeup, uden jeg bliver for bleg. Og hvordan kan jeg fremhæve mine g..
 
Nyt spørgsmål
 
hej Gitte. på vores skole er der en galla fest på fredag. jeg er 14 år gammel og har lys hud rød-brunt hår og blå øjne og, jeg har fregner. jeg skal have en sort kjole med et hvidt sty..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte (: Jeg ville lige spørge om du måske kunne anbefale nogle makeup artist skoler i Danmark og i Usa :D Jeg har fundet en skole i Chicago hvor man kan være 16 for at komme ind. Det..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte, mit navn er suganthi og jeg er født på srilanka og opvaokset i DK. Har ike kunne finde den rigtige foundation eller pudder til min hudfarve. Har spurgt mange steder, men får at vi..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej. Vi er 3 personer fra 7. klasse. Vi har projekt og vi har så om makeup. Derfor vil vi gerne stille et par spørgsmål, og vi håber at du vil/kan svare på dem. Hvilke slags allergi..
 
Make up
 
Kære Gitte Jeg fik en opgave som handler om at hjælpe med make-up til de blinde og svagsynede unge piger som er født med et øjnsygdom eller fik den forløbne. De er lige som os alle ..
 
Mascara som 11-årig?
 
Hej gitte! :] jeg er en pige på 11, 12 om 2 måneder :D er det iorden at begynde at gå med mascare som 12 årig :) kærlig hilsen. Rebecca...
 
Model
 
Jeg har altid drømt om at blive model - men jeg har aldrig rigtig vidst om jeg kunne blive det. jeg har fået mine veninder og forældre til at tage nogen billeder af mig som du kan prøve at s..
 
Klipning er vigtigt
 
Hejsa Her på siden har jeg læst, at en god klipning er meget vigtg, især hvis man er tyndhåret, som jeg er. Jeg er en kvinde på 65 år født rødhåret,men har i mange år fået det farvet, ..
 
Frk Kedelig
 
Hej Gitte. Nu er jeg ikke lige typen der bruger makeup men mit udseende er sååå kedeligt. For det første ligner jeg en zombie fordi mine øjne er tunge og trætte. jeg døjer med uren hud o..
 
Ser ældre ud
 
Hej! (: Jeg er en pige på næsten 13, men jeg ser meget ældre ud. Selvom jeg ofte synes jeg ikke ser godt nok ud, kunne jeg virkelig godt tænke mig at blive model. Både for oplevelsen, og ..
 
Makeup / stylist kurset
 
Hej Gitte. Jeg er interesseret i at vide hvor man kan tage make up/stylist kurser i udlandet? Håber at høre fra dig. ..
 
Makeup artist
 
Hej gitte! Jeg vil gerne vide om vis man skulle være make up artist, skal man kunne være sådan en der kan se hvilken farve der passer til personen osv?..
 
Afbleget hår
 
Hej. Jeg har lige afbleget mit hår for anden gang. Første gang gav et godt resultat men anden gang der skete der stortset ikke noget. Kan ens hår blive immunt overfor hårfarve?..
 
'Make up gennem tiden'
 
Kære Gitte. Vi er 2 piger der er igang med en skoleavis, og vi har et emne der hedder 'Make up gennem tiden'. Vi tænkte at du måske kunne hjælpe os, med nogle spørgsmål. 1) Hvilket ma..
 
Rund næse
 
hvordan få man en rund næse til at se mere lige ud ? hvordan kan man gøre kæben smaller ansigtet mindre ? jeg har store brune øjne men ved ik hvad jeg skal bruge de ser kedlige ud me..
 
Make up som Leighton Meester
 
Hej gitte jeg synes det er så flot når fx leighton meester har denne markerede makeup under øjnene (se bilag) kan du anbefale en billig øjenskygge eller hvad jeg skal bruge og hvordan? hi..
 
De bedste smokey eyes
 
Hej Gitte. Nu har jeg ledt og søgt på google efter de bedste smokey eyes! Men syntes ikke rigtig om nogle af dem. Jeg har blå øjne og er lys blond men har så valgt at farve det inderste..
 
Praktik
 
Kære Gitte Lindgren, mit spørgsmål går på om du vile tage en praktikant fra 9.klasse? Min datter(Emma), er fantastisk til makeup og ønsker at få nærmere kendskab til faget. Nu er der ti..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte Hvem har opfundet smokey eye`s..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej. Jeg er helt lyshåret fra naturens hånd, men for nylig farvede jeg en mørk toning i mit hår (af den slags gr. 2 hårfarver man bl.a. kan købe i matas). Det er godt en måneds tid siden ..
 
Nyt spørgsmål
 
hej gitte.. - jeg er en 20 årige pige som virkelig brænder for at uddanne mig make up artist og stylist. men hva gør jeg, jeg har hørt at jeg skal købe nogle kurser osv. men hvad vill..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej gitte. jeg har i nogle år gået og gerne ville have uddannelsen som makeup artist/stylist inden for musik og mode branchen. du siger i et svar jeg har at du vil anbefale uddannelsen i udl..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte. Jeg er 39 år og har altid haft smalle læber- men synes, at læberne er begyndt at se mere smalle ud med årene. Mht. læbestift så har jeg fundet ud af, at meget stærke farver ikke..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte. Jeg har farvet mine bryn med Beauty Lash øjenbrynsfarve, men mine bryn svier og er røde og hævede nu. Der er 2-Chloro-p-phenylenediamine i som jeg har læst er allergi fremkalde..
 
Nyt spørgsmål
 
heeej!!jeg vil gerne ofre nogle penge på en dior skin lash(CONCEALER) på øjenområdet, så er lidt i tvilv mellem dior skin lash eller om det skal være mærket fra chanel??? hvilken af de to..
 
Nyt spørgsmål
 
hvad frave øjne skykke passer til brune-grøn øjnen ??..
 
Nyt spørgsmål
 
hej vil gerne vide hvor man kan købe øjen skyggerne Signify me ..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej. Jeg vil smadder gerne få farvet mit hår sådan en punk rød hår farve. Jeg har rimelig tyndt hår i forvejen. Jeg har krøller og brunt hud farve. Efter jeg så denne video med Rihanna, ..
 
Buede øjenvipper
 
hejsa Kan man købe en øjenvippebukker i plastik eller andet? Jeg kan ikke tåle nikkel og har prøvet en øjenvippebukker som gav mig et meget hævet øje ved huden i et par dage. Har slem ni..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte Jeg vil gerne starte på en uddannelse indefor skønhedsbranchen, og vil være makeup artist. Men jeg er rigtig usikker på hvilken skole det skal være, og vil selvføglelig gå på en..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte :D Jeg hedder Sara, og er 14 år gammel og går i 8.klasse, jeg intressere mig for makeup og håber på at blive kosmetiker :D Jeg tænker bare lidt, om jeg kan få en praktik plads n..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte :) jeg er meget i tvivl om hvilken øjenmakeup jeg skal bruge. Jeg har mørkeblå øjne, ikke så store og mellem lange øjenvipper. Hvilke farve ville være gode? Hilsen Camilla...
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte Jeg har i næste uge projektuge om børn med makeup (alderen 11-12år). Jeg vil derfor gerne stille et par spørsmål. 1. Hvilken grund tror du det er at børn i alderen 11-12år går ..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte. jeg bruger normalt foundaton osv til hverdag for at få en pænere hus og se bedre ud, da jeg har mange ar i ansigtet som jeg gerne vil skjule.. mit spørgsmål er at hver gang je..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte jeg skal til en galla fest men jeg ved ikke hvilken slags makeup man ligger eller hvordan den skal se ud håber du har nogle tips? hilsen Emma P.s jeg har brune øjne og sort brune ø..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte.. Jeg kunne godt tænke mig at starte på en makeup artist skole. Jeg kan læse mig frem til dine anbefalinger mht udd.. Men jeg ville nu gerne stille dig nogle spørgsmål . Jeg..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej... Mine øjenvipper knækker, hvorfor gør de det? Og hvad kan jeg gøre? Hanne..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte. Jeg har ladet mine øjenbryn vokse i 2 måneder nu, eftersom de ikke havde den samme form før. Men jeg ville hører om jeg godt kan få rettet dem nu, eller om jeg skal vente?..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte! Jeg har et spørgsmål om hvilken øjenskyggefarve passer til brune øjene og helt post kasse rødt hår? Mvh. Pernille...
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte(-: jeg vil gerne vide hvilken øjenskygge som passer til mig. Jeg har små øjne, og meget mørkeblå. hvilken farve ville passe, og hvordan kan de komme til at se større ud? ..
 
Nyt spørgsmål
 
Jeg er i gang med at lave mit Obligatoriske Selv valgte Opgave og jeg går i 10 klasse. Jeg skriver om "Frisør" da jeg ønsker at blive frisør. Jeg mangler stadig et fordybelses område indenf..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte. Jeg skal lave et projekt i skolen om mascara. Ved du om der er en risiko ved at bruge mascara? Er der måske et stof i det som ikke er så godt? Kh Emma..
 
Nyt spørgsmål
 
Dette er egentlig ikke et spørgsmål men en lille fortælling: For 14 dage siden var jeg hos lægen med røde og irriterede øjne - fik øjen dråber men det har ikke helt hjulpet. Har derfor li..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej. Jeg er en pige på 13 år med meget uren hud. Jeg bruger concealer og pudder-foudation. Men jeg bruger meget for at dække mine bumser og urenheder, så jeg tænker på at begynde med at brug..
 
Nyt spørgsmål
 
Hi Gitte, jeg har en meget tør og sart hud. Jeg har købt virkelig mange foundations, men hver gang sker det samme at jeg ligner en fisk som skaller over hele ansigtet (panden!). Jeg får al..
 
Nyt spørgsmål
 
Iben Hej Gitte. Du nævner mange gange at du anbefaler at tage makeup artist uddannelsen i USA, hvilket jeg er jeg meget interesseret i. I den forbindelse har jeg et spørgsmål som jeg håbe..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte :D Jeg ville spørge, om hvad man kunne gøre for at ens øjenbryn vokser hurtigere ud? Det er fordi, jeg kom til at plukke dem lidt for tynde. På forhånd tak :D..
 
Nyt spørgsmål
 
Hej Gitte. nu ved jeg ikke hvor gammel den side er, men jeg prøver alligevel. Jeg er en pige der er 21 år gammel og kommer fra jydeland. Jeg er flyttede til København for ca. 1 år siden. ..
 
Rød hårfarve
 
. Hej! Jeg farvede fornyligt mit hår en meget kraftig rød farve, men efter lidt tid blev den meget orange, og jeg farvede den derfor op igen. For kort tid siden gik det op for mig, at mi..
 
Shape af ansigt
 
hej jeg har et problem .. før jeg blev gravid havde jeg masser af selvtillid og havde smukt makeup .. Men da jeg blev gravid .. kom jeg af med min extensions fik klippet håret pagekor..
 

find frisører


Email
Password
Husk login
Afstemning

Hvor mange penge bruger du på hårprodukter pr. mnd
0-150kr
150-300kr
300-450kr
450-600kr
Derover

Navn
Email
Hair.dk

Her kan du spørge og få svar om hår og skønhed
Hasse Kliem
Hasse Kliem
Hår
Ekspert
Spørg
Klippestuen Z
Klippestuen Z
Hår
Ekspert
Spørg
Charlotte Elsted
Charlotte Elsted
Extensions
Ekspert
Spørg
Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen
Hår
Ekspert
Spørg
Line Bomholt
Line Bomholt
Hår
Ekspert
Spørg
Cate Sørensen
Cate Sørensen
Extensions
Ekspert
Spørg
Anne-Sophie Villumsen
Anne-Sophie Villumsen
Hår
Ekspert
Spørg
Jesper Buch
Jesper Buch
Hår
Ekspert
Spørg
Mina Lorenzen
Mina Lorenzen
Negle
Ekspert
Spørg
Hanne Clausen
Hanne Clausen
Paryk
Ekspert
Spørg